Despre gradinarit (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hristos a inviat!

Am pus poze cu florile mele.
la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut!
de cand am scapat de molozul din curte incepe sa ma intereseze subiectul acesta.
saptamana care vine am de dat la cazma ca sa imi pun un pik la punct aspectul si apoi dumnezeu cu mila.
am pana acum tot felul de vase pline cu seminte ca sa am rasaduri.
si ma bate gandu sa pun si niste gazon.
am pastrat tigla veche si vreau sa o sparg sau sa o folosesc asha intreaga ptr a delimita rondurile.

nicol - de ce nu iti faci un grilaj din lemn dreptunghiular ca sa aiba trandafirul pe ce se urca.
soacra-mea are trandafiri din astia cataratori si eu toata vara taiam florile uscate (o faceam ptr estetica) si surpriza noastra a fost ca inflorea iar si iar.

va pup dulce si urati spor la sapat
jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Hristos a inviat!

Am pus poze cu florile mele.
la toate,

Himmelsduft

photos

Adevarat a inviat!
Sunt frumusele florile tale, sa-ti traiasca!
Planta 1 e Crasulla Argentea (numita popular Norocel sau Pom cu bani), iar planta 3 e Guzmania (parca).

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Daniella, ma bucur ca ti-au placut pozele. Am pus sambata trandafirii in pamant si sper sa se prinda. Am pus si alte doua plante ce dau vara-toamna, o sa pun poze cind ies flori, nu stiu denumirea pe .ro
Maine o sa scot muscatele curgatoare afara, ca la noi nu cred ca mai ingheata.
Va doresc vreme buna sa incepeti prin gradina treaba si flori f frumoase.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SalutRE.
Am si eu o rugaminte.Am primit un palmier tare frumos , dar parca se usuca frunzele.Poate imi dati niste sfaturi, ca mi-ar parea rau sa il pierd.
Multam pentru orice idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Servus si eu va bat la cap. Azi am constatat ca arbustul enervant din gradina este un soc....Mmmm. Si vreau si eu sa-mi pun la prins un pui de soc, ca atunci cand imi iau casa mea sa-l am...Please sunt innebunita dupa socata, dar nu stiu cum sa procedez ca sa ajung la faza aceea.

Helpppp!

Andreea Abushsor Aburit

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.

Mergi la inceput

Olim, poate nu uzi in deajuns palmierul, incearca sa schimbi eventual pamantul daca il uzi deajuns. Poate stiu celelalte fete din ce cauza se usuca frunzele.
Somn usor la toate gradinaresele si un

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multam de raspuns.Si o vecina mi-a zis la fel.
Maine am sa ma duc sa cumpar pamant nou.
pupici

Mergi la inceput

Olim, ma bucur ca te-am putut ajuta. Si mie mi s-a intamplat asa cu ficusul, dar i-am schimbat pamantul, care contine si ceva ingrasaminte si de atunci ii merge bine si ma bucur de fiecare frunza care da.
La noi ploua si sper sa mi se prinda trandafirii ce i-am pus.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, ma inscriu si eu in clubul vostru! Ne-am mutat de curind la casa, dar sint complet afoana si nu stiu cu ce sa incep...
Gradina mea este populata de citeva tufe de liliac, o gramada de tufe cu floricelele acelea galbene care infloresc cam pe la paste, o tona de tufe care au inverzit, dar nu au inflorit, plus niste trandafiri cataratori care nu au mai fost taiati de un secol...
Sper ca imi puteti da citeva sfaturi, mi-am cumparat eu o carte de gradinarit, dar din lipsa de timp nu am ajuns inca sa o citesc.
Daca ar fi dupa capul meu as incepe sa tai din multele mele tufe, sa le aduc la o forma mai estetica.

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput