Postul Mare-sa-l tinem impreuna
Raspunsuri - Pagina 5
alexa si mami spune:
buna fetele!
azi am inceput bine. pate de post, margarina cu miere. la prinz facem cartofi prajiti si deseara fructe, covrigi.care biscuiti sunt de post?
si aseara mi-am propus ca azi sa nu ma enervez, sa fiu calma si nimic sa nu ma deranjeze.
la noi nu cred ca am vazut linte. cum arata? ca tare mi-ati facut pofta cu pateul ala 
alexa & fam
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Sunt alaturi de voi. Azi noapte, pe la 3.30 cand am ajuns acasa de la munca, am gasit ragaz si energie sa ma rog. Mi-a fost mai bine dupa, parca nu mai eram asa de obosita. Cu postul alimentar stau bine, cu gandurile urate mai am de luptat...
Doamne ajuta!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
andora spune:
Salutare!
Asa e, pacat e lucrul caer face rau oricarei persoane inclusiv faptuitorul..... in concluzie o sa incerc in continuare sa nu ma mai chinui in incercarea de a face totul bine... si nu ma voi mai suoara ca nu voi fi perfecta in toate, fiindca pacatul e apanajul tuturor, dar voi incerca sa imputinez pe cat posibil aceste pacate.....
Mancaer? Ieri am papat cartofi cu mazare si soia cubulete si rosii, ciuperci prajite cu usturoi, salam vegetal azi, rosii, vroiam sa va intreb. Exista niste aluaturi la pachet si mi se pare ca sunt de post cumva? Se pot umple cu mere sau la postulCraciunului am facut umplutura din soia granule fiarta si blenderuita cu ceapa calita, a iesit o imitatie de placinta cu carne super.
Eu vroiam insa sa tin si regim... nu stiu ce ma fac, cu fructe poate si soia fara paine, paste nu se pune problema. Cred ca ma apuc de cautat retete de salate de cruditati, sunt tare bun si hranitorare.
Hai cav-am impuiat capu. Felicitai tuturor si
LA MULTI ANI FEMEI FRUMOASE!
www.netfuncards.com/card783/view.html" target="_blank">si fie ca acest post sa fie inceputul unei primaveri sufletesti superbe
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

adriana spune:
Hai sa va zic o reteta de posta care mi-a placut tare mult. Spanac cu clatite la cuptor.
Se fac clatite de post(se pune apa minerala in loc de lapte si oua, mie mi le-a facut bona).
Se fierbe spanacul, cu o ceapa(daca vreti, calita), apoi se adauga suc de rosii, sare. Se scurge zeama inainte de a-l pune in tava(zeama de la fiert o puneti apoi peste rulada, la sfarsit)
Se pune intr-o tava un strat de clatite, apoi spanac.. pana se face ca o placinta cu etaj ![]()
Deasupra adaugati sucul de rosii.
Da-ti putin la cuptor, cam o jumatate de ora, sa intre bine sucul in mancare si apoi mancati 
Pofta buna.
irina.c. spune:
quote:Mamica de alexa,uite aici cum arata lintea.Gasesti pe la magazinele cu produse naturiste.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by alexa si mami
buna fetele!
azi am inceput bine. pate de post, margarina cu miere. la prinz facem cartofi prajiti si deseara fructe, covrigi.care biscuiti sunt de post?
si aseara mi-am propus ca azi sa nu ma enervez, sa fiu calma si nimic sa nu ma deranjeze.
la noi nu cred ca am vazut linte. cum arata? ca tare mi-ati facut pofta cu pateul alaalexa & fam
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
baicualina spune:

fetelor,sant aici va citesc si vreau sa va felicit!
de 2 ori odata pt ca va ajuta Dumnezeu sa tineti postul si apoi pt ca azi e ziua noastra!
maine si poimaine sant alaturi de voi!am legume fructe la regimul meu disociat si mi-am facut deja supa de varza pt maine!
iar poimaine salate....
ceea ce cred ca am sa fac este sa scot din regim carnea si sa o inlocuiesc cu oua...totusi sa nu fiu chiar atat de pacatoasa...
dar sa-l tin curat mi-ar fi f f f greu!
daca da Dumnezeu si ajungem cu bine, postul Sf. Apostoli Petru si Pavel vreau sa il tin tot si sant sigura ca voi putea!atunci voi fi la mama acasa cu alte treburi si ea oricum posteste asa ca unde-s 2puterea creste!
Alina
mamica
de Diana
aproape 6luni
adriana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
adriana, mai bine imprumuta-ne bona!
Sigur, cu placere, dar trebuie s-o platesti bine
irina.c. spune:
Adriana,am sa incerc si eu clatitele astea,dar umplute cu ciuperci,ca sotzului nu-i place spanacul.
Am facut un fel de salata foarte buna si simpla,va dau reteta:Salata de paste cu legumeSe fierb paste fainoase(melcisori,spirale,etc).Cand sunt aproape fierte se adauga o punga de legume amestec mexican(sau altul care va place),sare si o lingura-doua de bulion.Cand sunt fierte se dau deoparte si se lasa sa se raceasca,apoi se adauga ceapa verde tocata,marar,patrunjel tocate ,ulei si otet dupa gust.Se amesteca si se serveste ca fel principal sau ca si garnitura.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
megbeng spune:
a treia zi de post e pe sfarsite? ce repede trece timpul!parca nici nu simt ca tin post..am mancat fructe si legume la greu, ciupercute la cuptor (champignoane), cartofi prajiti, salata de capia copti
ma simt extarordinar, sa stiti..deja sesizez ca sunt mult, mult mai toleranta...si abstinenta![]()
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)