In Italia (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Bravo Enn... eu ami am si alte retete de parji cu foi pe fundul tavii ( cu miere ) albinita si mai am una care am gasit-o pe net ( betivana) in fine .. la noi in casa se chema cu numele unchiului meu nu pt ca ar fii fost el betiv sarmanul, ci pt ca era prajitura lui preferata si de la "prajitura lu' Gheorhe" a ajuns direct.. "Gheorghe " ... e aia cu rom si nuci -care merge insa bine la vin .. adica e mai mult o praji pt adulti decit pt copii.
haios eu stiu sa fac si mereu mi-a iesit, e drept ca am facut sub "ochiul vigilent" al matusii mele ... si osinza mi-a dat-o tot ea.. eu acum am un mare dubiu daca osinza asta e o grasime de pe burta (oarecare) sau e chiar praporu' tocat prin masina ( asa zice o fata pe alt forum). Dar eu sunt mare si cind dau cu sucitoru' omor aluatu' din 2 lovituri . Si islerele imi ieseu mai la tinerete...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Fetele, sunt aici! Va multumesc pt. urari si de-abia astept sa mai ies din casa, sa-mi revad colegele ... etc.

iri - ce parfumuri folosesti/iti plac? Mie imi place mult Acqua di Gio' (atat pt. el cat si pt. ea), dar asta nu se face la noi. Dintre cele care se fac acolo imi place Just Cavalli (pt. ea) si Incanto di Salvatore Ferragamo. De asemenea, se mai fac creme de corp, sampoane ... tot din gamele mentionate. Si iesise o alta linie inainte de a pleca eu, Cavalli Serpentine care imi placea.

enn, cri-cri -

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Petro, in general imi plac parfumurile mai dulci, dar nu foarte dulci (de ex. Dolce Vita ma doboara ). Iar cel pe care il folosesc mereu (de cand a aparut, cu mici perioade de "tradare") este Allure.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Iri am citit despre fetita din cusca .. numai nebuni in lumea asta ...

Am terminat si cartea,am si gatit si am calcat pina acum si m-am uitat la "Gaitele" ( pe dvd)... Doamne ce harnicuta sunt ...

Mey dar restul de fete pe unde umbla ?? Angi are program mai ciudat si intra cind are timp dar Gabitza, Vio si Nico sunt date diparute de mai mult de o saptamina ... aloooooooo fetele pe unde umblati???

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna seara fetelor...Cri ai dreptate abea ai venit din drumeti mai stai un pic si pe acasica ca au nevoie si socrii de un pic de atentie!!!
Iriale da este prima intalnire la care particip,de aia nu am stat prea mult pe ganduri cand am vazut cat de multe lume vine(deja imi paruse rau ca nu am fost la cheful de la Milano din 18 feb)!!!
Da Enn stiu unde este Piran,dar nu am fost,zona este
superba si daca tot mergi pe acolo viziteaza si Portorose ca merita!!!
Gata va pupic ma duc sa fac ceva de papa ca noi mancam destul de devreme seara cica tinem la silueta!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Petro, profit cīt mai esti pe-aici ca sa īntreb si eu ceva de parfumuri. Īn cīt timp se altereaza un parfum? Ca eu īn timpul sarcinii nu prea folosesc ca-s foarte sensibila la mirosuri, iar apoi īn timp ce alaptezi īn general nu e indicat din cauza lui bebe.
Mi-as dori unul nou - mie-mi place In Love Again - , dar daca nu se tine macar un an-doi, nu prea are rost.

Noapte buna, somn usor, 7 pureci pe-un picior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

'Neata!

Sunt asa matinala pt. ca ma pregatesc sa ma duc la munca ... am putine emotii dupa atata timp, sa-mi revad colegele ...

enn - da, un parfum tine in general cam un an, un an si jumatate. Daca te uiti pe orice cutie de parfum este simbolul unei cutiute cu capacul ridicat, care inseamna ca din momentul deschiderii produsul este valabil ..., si langa ar tebui sa fie scrise lunile cat este valabil (12m, de exemplu). Chestia asta cu obligul valabilitatii scris pe ambalaj a fost introdusa de curand (de vreun an) si asa iti dai si seama daca produsul este de mai mult de un an. Se aplica la toate produsele cosmetice, creme, rujuri, sampoane etc. Abia ma obisnuisem sa apreciez din nou parfumurile, iar acum iarasi mi se va face greata de astfel de mirosuri. Cat lucram nici nu mai trebuia sa ma dau cu parfum ca miroseam cat un magazin intreg.

cri-cri - imi pare rau, iarasi te las singurica aici, pe metereze. Si tocmai ce ne obisnuisem cu palavrageala ...

