In Italia (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Tizabela spune:
Da Cri e tare liniste,dar am venit eu sa fac un pic de galagie:))!!!
Petro multumim mult pentru informatii nici eu nu stiam prea multe despre valabilitatea parfumurilor si chiar e in teresant sa stii daca e "vechi" sau nu!!!
Iriale si tu tot fan Allure vad ca multa lume prefera parfumurile casei Chanel..tot de la ei imi place si numarul 22 e de vis!!!
Va pupic ma duc sa fac o baita!!!
crista-s spune:
Stai ca m-am intors ... am vazut-o pe Iza si nu m-a lasat inima sa fug asa repede ... Numarul 22 de la Chanel?? mai frate chiar ca sunt in urma rau cu noutatile pe piata parfumurilor ... sper ca nu e mai vechiutz de octombrie 2003 ( cind bag de seama ca au inghetat cunostintele mele in materie de parfumele ... ) ca atunci ma las de meserie ....
Iza vezi ca la semnatura unde ai pus pozele si ai vrut sa scrii poze iza ... ai "mincat" ghilimelele ( se zice ghilimele sau ghilimete ?? sau cum ?? ca nu stiu). Deci tb sa scrii si aici fara nici o pauza link-ul apoi le inchizi " tot fara pauza si inchizi si paranteza patrata scrii poze iza sau ce vrei tu sa apara si apoi exact parantezuca aia a 2 a.. [/url] ...
dar acum tot o intind ... insa o sa mai dau un ochi pina sa ma bag la cabana plapumioara ..
paaaaaaaaa
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
Salut, fetelor, am revenit!
Mamma mia ... a fost dura tare prima zi de munca ... mi-am pierdut antrenamentul de tot. Singura consolare a fost revederea colegelor si noutatile aflate. Bine ca am doua zile la dispozitie sa-mi revin dar de saptamana viitoare se intra in ritm ... Oricum sunt multumita si chiar vroiam sa-mi gasesc o ocupatie ca sa-mi mai iasa din cap problemele mele.
Fetelor, azi am fost chiar atenta la valabilitatea parfumurilor. De obicei, parfumurile sunt valabile 2 ani, 2 ani si jumatate. Un an de zile (sau pe-acolo) sunt valabile cremele si sampoanele. De exemplu, ceea ce am facut azi (Bulgari Blu Uomo) este valabil 30 mesi.
Eu, toate parfumurile pe care le-ati spus voi nu le stiu ...poate daca le miros, dar nu fac asocierea cu numele. Si da, enn, si eu prefer sticlutele mici (30 sau 50 ml cel mult) si variate ... Dar de acum sigur nu voi mai avea nevoie sa ma parfumez ca miros si in fund dupa o zi de munca . Vorba vine, la o ocazie ... tot merge o adiere de parfum ...
Va salut si ma duc sa fac un dus ... ne mai auzim zilele astea!
Petro
danangie spune:
Buna seara fetelor
Eu sunt rupta de oboseala. 4 turnuri fara pauze....zile de iad la munca.....acum urmeaza sa fac 2 nopti......sunt cam irascibila in ultimul timp.
Zilele acestea am aflat ca de pe 15 aprilie pana pe 25....se inchide sectia mea si ma muta in alta sectie. Si cum eu sunt o persoana care nu iubeste schimbarile.......sunt cam stresata din aceasta cauza.
In rest, abia astept sa mai treaca si luna aceasta si gata mai am un hop si ma duc acasa. Acum imi pare rau ca nu mi-am luat saptamana libera in acele zile cat se inchide sectia mea.....daca nu am stiut.....
Vorbeati de parfumuri....stiti ca eu prefer mai mult parfumurile barbatesti? Acum am achizitionat un parfum de la Bulgari( omnia cristalyn....). Si mai unul de la Calvin Klein: euforia. Despre creme........de obicei ma dadeam cu Dove. Acum cam de ceva zile mi-am luat ANGEL de la Therry Mugler. Faina de tot crema.
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana placut.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
quote:
... ai "mincat" ghilimelele ( se zice ghilimele sau ghilimete ?? sau cum ?? ca nu stiu).
Se zice proprio ghilimele, cri-cri, ai spus bine!
Petro
crista-s spune:
Buna dimineata ...
Mersi Petro trebuia sa caut pe net ca eram tare confuza ... dar mi-a fost lene ... tb sa recunosc. Odihneste-te ... ca luni o iei iar de la capat ... Am o mare intrebare parfumurile mai vechi de 2 ani trebuiesc aruncate? risti sa faci o eczema de la ele ? sau doar mirosul se schimba ??
Iza ai sters adresa de la poze si am ramas eu cu explicatiile in corcodush .
Angi ce bine ca te mai auzim ... lasa puiule ca esti agitata de la nunta si acum combinat cu oboseala si schimbarea ... nu as vrea sa fiu in locul tau. Eu recunosc ca nu am facut decit cununie civila simpla si fara multi invitati la masa ... dar pentru ca eram agitata la maxim si am uitat sa iau un extraveral, am plins fara oprire cit ne-a vorbit primaru' iar dupa asta eram ca dupa anestezie ... vai ce amintiri nashparlii am din acest punct de vedere. Dar eu lasasem totul acasa : familie, servici, prieteni si eram aterizata ca o nebuna parca pe o insula pustie numai eu si el. In plus toate nebuniile cu actele, coada la consulat, limba pe care nu o cunosteam, lumea care se uita la mine ca la urs cind vorbeam in engleza intre noi, eram disperata sa nu se descarce telefonul si sa il am mereu cu mine ca "daca ma pierd eu nu stiu sa ajung acasa " . Intr-o luna si jumatate insa era totul terminat, eu intelegeam deja italiana ( insa nu scoteam o vorba ) si ne plimbam "prin tara Irinei" minunata Sicilie... un loc unde poti uita de tot si toate ..
