In Italia (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ... cam face figuri forumul asta .. abia am reusit sa intru ...

Cristinica eu am avut un parfum care dupa nasul meu zic ca mirosea a tei .. insa prin anii 1997-2000. Sper ca se mai fabrica ...am gasit si o scurta descriere www.perfumania.com/Products.aspx?CatId=&CatName=&Cat1Id=1114" target="_blank"> Ted Lapidus insa scrie ca are aroma de citrice ... pe mine mirosea a flori de tei .. Nu stiu daca o sa il gasesti pe aici ( europa) eu una l-am avut din america.
Si daca tot te duci la mirosit parfumuri incearca si 5-th Avenue al lui Elizabeth Arden ca parca si asta imi aduc eu aminte ca era tot pe genul flori de tei...
Angi asta e tare usor de facut crede-ma pe cuvit .. e ca un pandispan insa in care pui ciocolata topita si apoi nici macar nu te chinuiesti sa faci crema ca il umpli cu gem ... iar deasupra strat de gem si apoi iar ciocolata .. super EXCITANT ...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Īncep cu vestea buna a zilei: a sosit primavara! E soare si la radio ne promit incredibile 10°C. Īncep sa cred cu-adevarat ca mergem saptamina asta īn vacanta.
Cri, īn ciuda avertismentului, am aruncat si eu un ochi la bucatarie -mama-mama Si daca zici ca mai are si efecte secundare, nu ma mira ca e dispus sotiorul sa stea la coada pe vīnt si ploaie.
Cristina, cam asa se īntīmpla cu calculatoarele si pe la noi. Īn prag de carnaval a cazut reteaua si timp de-o saptamina dusa a fost. E bine ca eu pot lucra si de-acasa.
Iri, n-am uitat de Jazz for Kids, e un CD cu piese de jazz care plac copiilor, ca de ex. Potato Chips, Muffin Man. L-am rugat pe sotul sa-l puna pe rapidshare, dar ma tem ca nu mai apuca pīna joi. Dar cel tīrziu de Paste le va avea si Ale.
Vio, ai grija de tine si fa-te bine repede

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata.

Eu azi-noapte am adormit, ca de obicei tarziu. Doar ca am atins un nou record pana am adormit. E ra 3,00 si eu asteptam inca sa adorm. Pana la urma am baut 2 pahare de bere de m-am nitel....si asa am reusit sa adorm. Doar ca m-am trezit cu o ingrozitoare durere de burta. Cred ca vin rushii.. Mi-am udat trandafirii , si-acum m-am bagat in pat ca am o durere de burta groaznica.

STRALUCITOR si mie cand nu-mi mergea ce ma ofticam!!!!!!!!!! Adevarul e ca pe bune ca devii dependent DC.

CRI da dupa cum il descrii nu-i greu de facut...hmm ce pofta-mi venii.

Fetelor am ceva zile de cand gasesc prin casa niste chestii ca omida. Doar ca sunt foarte subtiri. Am toata casa pentru a vedea daca gasesc de unde vin , dar nu am gasit. De la flori nu cred, ca m-am uitat si nu au nimic. Nici nu ar avea timp sa se dezvolte vreun parazit la cat sunt de controlate.. Imi cam dau fiori ori de cate ori le gasesc. La balcon am plasa de aia pentru tantari....si nu numai. Pana si la ferestre am. Nu inteleg de unde ar putea veni........si cum sa scap ???

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Enn tortul meu e pe sfirsite ... asa ca daca doamne fereste nu stiu daca faci in timp sa ajungi pina aici ... cred ca in caz de extrema urgenta cautam pe net unde se poate comanda tortul original ...
Are super efecte secundare .. dar eu zic ca de la capsunii cu ciocolata.. ca daca puneam frisca cred ca singurul efect il vedeam pe cintar .
Irinush ai avut si tu partea ta din merit ... acolo la fraza " cu sau fara frisca" ai dreptate .. iar daca te hotarasti sa aterizezi in zona vreodata nu te astept cu piine si sare ci cu sacher tort
Angi nici eu nu eram maestra la dulciuri inainte de a ma marita ... eu eram mama restaurantelor si barurilor pe atunci... Pentru asta nu imi pare rau ca m-am maritat tirziu : am apucat sa ma "destrabalez" cu prietenele si sa calatoresc in modul meu ( adica nu doar unde e mare si plaja ... cum ii place sotiorului meu ... ).

