In Italia (10)
Raspunsuri - Pagina 13
danangie spune:
Da CRISTA complimente sotului. Eu incerc sa fiu optimista....si sincer nu vreau ca aici sa arat aceasta parte a mea de pesimist....pentru ca nu vreau sa se zica: uffaaa iarasi rompi scatolle de Angie.E faina teoria asta a ta: ia trenul oricum si la prima cobori....ca sa nu ramai ca fraierul in statie.......faina de tot. Incercarea moarte n-are. Chiar mi-a placut . Eu stii cum sunt? Nu ma arunc. Eu raman ca fraiera in statie. Chiar daunazi al meu mi-a propus ceva si eu ca o fricoasa proasta ce sunt....in sensul ca raman mereu in statie.....am refuzat.deci, tre' neaparat sa lucrez la partea cu urcatul primei trepte a trenului.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
viorela hoff spune:
hallo fetelor,
noi nu am avut internet cateva zile, asta a fost baiul.
iaca vine si la noi "primavera" de maine, dar in familion stam cam prost, sotul meu tuseste de o saptamana noptile, azi am debutat si eu, incet, incet imi pierd si vocea.
voi ce mai faceti, acolo in insorita Italie?
nu va pup ca sa nu va molipsiti, ma duc la culcare ca-s tare obosita.
Vio
Tina catelus de catifea
Tizabela spune:
Multumesc mult Cris sper sa mearga de data asta ca m-am cam saturat sa-l tot modific...se vede ca sunt mai tare de !!!
Danangie nu te mai stresa ti-o zice o viitoare miresica la fel de stresata ca si tine(am sunat-o pe mama de 4 ori azi daca a vorbit cu preotul ca eu am facut si dat invitatile aici cu ora 18 la biserica si mama a vorbit cu el in decembrie,dar a zis ca e prea devreme si ne-a trecut in creion pe o agenda,dar eu vreau sa fiu pe o lista definitiva).Aztazi ne-am dus la Carpisa sa ne uitam de valize noi pe care le vom folosi pentru prima data cand mergem la Barcelona si m-am indragostit de unele roz eu(valiza+beauty case) si gri el,dar le aveau numai in catalog si le aduc pe comanda in mai abea astept sa le am....eu visez deja totul am un intreg film in minte ce sa mai :)))
Va pupic
P.S. Danangie da o sa am rochia roz credeam ca se stie deja de obsesia mea pentru culoarea asta
fotoIZA
danangie spune:
Ei IZA... fetele cred ca stiu de placerea de pentru culoarea roz....mie cred ca mi-a sfugit acest lucru.
Eu inca nu m-am decis unde voi pleca in "luna" de miere... CRISTA chiar inainte ca tu sa scrii de Sicilia....eu ma gandeam la Sicilia...la o eventuala "luna" de miere...........doar ca as fi vrut ceva strain....in afara Italiei....vad eu...
Azi la munca e linistit. Am putini pacienti....fara perfuzi...e bine.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
Trezirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna dimineata fetelor!!
Eu am ajuns acasa......am intrat sa va urez o Duminica frumoasa. Eu ma duc la nanica..
POZELE MELE
crista-s spune:
Buna dimineata ...
eu cred ca am auzit fanfara pe care a trimis-o Angi ca la 7 eram deja in picioare bintuiam prin casa ... cred ca o sa ma lege de pat intr-o buna zi ... , apoi am baut cafeluta si la ora asta eu deja am spalat si toata casa ( adica gresia )... ca sa vedeti ce harnica sunt . Acum ma duc sa fac tortul (am intrat cica numai sa mai citesc reteta odata, asa am zis la stapinire, insa eu imi fac de cap aici cu voi).
Vio ce dor mi-a fost de tine ... credeam ca ne-ai parasit !!!!Sa iti treaca raceala ( supa de pui, lapte cald cu miere, ceai cu miere si lamiie ... fructe - citrice- cit mai multe ) si sa nu ami vorbim de "faimoasa aspirina a saracului" care sigur e mama tuturor relelor
Iza pe tine cred ca o sa te strigam Barbie cit de curind ... asta de la dragostea ta pt roz!! Dar ce frumos suna: valijoara roz .. supeeeeer...
Angi si prin strainataturi e bine in luna de miere .. acum depinde cam ce ai vrea .. Mie personal mi-ar placea Mexic unde poti imbina placutul cu utilul ( mai o plaja mai o excursie ... ) in plus e destul de departe ca sa te gindesti ca a 2 a oara nu se stie cind o sa mai ajungi acolo. La fel ar mai fii si Polinezia ... Oricum du-te la agentii de turism si vezi cam ce oferte au pt luna aia ... nu te costa nimic sa ceri cit mai multe pliante ...
pupice la toata lumea ...
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
la apel!
Danangie, surlele si trompetele l-au trezit si pe fiu-meu la 5:30, asa ca pt. mine se insereaza deja
Vestea buna e c-a ajuns īn sfīrsit soarele si pīna la noi si azi am iesit īn pantofi, pentru prima oara anul asta.
Cri, am retinut Chance by Chanel, daca tot merg in Franta, am sa-l īncerc neaparat. Si m-am distrat citind de valijoara roz a Izei, pentru voi īn loc de mars nuptial va cīnta Edith Piaf La vie en rose
Petro, la fel eram si eu īn octombrie, cīnd am īnceput sa lucrez. Īn primele 2 saptamīni am slabit 3 kg, am racit, vai de capul meu! Numai gīndul la primul salar ma tinea pe picioare, aveam deja listuta cu cite si mai cīte īmi cumpar. Dar pīna sa-mi iau banii am ramas si, asa ca pīna la urma mi-am luat 2 bluze mai largute + 1 pereche de pantofi comozi - gen bunicuta, conform sora-mii - si-atīt.
si bucurati-va de o duminica īnsorita!
E.
crista-s spune:
Fetele am gatit tortul Sacher .. nu mai stiu cui saa ma laud ... a iesit minunat .. m-am lins pe mustati. Reteta si poze se gasesc in capitolul la bucatarie ... care este interzis insa fetelor gravidutze daca nu au cumva drum pe aici in urmatoarele 24 ore ... .
Pe miine!!!
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
danangie spune:
Mai CRISTA complimente pentru cat esti de gospodina!! Abia acum m-am uitat la lista ta de dulciuri si e impresionant cate stii sa faci. Eu in viata mea am facut doar pandispan si clatite. Si nu prea imi place sa ma bag la dulciuri. La mancare ma bag si chiar imi place foarte mult sa incerc retete noi.
ENN gata data viitoare fac liniste. Promit!
POZELE MELE
stralucitor1 spune:
Buna fetelor!
Am avut o saptamina de pauza din cauza problemelor cu minunatul comuputer Enn, mii de scuze!...am citit in diagonala cam tot ati scris...si am vazut si pozele Cristei din Bucuresti.
Ca tot se vorbea de parfumuri...stie cineva unul care sa miroasa a tei si sa nu fie scump ca La chasse aux papillons de la L'Artisan?
Sper ca totul sa fie ok cu pc-ul meu....ca deja simteam ca dau in focgrea dependenta asta.....
Numai bine tuturor!
Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...
To and Me