Cri, spune-mi cateva titluri de filme romanesti, poate ma uit si eu de curiozitate (desi am deja o lista luuuungaaaa de filme gata de vazut, numai ca din lipsa de timp tot le aman).
Acum incerc sa gasesc ceva circ (unde sunt clowni) pt Ale, caci tare i-a placut Fiorino, cel de la circul de saptamana trecuta. Dar nu pre se gaseste mare lucru...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Iri, nu stiu exact,daca au fire trase, banuiesc ca sunt,cladirea nu e noua,eu una am vazut ca au prizele acolo,dar ce-i inauntru habar nu am.Cred ca stiu de care restaurant vb, in partea aia mergeam la plaja cu nepoata mea.In schimb e acolo o gelaterie, yami unde au cea mai buna granita di gelsi si cu briose.Asta vara m-am indopat cu granita cat sa ma tina un an .
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA
Of, fetelor, uite ca vin si cu vestea proasta a zilei: m-au sunat azi de la cresa c-are copilul febra. Pīna am ajuns eu acolo era okay, pe urma acasa tot okay, acum a iesit la plimbare cu taticul dupa covrigi, Mīine dimineata la 8:30 avem programare la pediatru, sa-mi tineti pumnii sa nu fie nimic grav. Ca altfel adieu les vacances....
E.
Continuarea la capitolul 11
Cristina
una.. alta...
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."