Regimul disociat (5)
Raspunsuri - Pagina 12
ralnied1 spune:
Aime, felicitari. Imi face mare placere sa mai scad acolo, in dreptul tau...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
do-mi-so spune:
salut fetelor,sunt bobocel in dc. am si eu o mare problema:1,63/68kg,si o intrebare:dupa cat timp dispar 5 kg? eu as vrea sa pierd cel putin 12. pupici
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by aime
Hai, ca noi suntem aici ca sa te si sa ne sustinem...tre sa fii o miresica supla....
Multumesc ! Eh, mai mult de 5 kg nu am voie.. nu ma lasa puiu' (sotul)... ii este teama sa nu raman fara sani... ink nu intelege k astia sunt asa de la mama-natura si k nu mi-i ia nici o cura de slabit...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by do-mi-so
salut fetelor,sunt bobocel in dc. am si eu o mare problema:1,63/68kg,si o intrebare:dupa cat timp dispar 5 kg? eu as vrea sa pierd cel putin 12. pupici
E graba mare, asa-i ? Mai, teoretic, in 2 sapt; vezi mai sus ex cu vecina mea (care, apropos, fetelor, n-a tinut niciodata cura pana la diso)... eu in 3 zile de carne am dat jos 1 kg...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by do-mi-so
Bine ai venit!
Numai ca intrebarea ta... nu cred ca isi poate primi raspunsul din partea noastra... Pentru ca noi habar nu avem cum reactioneaza organismul tau la un anumit regim. Tu stii, cred, cel mai bine... Teoretic, pentru 5kg nu ar trebui exagerat de multa vreme, dar niciodata nu se stie. Noi nu citim in stele...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
'Neata, Raza! Matinala esti! Eu azi am avut pate vegetal (ca e si vineri si incerc sa tin un pic de post) si portocale. Mai incolo nu mai stiu. Dar nici nu prea am chef de mancare...
E si maine o zi!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
'Neata, Raza! Matinala esti! Eu azi am avut pate vegetal (ca e si vineri si incerc sa tin un pic de post) si portocale. Mai incolo nu mai stiu. Dar nici nu prea am chef de mancare...
'mneata ! matinala, profit cat merge forumul, k dupa 10 merge greeeeeeeeu... aseara, dupa ce am bagat o salata verde, am fiert (sa am pt diseara) ciuperci si le-am facut cu mujdei si otet... mama, o bunatate ! asta pap diseara... azi am o salatica de rosii cu 1 strop de ulei+ceapa, dar nu prea cred k pap la birou; trec pe la mama si mananc acolo... am 3 mere si 4 mandarine...bine k am geanta mare.. hai k nu mor eu de foame ! mai am o zi de rumegat, apoi vine lapticul batut....
si am luat 2,200 de telemea ! sa fie la indemana pt duminica...AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
trinity13 spune:
citesc de cateva zile experientele voastre legate de regim si as vrea sa ma alatur in lupta cu kilogramele.am 1.75 si 65 kg si vreau sa slabesc in aprox 3 luni de 10 kg.
tzuchi spune:
ma alatur si eu 
De luni am inceput 3-3-3, azi am terminat ziua de fructe si legume si am slabit pina acum 2.5 kile; luni de dimineata cantarul arata 78 de kile la 1.74 cm (asta ca mincasem sambata si duminca ca o
, ca doar intram la cura luni). Astazi am papat mincarica cu ciuperci si fructe la greu, celelatle doua zile ciorba de varza; maine trec la lactate, abia astept sa maninc brinzica, care era nelipsita din meniul meu zilnic, mincam brinza cu orice la masa. Insa a fost tare greu la carnuri, mi-a fost asa o pofta de dulciuri, si ma dureau capul si muschii ingrozitor, insa am rezistat tentatiei!
pentru dieta!