Sa fiti cuminti si sa scrieti mult ca ne vedem diseara. Va pup!

Petro

Mergi la inceput

Petro eu te astept aici diminetile ( intre spalat pe dinti si imbracat )... Bafta la servici si sa ne mai povestesti si noua cite ceva despre parfumuri .. eu una nu stiam de faza cu termenul de valabilitate de pe fundul lor ...
Eu dupa o lunga perioada de incercari diverse parfumuri m-am stabilit la Cristal de la Chanel ( singurul parfum sport al lor). Insa dupa citiva ani buni in care imi cumparam numai asta am descoperit ca nu il mai suport asa ca am trecut la altul tot "mai de vara" Cologne a lui Thierry Mugler. Astea de vara, iar de iarna culmea ... am un parfum ( nu aceeasi sticla .. doamne fereste ! ) din '85 ( uite ca la asta sunt si eu constanta ): Alliage de la Estee Lauder ...Oare "iarna nu-i ca vara ?" si eu sunt mai constanta de fel ??
Eu am citit mai demult ca parfumul folosit e in functie de felul de a fii al persoanei respective ... adicatelea doamnele mai hotarite, care stiu ce vor in viata folosesc parfumuri dulci ( vezi doamna Iri ). Culmea ca eu cind eram tinerica pentru o perioada de vreo 10-15 ani pina in '95 foloseam parfumuri dulci - care imi veneau bine .. culmea!!!sa inteleg ca eu cu virsta n-am mai stiut ce vreau de la viata mea ??!?!

Petro Gio e super cind mergi la mare .. nu am mai simtit pina la el nici un parfum care sa se imbogateasca cind intra in contact cu aerul sarat al marii si deci IDEEAL pt "seara pe faleza"

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Grazie, Petro, voi studia cu atentie ambalajul.
Cri, eu am de-obicei cīte un parfum de mers la servici si unul de ocazii deosebite. Cel de ocazii deosebite e In Love Again, iar cel "normal" de obicei unul mai usor, cu note fructate, actualmente Acqua Allegoria Pamplelune.
Allure al lui Iri mi-a placut si mie cīnd l-am īncercat, dar mi se parea prea ladylike pt. cum eram eu atunci. Acum, ca īmplinesc īn curīnd 35 de ani, poate ar trebui sa-l mai īncerc odata
Ce ma deranjeaza īn general la parfumuri e ca se vīnd īn sticle prea mari, uneori as mai īncerca cīte unul nou, dar stiind ca mai am acasa un "butoi", nu-mi prea vine sa dau atītia bani.

E.

Mergi la inceput

Enn ai dreptate sunt prea mari sticlele iar cele mici costa cam mult si nu se merita, mai ales cind esti hotarita numai pe unul singur. Imi dau seama ca eu de cind stau aici in casa cuminte am ramas in urma cu parfumurile pt ca nu cunosc niciunul dintre cele ale tale. In schimb este un parfumel de la Chanel, nu e dulce sa te lesine si nici prea sport cum e Cristalle .. se numeste Chance, l-am mirosit eu dintr-o revista si mi-a placut, adica mi-am si dat cu picatura aia din reclama si mergea super bine pe mine. Daca iti place Allure zic ca o sa iti placa si asta pt ca nu e "nici cal, nici magar" este exact la mijloc..Aaaaaa si mi-am mai amintit de unul mai diafan ( sau cel putin asa imi pare mie):Burberrys .... cind ai drum prin oras sa bagi nasul sa il mirosi ... e mai "vechi" dar dupa mine mereu la moda .. si merge peste 30 ani...

Astazi slaba miscarea pe aici ... eu am fost plecata prin oras si m-am intors arsa pe fata de soare, sunt rosie ca un rac .. ce ma enervez ... cum vine vara eu ma pirlesc pe fata de parca am fost la sapa. Si ca sa pun capac mi-am luat un puloveras roz "chilot" care imi parea simpatic insa acum acasa parca nu mai imi place .. asta e fund sucit am fost mereu. O sa il port la iarna cind o sa ma albesc iar la fata . Fabio deja a comentat .."tocmai roz a trebuit sa il iei ? alte culori nu erau?" asta ca sa ma scoata din sarite ca data trecuta cind mi-am luat negru a avut cam aceeasi placa "negru???? pai ai multe negre, nu era si alta culoare?" Cred ca imi voi cumpara ceva alb ... sa fie in ton cu firele de par pe care imi rasar din cauza lui...
Week end placut ... ca eu nu stiu daca o sa mai trec pe aici pina luni .

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput