In Italia (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Am cam tras chiulul in ultima perioada. Sunt intr-o agitatie continua ... si sunt vesti bune, m-au chemat iar de la fabrica (de cosmetice) unde lucram inainte. E drept ca e pana in iunie (inclusiv) dar pt. mine e bine pt. ca nu imi da vacanta peste cap, deci vom putea in august sa mergem in Romania. Chiar ma bucur pt. ca incepusem sa ma plicisesc acasa. Dar imi luasem gandul ca ma vor chema iarasi. Aaaaa, si mai e ceva ... se pare ca pe acolo, prin reparto, bantuie "virusul" de graviduta, sunt vreo 10 fete insarcinate, deci, poate am sanse sa-l iau si eu .... hahahhaaaa !!! Si mai am ocazia sa va tin la curent cu ultimele noutati in materie de parfumuri din gama Bulgari, Cavalli, Ferre' ... (sper ca nu voi fi trasa de urechi ca am facut reclama).

In rest ... toate bune si frumoase ... pe aici a inceput sa se incalzeasca, e soare, doar dimineata si seara e mai racoare.

Ati tot vorbit de mancaruri, meniuri ...mmmmm ce pofta!

Aaa, am uitat sa va spun ca de maine incep serviciul ... oricum, tot mai trec pe-aici, chiar daca mai in fuga. Va pup si va doresc o zi buna!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

'neata ...

Bravo Petro sa fie intr-un ceas bun ( si seviciul si "virusul" ca daca il iei poate il mai trimiti si la altele - pe mail ).

Iza nu merg la intilnire ...acum ca ai zis am citit si eu si te-am vazut pe listuta ( iza+iubi ). Noi tocmai ce am sosit de acasa, asa ca tb sa ne mai linistim un pic, in plus simbata asta ne scoate mama soacra in oras ( si la intoarcere tb sa facem si noi cumparaturi ca sufla vintu' la noi in frigi), apoi se va trezi si socra-miu sa ne vedem ( cred ca duminica e chiar ziua tatalui ... )deci sigur nu scapam sapt viitoare ... Iar de mincaruri romanesti nu imi e dor ca tocmai ce mi-am facut plinul acasa ... .
Iar tu, mai lasa mexicanii si treci pe traditional italian .. ca pare mai sanatoasa mincarea . Chiar si bucataria de la voi seamana mult cu cea romaneasca ca au multe influente austro-ungare sau sirbesti .. nu e asa??

Iri sa stii ca nu pot "balota" de la antipasto la desert asa ca voi sari peste unul din felurile principale .... praji aia messineza nu era pe lista din pacate.. cred ca astia sunt din partea sud-vestica a Siciliei ... dupa felurile de mincare ( parerea mea).... sau fac d-astea care sunt mai cunoscute ... sau care semana un pic si cu ce sunt astia obisnuiti in zona... A.. am uitat sa zic piinea era cu anice ( anason) si a fost super nu aveam deloc matele umflate cind am plecat de acolo ... super chestia asta ...

Enn atita asti povestit si tu si Iri de Diana Krall si al ei Elvis .... ca m-am pus pe descarcat ca sa "nu mor proasta " ... si am descoperit o melodie pe care eu am auzit-o prima oara prin anii '80 (Crazy) cam in aceeasi vreme cu "My funny Valentine" ... si cum nu stiam cine o cinta nu m-a dus capu' ca puteam sa o caut si dupa nume .... ... insa acum am gasit-o si sunt fericita ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Bravo Cri... ai vazut ca ai gasit?
Si eu azi-dimineata in masina eram cu tanti Diana... (e randul dumneaei la ascultat)

Petro, bafta multa la servici si sa ne povestesti despre parfumuri... eu le ador! Asa, in general, si in particular pe cel pe care il folosesc de o multime de vreme...

Enn, draguto, esti la servici?

Iza, e prima intalnire pe care o aveti?

Dupa saptamani de ploi, azi cerul este albastru.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Petro, ma bucur mult pt. tine si-ti tin pumnii sa se iveasca cit de curind si urmatorul prilej de bucurie

Iri, pe mine acuma, , nu ma prea atrage forfota marilor orase. Mai mult īmi doresc sa stau cu burta la soare. la propriu Pt. la toamna am un plan vag de evadare pt. 1 saptamina īntr-un locsor de vis, recomandat de "jumatatea mea" de la servici. Se numeste Piran si poate-l stie Iza, ca nu e departe de ea. Dar de data asta en filles va īnsemna nu doar cu prietene, ci si cu fetita. Daca va fi la fel de cuminte ca si fratiorul la virsta respectiva, nu cred ca vor fi probleme. Cu Morcoveata am fost la 3 luni jumate īn Grecia si s-a comportat exemplar. Mai putin gazdele noastre, dar asta e alta poveste.....

