Regimul disociat (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

sant suparata foc.....
nu numai ca nu am slabit...dar azi dimineata aveam 56.5!!!
adica am inceput sa ma ingras!

si unde mai pui ca am inceput sa merg si la sala si alerg cate 20de min si mai fac ceva bicicleta....nu stiu ce sa cred.....

imi vine sa mor de ciuda!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Salutare fetele mele...
ce mai faceti cu viscolu asta....
La mine ejale...cade netul instantaneuu....,eu stationez ca amm rusii la mine...si vreau sa tin un pic de post,...

Voi cum evoluati cu miscarea...?

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Si eu am reinceput 1-1-1.
Am facut o pauza cam lunga ,dar nu s-a mai depus nimic.
Azi e a3 a zi .
Am -0.5 kg .De miine merg iarasi la sala .
Am luat o pauza cam lunga ,am avut examene ,plecari si altele .
Bine ca nu am pus nimic la loc.
Va pup si mai vorbim.
Succes !
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Vin si eu sa ma laud cu sotul meu care datorita acestui regim disociat(1-1-1), pe care il tine de vreo 2 saptamani, combinat cu pastile Xenical (le ia de vreo luna), a slabit 7 kg. De la 104 kg a ajuns intr-o luna la 97 kg. Nu-mi vine sa cred!
De luni vrea sa-si ia un abonament la sala, care sa cuprinda printre altele si masaj si sauna.
Sper sa ajunga macar la 90 kg si e de ajuns.
Va mai tin la curent!
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna, fetelor (cunoscute/nu) !
ralnied, asa, pur si simplu...
De la pilule eu am luat cateva kg si as vrea sa dau jos 5. M-am apucat de diso si deja dupa 3 zile de carne, am dat jos 1 kg !In ritmul asta... ajung schelet...azi e prima zi de fructe si legume.. nu mi se pare deloc greu de tinut, dar recunosc ca marti am avut o mica abatere, o patratica de cioco, pt k simteam nevoia de dulce... si aseara am luat o gurita de mar, atat ! in rest, vointa cat cuprinde !
Ce as vrea sa stiu: e adevarat ca dupa primele 2-3 sapt slabirea e mai lenta ? intreb pt k si soacra-mea ar vrea sa-l tina... are 89 kg si se vrea a fi in forma la nunta mea, peste 2 luni, adik...si a zis k dak nu slabeste macar 10 kg nu-l tine (mai bine asa...)

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Eve, bine ai revenit!
Badjoke: felicitari sotului tau!

Raza, bine ai venit si la noi! Eu tot am sperat ca vii si uite ca ai aparut... Sa-ti spun drept, din cate am vazut la mine si din ce au mai spus fetele pe aici, da... la inceput se duc repede cateva kg bune, apoi mai greu un pic... Dar daca se tine strict, se duc, stai fara grija!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc, ralnied! da, pai am tot citit si mi-am zis in barba sa vin si aici..
Am o vecina care a tinut diso 2 sapt si a slabit 5,600, dar a si trisat la greu (cartofi prajiti,prajiturele) si de la ea am mai aflat niste chestii:
-in zilele de carne am mancat cabanosi, cremwursti, piept pui fiert+gratar, 2 felii de salam ( de la vecina am aflat k pot manca linistita cu 1 pic de mustar/ketchup); e ok ???
-acum, la fructe+legume: am mere, portocale, mandarine; ciuperci fierte cu mujdei de usturoi, ciup la gratar(dak are socru-meu chef sa-mi faca; mda, s-a mai imbunat ), salata verde, salata de rosii...si muraturi la greu ! Ah ! n-am voie morcovi cruzi ! dar morcovi murati am voie ???????? k eu mor dupa ei...
si abia astept lactatele ! vreau lapte batut !!! si voi avea lapte batut, cascaval... si acum zi tu dak am voie telemea de vaca... dak da, pap si telemea... si atat !

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Raza, eu am mancat telemea de vaca, dupa ce am tinut-o in cateva ore bune, sa fie mai putin sarata. Eu urasc lactatele...
Si morcov eu am mai mancat, recunosc... Teoretic, cica mustarul contine si zahar... Dar, na, faci si tu cum vrei...
Mai vb!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, vreau sa va spun, ca am testat pe pielea mea...orice dieta sau sport ai face daca nu-ti bei cei 2l de apa reglementari pe zi...rezultatele se vad mai greu. Eu cam trageam chiulul la apa, nu incapea atata...dar de cand am inceput sa beau parca se vede ...in cm, in kg...sunt mai usoara...e f importanta apa. Eu fac si sedinte de parafango in paralel (v-am mai zis) si tot timpul imi spune tipa de acolo, azi se vede c-ati baut sau nu se vede ...si asta dupa cum transpir la termocuverta si desigur dupa cantar si centimetru...
Si mai e si pragul...cand slabesti cateva kg si apoi stagnezi, cum fac eu de vreo saptamana jumate, dau jos, iar pun ...dar azi pot s-o rog pe Raluca (ralnied) sa ma treaca cu 64kg, in sfarsit

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Am o vecina care a tinut diso 2 sapt si a slabit 5,600, dar a si trisat la greu (cartofi prajiti,prajiturele)

Bine ai venit Raza de soare si spor la slabit
Acuma ce sa zic, cred ca fiecare care a tinut disociatul poate spune daca trisand asa chiar slabesti...eu, personal, nu prea cred...pai daca ar fi asa usor...incearca sa nu te abati prea mult de la alimentatia recomandata si cred ca vei avea rezultate. Poate vecina are altfel de metabolism...eu daca mancam cartofi prajiti ehehe....si prajituri....
Hai, ca noi suntem aici ca sa te si sa ne sustinem...tre sa fii o miresica supla....

Mergi la inceput