mlm-afacerea ideala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Buna dimineata.
Eu sunt de acord ca sunt unii care sunt agresivi in MLM, dar sa nu generalizam. MLM-ul in care m-am inscris eu, nu este deloc in genul asta, si nici nu cred ca va fi. Iar eu, sigur ca prezint si eu produsele, dar niciodata agresiv. SI daca vad ca persoana din fata mea nu da semne ca ar fi interesat, renunt. Oricat as castiga nu imi place sa fac ceva cu forta.
E urat sa iti chemi prietenii sa le spui ca ii inviti la gratar si sa ii pacalesti de fapt.........

Anyway, atata timp cat nu fortezi pe nimeni, nu vad de ce sa nu arati prietenilor produsele tale. Doar cuii sa vinzi daca nu lor?

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

nu stiu cum este la amway sau ce alte exemple ati dat voi,in mlm-ul in care sunt eu nici vorba de asa ceva!!!!!!!!
si nici nu-mi terorizez prietenele sa cumpere produsele respective sau sa mi se alature!!!!!!!
mi se par putin exagerate si daca voi ati patit asa ceva nu cred ca e cazul sa generalizam...nu este asa in toate mlm-urile

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

si eu fac parte din marea familie MLM, nu ma pot lauda cu rezultate exceptzionale sau cu profituri traznet, cert e ca produsele pe care le folosesc sunt la un pretz convenabil, sunt de calitate sunt croite exact pe buzunarul romanului si mie mi se pare ca e ok..
despre spalat creerul? EU am lasat cataloagele cine a vrut a vrut si am adus produsele cine NU nu...dar in general s a cumparat...pt ca pretzurile la client sunt mulate exact dupa buzunarul romanului..iar la membrii sunt kiar super avantajoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Sint sigura ca nu toti distribuitorii sint asa.
Eu spuneam ca am vazut cazuri nefericite, si in general am cam rupt prietenia cu "cazurile" respective, pentru ca nu sint de principiu sa amestec partea privata cu cea profesionala.
Daca are chef tipa respectiva sa iesim in oras bine, daca nu sa nu ma ameteasca sa cumpar nu stiu ce.
Sau sa se gindeasca cat castiga de pe urma fiecarei persoane cu care are cat de cat compatibilitati.
Ca eu nu ies in oras cu prietenii sa-i intreb cum sa isi vinda mai bine produsele firma la care lucrez. Ies sa ma simt bine.

Probabil "fanii" astia infocati distrug tot keful oamenilor de a mai auzi de MLMuri.

Voi trebuie sa stiti mai bine: asa te invata firma respectiva? Sa iesi la vinatoare?
Sau e "o abordare" personala?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

foarte multi sunt manati de ideea de a castia cat mai mult si uita ca viata nu este reprezentata de nivelul contului.multi nu stiu ca a face o afacere mlm este ceva natural.nu imi propun sa fac ceva "anume" la un anumit moment-vezi cina cu prietenii-ci este ceva care vine de la sine.

Mergi la inceput

Eu una, pana la momentul de fata, nu am de ce sa ma plang de afacerea MLM in care m-am inscris. In fiecare zi gasesc cate un motiv nou sa spun ca am facut o afacere nemaipomenita cand m-am isncris, chiar si pentru ca am descoperit niste produse ieftine, pe care le pot folosi pentru mine. Nu mai vorbesc ca am angrenat si alte persoane dupa mine, persoane care sunt incantate de produse, si care mai ca le devoreaza....in felul aceasta demonstrandu-mi mie, ca nu gandesc numai eu asa despre ceea ce vand. Adica, atunci cand observ, ca e imposibil sa merg undeva cu cateva produse, si sa nu impresionez si sa plec cu ceva comenzi, inseamna ca....totul duce catre o afacere bunicica.

Si apoi, cui strica un ban in plus in buzunar? De ce nu? MLM, este pentru mine, un motiv sa sper la mai bine, si nu am sa ma las.......pana acum, totul m-a incurajat la MLM-ul meu. Este numai de bine, iar sistemul de recompensare, mi se pare super bine pus la punct, asa ca, nu am de ce sa ma tem, ca nu voi fi platita!!!!!!

Recomand, persoanelor care considera ca pot face ceva mai mult in viata, care simt ca nu e suficient ceea ce fac acum, sa caute un MLM, cel potrivit pentru ele, si sa vada daca nu cumva, implinirea este mai mare decat se asteptau...La mine asa este, si nu e vorba numai despre castig, ci si de contactul cu oamenii zi de zi. Lucrul cu ei....ador oamenii:))))))))))

Pupici si numai de bine:)

Mergi la inceput

felicitari!

entuziasmul te va duce departe.

Mergi la inceput

Cu plecaciunile de rigoare :), multumesc.
Mi s-a spus ca am luat-o prea in serios, ca imi consum prea multa energie pentru asta. Ei si? Ce ma costa energia? Un somn mai adanc noaptea? De asa ceva am nevoie. Si daca nu ma costa nimic, dimpotriva imi ajuta relationarea cu cei din jurul meu, hehehe, tot inainte!!!!!Ca la razboi :))

Mergi la inceput

multe felicitari si vreau sa continuam pm-urile pentru ca am si eu de invatat de la tine.nu numai tu de la mine.nici nu stiu daca am ceva de transmis.

Mergi la inceput

Sigur ca da, voi fi aici ca sa impartasesc etapele prin care am trecut de cand m-am inscris, cat de bine imi merge, sau mai putin....(dar eu sunt sigura ca imi va merge bine, daca ma si ocup putin....)
Daca cineva imi poate spune un dezavantaj al MLM-urilor, sau cel putin, hai sa nu generalizez, al celui in care m-am inscris eu.......eu renunt :D Si daca imi va spune ca...trebuie sa lupt ca sa strang punctele, si sa alerg, ii voi raspunde ca nici nu mi-as fi dorit sa intru intr-o afacere care sa imi spuna ca stau degeaba si imi vine banetu acasa, cu miile de euroi :)

Gabriela, multumesc si de incurajari si de sustinere:)))))))

Mergi la inceput