La mine e soare, era ceva ceata mai devreme dar cit am baut cafeluta a disparut si a ramas un soare frumusel... ma duc sa arunc trei boarfe in masina de spalat ca sa termine si sa le intind pina plec, apoi cind ma intorc sper sa fie si uscate...
Cristina
una.. alta...
Tizabela spune:
Buna seara fetelor dupa o zi de alergat in stanga si in dreapta am ajuns si eu sa va scriu...azi mi-am luat pantofi pentru nunta ca rochita trebuie sa mi-o faca mama la lungimea care am sa o am atunci deci i-am cumparat deja sunt superbi si normal ROZ!!!
In rest mai nimic ne-am uitat si la masinute,dar prefer sa mai astept pana mi-o iau ca oricum mai mereu o am acasa pe al lui Fabio(el merge la servici impreuna cu alti doi colegi si fac cu randul)!!!
Cri sincer sa iti zic de cand este Chanelul 22 nu stiu eu l-am descoperit acum 1 an si ceva....si iti zic ca e divin!!!
Hai ca am incercat cu mi-ai spus tu cu pozele sa vedem daca o sa fie bine!!!
[url=”http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos”]fotoIZA[/url]
crista-s spune:
Iza nu e bine si nu inteleg de ce ...
sunt ghilimelele tale de vina uite ca eu am scris in mesajul meu si am schimbat ghilimelele ca nu-mi placeau ale tale hahahah si se vede bine ...
fotoIZA
uite aici numai ghilimelele mele ...
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos" fa tu copy si paste la cirnatul asta acolo unde era al tau intre paranteze cu url.. si tot dichisul
Cristina
una.. alta...
danangie spune:
Buna fetele!
CRISTA si mie imi face placere sa intru pe aici, sa scriu cateva ganduri.........chiar daca nu tot timpul scriu........de citit ...citesc. E posibil sa fie stresul nuntii......aceasta stare a mea....
Totusi ai avut curaj sa vii aici singura si fara sa cunosti limba italiana.......si bravo tie ca ai reusit si ai avut taria sa treci peste toate obstacolele. Dar ...tu stii ca eu am ajuns aici ca, clandestina??Prin cate am mai trecut si eu ca sa ajung aici......am trece la alt capitol sa va povestesc......
PETRO am uitat data trecuta sa te felicit si eu pentru ca ai reinceput munca. Stiu ce inseamna cand ceva ce-ti doresti se implineste.
IZA aa vei avea rochia roz...nu stiam. Abia astept sa vad pozele!!
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Da mai Angicule eu tare am fost curajoasa ...recunosc ... si nici nu imi pot da seama cum de am avut acest curaj.Dar cred ca toate la rindul nostru am fost curajoase ca alfel eram acasa la parinti si acum ... . Dar cred ca asa e cind este "nenea hormonu' " care lucreaza in locul creierasului . Eu sunt de parere ca in viata fiecaruia exista un tren care trece numai o data .. asa ca e cazul sa il prinzi .. daca iti pare ca nu e cel potrivit cobori la prima statie si tot e mai bine decit sa iti para rau ca ai ramas in gara ca fraieru'. Deci orice experienta e bine venita daca o privesti mereu cu optimism si incerci sa scoti ce e mai bun din ea... Tu insa nu tb sa iti mai faci probleme, incearca sa te detasezi de tot si toate .. si ai sa vezi ce frumoasa o sa iasa nunta si cum o sa rizi mai tirziu cind iti vei aminti de toate spaimele si stressul asta dinainte. Eu sunt convinsa ca va fii totul ok dupa eveniment ai sa vezi ... Oricum nu vei putea multumi pe toata lumea asta sa stii de la inceput. Eu am avut noroc ca nu intelegeam prea mare lucru, nu stiam nici obiceiurile si nu mi-am facut prea mari griji pt masa de dupa cununie. Invitatii erau juma ai mei si juma ai lui si stiam ca ai mei nu sunt fitzosi asa ca l-am lasat sa aleaga dupa gusturile alor lui. Pe mine m-a interesat mai mult voiajul de dupa .. si inca daca as fii stiut eu cum merg treburile si am fii cheltuit ceva mai putintel facind acelasi voiaj. Adica eu acum as face tot turul Siciliei care e minunata in orice anotimp ( eu am fost in primele sapt ale lui decembrie si m-am balacit si in apa - in punctul cel mai sudic e drept - eram numai noi si un neamt pe plaja ), insa as inchiria un camper si asa as putea sa dorm unde vrea muschiu' meu fara sa intru in criza ca nu gasesc hotel, sau nu gasesc hotelul in orasul respectiv dupa ce am telefonat si am rezervat, sau nu gasesc parcare ... in plus nu m-ar costa mai mult camperu' pe zi decit 100-120 euroi cit era camera la hotel si era extra sezon. Al meu sot e tare cu capul pe umeri ( diferit decit mine .. care . traiesc clipa ) si asa ca eu cind am venit aici el stia deja care sunt pasii de urmat cu permisul, nulla osta si alte nenorociri de acte... dehhh omu' era hotarit.. Acum cind ii zic ca nu m-a curtat destul inainte sa facem pasul imi raspunde ca el de dragul meu a stat si la coada la questura doar ca sa intrebe ( ca pe vremea aia nu se putea intreba nimic la telefon).
Cristina
una.. alta...