Regimul disociat (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

fetele hop si eu cu o intrebare: la 1,60 aveti idee care este greutatea ideala?
si inca ceva.
abia acum citindu-va am aflat si eu ce inseamna acest "regim disociat" pt. ca habar nu aveam si toata lumea la tv(romania) pe toate posturile unde este o emisiune de "femei,frumusete,regim" numai de treaba asta cu diete si regimuri disociate se vorbeste
Daca te apuci de o asemenea "treaba" cat trebuie sa o tzii? Nu cumva dupa ce slabesti si termini cu regimul "explodezi"?!
Am vazut-o pe Teo.Era snur,acum e obeza...
va pup si succes.
dar revin ca sunt curioasa de evolutia voastra

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

fetelor sant pe-aici!

ange si eu am tot 160cm si mi s-a spus ca ideal e 50kg insa eu ma simt bine pe la 55...acum depinde si de persoana...
iar dupa ce nu mai tii regimul daca incepi sa papi combinatiile periculoase carbohidrati cu grasimi!sau proteine cu grasimi;in general si pastele fac rau asa cum stii dac mai "pacatuim")
...se pune la loc...nu stiu daca la fel sau mai mult...dar ar fi bine sa eviti...si-asa pe durata regimului schimbi un pic regimul de viata...poate ca si dupa ce nu mai tii regimul e bine sa continui asa...doar cu putine abateri

bun venittrinity13si sa stii ca daca te tii intr-adevar de regim se poate!succes!

fetelor,ce vroiam sa va spun e ca am calcat stramb toata saptamana insa am fost la sala!am alergat 30min pe banda si bicicleta putin....si de azi ma apuc dinnou(disociat pe mese) asa ca Raluca te rog sa nu modifici nimic!ca promit sa-mi revin imediat!
cei 2 litri de apa nu lipsesc asa ca sant la datorie!insa de azi voi tine disociat pe mese asa cum am mai spus....
problema e ca am tensiunea cam mica...9cu5 de la ce credeti ca e?

Alina
mamica de Diana 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxmuldera spune:

Fetelor, eu nu tin regimul disociat, dar nu ma considerati o intrusa! L-am tinut in urma cu 3 - 4 ani, si eram foarte mandra de mine. Desi nu eram prea grasa, doar putin disproportionata poate solutia ar fi fost gimnastica, dar mai comod era un regim alimentar. Oricum, desi da rezultate, nu il recomand nimanui prea mult timp (chiar deloc!), decat in situatii disperate! Cu atat mai putin celor care vor sa mai aiba apoi copii: anumiti aminoacizi esentiali nu se produc in organism decat cand combini diferite surse de proteine, de ex:paine, paste fainoase sau cereale cu legume, prod lactate sau carne.
Nu este gaselnita mea: am citit-o in cartea dr.Marin Gh. Ciobanu "mama si pruncul", deci, aviz amatoarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tzuchi
Insa a fost tare greu la carnuri, mi-a fost asa o pofta de dulciuri,

Asa e, la fel am simtit si eu, dar la zilele de fructe am acoperit nevoia de dulce. Acum sunt la a doua zi de lactate.
ralnied, trece fata pe lista cu 2,5 date jos !!!!!! Iuhuuu... si mai tin o saptamana (zice puiu) si... pana la Pasti (zic eu)... dar ajung naibii scandura.

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Bun venit trinity13 si tzuchi. V-am trecut pe listuta.

Ange, am vazut ca deja ti-a raspuns Alina la ce te interesa, deci nu mai revin.

Alina, lasa, nu fi suparata, ca si eu mi-am cam facut de cap in ultima vreme. Poate acum, ca a inceput sa apara soarele si sa fie un pic mai caldut, voi avea mai multa tragere de inima... Cel putin asa sper... Nu modific nimic la tine. Sunt convinsa ca in scurt timp vii cu vesti bune!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by ange

fetele hop si eu cu o intrebare: la 1,60 aveti idee care este greutatea ideala?
si inca ceva.
abia acum citindu-va am aflat si eu ce inseamna acest "regim disociat" pt. ca habar nu aveam si toata lumea la tv(romania) pe toate posturile unde este o emisiune de "femei,frumusete,regim" numai de treaba asta cu diete si regimuri disociate se vorbeste
Daca te apuci de o asemenea "treaba" cat trebuie sa o tzii? Nu cumva dupa ce slabesti si termini cu regimul "explodezi"?!
Am vazut-o pe Teo.Era snur,acum e obeza...
va pup si succes.
dar revin ca sunt curioasa de evolutia voastra

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

La 1,60 cam 50 de kilograme.Acum depinde si de cat de bine e asezata carnea, greutatea nu e batuta in cuie. Eu am 1,75 si 65 de kg dar tot as mai vrea sa dau 1-2 kg jos!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Abia asteptam zilele de lactate; ieri am baut 1 l lapte dulce, a umplut stomacul... pe la 14 am mancat 2 felii de cascaval+2 telemea+1 l lapte batut (mama, ce pofta mi-era !) si seara 2+2+1 l batut. Si zau k nu am poftit la gratatul pe care l-a facut socra-miu, dar recunosc k am avut niste ameteli...
Fetelor, urzici avem voie ? K eu am mancat la mama si dupa ce m-am saturat, mi-am dat seama k se fac cu un pic de faina (dar cik a pus doar 1 lingura)...

Foto

Mergi la inceput

Razuca, am modificat! Felicitari!
Urzici ai voie, dar facute asa cum zici tu, cu faina, nu cred ca sunt prea indicate, chiar daca e vorba doar de 1 lingura de faina... Eu una nu am mancat urzici niciodata, nu prea ma pricep...
Si cum de iti place asa mult perioada de lactate? Ca eu le urasc!!!!!!!!!!!!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Razuca, am modificat! Felicitari!
Urzici ai voie, dar facute asa cum zici tu, cu faina, nu cred ca sunt prea indicate, chiar daca e vorba doar de 1 lingura de faina... Eu una nu am mancat urzici niciodata, nu prea ma pricep...
Si cum de iti place asa mult perioada de lactate? Ca eu le urasc!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc ! ok, las urzicile... lactate ?buuuuuuune... dar nu toate, adik nu pap "branzik de casa" de la Danone park... nu branza dulce...nu de capra(nici n-am gustat dar park am o retinere)... nu cas... in rest: liber! imi si plac, desi pana acum n-am mai mancat atatea de cand eram copil si umplu si burtik si nu mai mananc ore intregi.
partea proasta e k nu mai simt nevoia sa beau apa multa..

Foto

Mergi la inceput

Eu sa vreau si nu pot manca multe lactate. Lapte nici nu mai stiu de cand nu am mai baut... Iti dai seama cam cat imi "plac"...

E si maine o zi!

Mergi la inceput