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ciao a tutti,
fetele dragutele am si eu o intrebare la voi, cum va conectati voi la net?mai exact ce provideri aveti?ma intereseaza ca vreau ca sora mea sa-si faca un abonament ceva.
Nu mai stiu exact care dintre voi e din Messina,dar ma interesa de ex daca nu ai tel, se poate face un abonament doar pt net?

grazzie e una buona giornata

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

a venit PRIMAVARAAAAA

Mergi la inceput

Tumpi eu am ADSL de la TELE2, dar am si abonament la Telecom la care insa as putea renunta dar de care am avut nevoie ca sa ma pot conecta la tele2 .. caci fara sa ai deja telefon nu iti puneau internetul.

Exista am inteles www.fastweb.it/indexn.php?RedirectionMsg=Access from outside FastWeb&FlagGAF=" target="_blank">fastweb la astia te conectezi la priza de telefon pe care o ai in casa( daca o ai si daca au ajuns ei cu semnalul si in zona ta .. ) . Insa in general abonamentul la aceste firme e mai mare decit cel de la telecom ...

am mai citit ca astia : http://www.digitaleitalia.it/ ar pune internet fara sa ai contract cu telecomul ... poate citeste sora ta si se lamureste ... eu nu stiu nimic despre ei.

mai exista si varianta internet prin telefon mobil... uite www.romania-italia.net/topic.asp?TOPIC_ID=9143&FORUM_ID=29&CAT_ID=4&Topic_Title=Internetu%27 cu celularu%27&Forum_Title=%22Calculatoristii%22 romani din Italia" target="_blank"> aici o discutie de pe forumul romanilor in italia exact despre asta ....

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Tumpi, eu stau in Messina, sa inteleg ca si sora ta? Eu acasa am Adsl cu Tiscali, dar am si telefon (tot Tiscali). Ii poti spune sa telefoneze la numarul (gratis) 130 spre a se informa.

Enn, nu pierde timpul cu muzica pt noi, e de ajuns sa imi spui cine canta si mi le procur singura. Multumesc!
Ce frumos ca mergeti in vacanta...sa te odihnesti si sa te relaxezi cat mai mult. Te pot "invidia" un pic?

Cri, multam de "recunoastere"... Si eu m-am uitat pe pozele cu dulciurile facute de mataluta, am ramas paf, stiam ca esti o mare priceputa, dar ai depasit orice imaginatie de-a mea. Bravo!

Azi e innorat, dar si f cald.

Iar la 18 merg la cinema ("La bestia nel cuore").

Va pup, o zi buna tututor!

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

multumesc fetele de raspunsuri.Iri sora mea nu locuieste in Mesina ci in Acitrezza,dar ma gandeam ca prin Sicilia sunt alte firme decat pe continet.Ei nu-i convine sa faca abonament la tel, fiinca nici nu stau acasa prea mult si toti 3 au mobile.La socrii aveau tel,dar s-au mutat si unde sta acum am inteles ca i-ar consta ceva de genul 500E sa -si instaleze tel si nici ca se renteaza daca nu-l folosesc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

a venit PRIMAVARAAAAA

Mergi la inceput

Iri eu filmul asta n-am apucat sa il vad ( desi il am pe cd) ...trebuie sa imi fac curaj ... acum sunt intr-o perioada romaneasca .. mi-a dat fratele meu filme inregistrate de el de la tv ( romanesti ) si ma "delectez" cu ele .... Vizionare placuta !!

gata .. pauza s-a terminat ma duc inapoi la calcat ... ( na ca fac si poezii ).

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Tumpi, 500 euro mi se par enorm de multi! Probabil ca lipseste tot sistemul de fire etc, caci abonamentul in sine e mult, mult mai ieftin. Oricum..."providerii" sunt aceeasi ca in toata Italia, ar fi unul local - TAO - dar nu stiu daca pun doar internet.
Cat despre Acitrezza, este acolo un resturant fain, chiar pe malul marii, unde se mananca tot felul de minunatii din peste... cred ca se numeste "I Faraglioni". De fapt sunt nenumarate restaurante pe malul marii, dar mie imi place acesta.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput