Despre gradinarit (14)
Raspunsuri - Pagina 10
maggda spune:
Fetelor infloreste craciunita!Am primit-o anul trecut in primavara,era un puiut,de Craciun a avut o floare.Azi zic hai sa vad ce mai face cand colo ce vad ,3 bobocei!Se pare ca ii place locul unde e,de cand am primit-o nu am mutat-o de acolo.Am mai auzit craciunitza inflorita de Pasti dupa ce inflorise si de Craciun.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
bebe03 spune:
eu am cumparat ieri 2 trandafiri dintr-un hipermarket, unul galben si unul alb, cind am ajuns acasa am citit instructiunile si am aflat ca sunt trandafiri cataratori, si am ramas masca, unde sa-i pun? ca sa-i pot urca, ca nu prea avem unde, linga casa avem alee betonata, in curtea unde am de gind sa plantez flori si unde am mai pus anul acesta 2 trandafiri obisnuiti nu au pe ce se urca doar sa le improvizez ceva...nu stiu sunt in dilema, scrie ca trebuie plantati linga ziduridar nu avem ziduri libere...
nicol
Otilia spune:
Maggda, eu am 4 clematite, asta care a facut bobocei acum este "montana Rubens" cu flori roz si infloreste normal in aprilie-mai (primavara), mai am doua clematite "Jackmanii" cu flori mov care infloresc in mai-iunie si uneori a doua oara toamna si inca una "ville de Lyon" cu flori roz care infloreste in iunie-iulie (asa scrie pe eticheta...). Am luat mai multe ca sa infloreasca fiecare la rindul ei si sa am mereu clematite inflorite pe balcon...
In rest aici clima e temperat-oceanica, iernile dulci (cel mai frig a fost cam -5°C si n-a nins decit de vreo 2 ori cite-o ora) si verile mai racoroase, primavara a venit dar sunt si zile ploioase.
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Otilia
Maggda, eu am 4 clematite, asta care a facut bobocei acum este "montana Rubens" cu flori roz si infloreste normal in aprilie-mai (primavara), mai am doua clematite "Jackmanii" cu flori mov care infloresc in mai-iunie si uneori a doua oara toamna si inca una "ville de Lyon" cu flori roz care infloreste in iunie-iulie (asa scrie pe eticheta...). Am luat mai multe ca sa infloreasca fiecare la rindul ei si sa am mereu clematite inflorite pe balcon...
In rest aici clima e temperat-oceanica, iernile dulci (cel mai frig a fost cam -5°C si n-a nins decit de vreo 2 ori cite-o ora) si verile mai racoroase, primavara a venit dar sunt si zile ploioase.
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
POZE, vrem poze cu clemantine! Te rugam...
Daniella, mama lu'Alexis
adi2003 spune:
Weekend-ul trecut a avut loc la Pitesti, "Simfonia lalelelor".
Pentru cei care n-au avut prilejul sa ajunga acolo, am pus cateva poze.
Florile mele
Otilia spune:
Si eu am mai pus niste poze aici.
Daniela, o sa pun poze cu clematite cind vor inflori, deocamdata doar una a inflorit putintel ;).
floricici din gradina mea
daniella4 spune:
Sunt tare frumusele! Felicitari.
N-am mai vazut clematine...se pot creste si pe plaiurile noastre oare?
Daniella, mama lu'Alexis
Otilia spune:
Daniela, se numeste clematita si sunt flori cataratoare.
Uite www.egradini.ro/plante/trandafiri/catarator.htm" target="_blank">aici scrie ca se asociaza bine cu trandafirii cataratori.
Bineinteles ca exista si in România, multe fete de pe aici au, doar ca trebuie sa ai pe unde sa o agati. Rezista bine peste iarna si nu-i o planta dificila. Trebuie doar sa aiba capul la soare si piciorul la umbra (eu am pus niste bucatele de lemn de pin ca sa le tina umbra la radacina, dar poti planta un arbust chiar in fata ei ca sa-i tina racoare)
floricici din gradina mea
maggda spune:
Paste fericit!Lumina invierii sa va aduca liniste in suflete.
Spre marea mea bucurie din cei 7 bulbi de tigridia care i-am pus in 2 ghivece mari au iesit in sfarsit 3!Deja credeam ca nu mai ies dar intr-una din zile am citit pe net ca perioada de germinare e intre 30 si 90 de zile.De o saptamana buna am pus 3 bulbi si in curte,sunt tare curioasa.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Himmelsduft spune:
va doresc fetelor.
Saptamana viitoare pun si eu poze cu florile mele, ca au inflorit si ma bucur de ele.
la toate gradinaresele si sa aveti parte de flori frumoase.
Himmelsduft
photos