Cri, deci īti place si tie familia Krall-Costello

O zi buna tuturor!
E.

Mergi la inceput

Enn imi place "la famiglia" chiar daca nu erau ei cei ce cintau acum 20 ani ...
Iri am ascultat si Norah Jones ... insa Dienutza e mai de "chilotzeala " ca sa ii zicem asa ( scuze pt expresie ... ).

Eu m-am pus pe "culturalizare" din toate punctele de vedere si literar si muzical, sper sa ma tina ... ce ma bucur ca v-am intilnit ... pupice multe la amindoua . Eu fetelor mai nou ascult teatru radiofonic ( de pe cd ) imi aduce aminte de copilarie ( cind ascultam duminica dimineata teatru pt copii ) si mai tirziu cind era lunea seara ( parca !). Pacat ca nu au pus pe cd mai multe ...
Irinush aici exista asa ceva ( teatru radiofonic)? sau numai audio books care sunt ( cred eu dupa nume) carti in lectura unei singure persoane...
saptamina viitoare ma duc la biblioteca sa vad ce si cum ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri...pai cum e treaba, eu o ascult pe Diana in masina venind inspre servici si tu imi zici de "chilotzeala"? Mai sa fie...
Si ce citesti, cartea pe care ai cumparat-o data trecuta?
Despre teatru radiofonic made in Italy habar nu am... in schimb, stii ce idee mi-a venit? Vreau sa caut pe "magarus" balet, oare o fi? Imi place un anumit balerin si ma gandeam ca ar fi frumos daca as gasi ceva... acasa o sa ma uit.
Nu vreau sa te intristez, dar ai citit despre fetita aceea tinuta in cusca??? Of... sunt fara cuvinte.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

hehehehhe .... pai ce sa zic mai Iri daca mie asa imi suna muzichia asta ....

cartea aia a Daciei Maraini tb sa o termin .. e super .. pe masura ce citesc imi place si mai mult ... e o carte trista ( personajul principal e surdo muta si asta pt ca unchiul ei a violat-o cind era mica ... insa ea nu isi aminteste motivul ci doar e sigura ca ea macar odata in viata a auzit ... iar fratii si rudele nu i.au spus asta niciodata ... iar la 13 ani au maritat-o exact cu violatoru' ... care insa in prostia lui o iubea, e drept in felul lui egoist si nebunesc). Deci o poveste atit de trista este scrisa asa cum ea a trait plina de optimism si dragoste de viata. Personajul este o fata/femeie tare culta si undeva deasupra mizerei sufletesti a celor care o inconjoara si chiar a vremurilor in care traieste( undeva pe la 1700 ).

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Chiar foarte trista povestea asta, Cri, bine ca te mai īnveseleste Diana

Eu la servici, tocmai am terminat de corectat lucrarea de seminar a unei studente italience si ma rasplatesc c-o repriza de DC. Super lucrarea de altfel, se face scoala serioasa la Bologna, sunt impresionata. Acum īnteleg mai bine si de ce se tot omoara Izacu īnvatatul.

E.

Mergi la inceput

Cri, am tiparit retetele. Super! Cam ce stiu si eu de-acasa. Daca vreti recomandari, cele mai bune-s cornuletele cu nuca, non plus ultra si prajitura cu cacao si spuma. Tarta cu brīnza e un fel de cheese cake, mie nu mi-a iesit pīna azi. Si haios e foarte greu de facut, tin minte cum tot īmpaturea si batea bunica aluatul.

Va pupacesc si sa īntorc la treaba.
E.

Mergi la inceput

fac ce fac si mai trec pe aici .. parca sunt legata cu ata de DC -ul asta
Enn pai nu degeaba e cea mai veche universitate asta e la Bologna ( inca de pe vremea cind cladirea in sine nu exsta si "cursurile" se tineau in casele profesorilor sau in sali inchiriate ).
Iar cladirea ce sa zic .. de drag sa mergi la scoala ... nu ca pe vremea mea cind aveam in sala un singur bec si "cel mai haios dintre profesori" celebru Radu Vasile ( de a fost si senator parca ... ) - profu de istoria economiei ne zicea ..." aaaaaa.. pai e ca intuneric aici, cei din spate nu vad sa scrie .. deci peste 10 minute o sa fie intuneric si va tb sa plecam acasa, decanul nu are de ce sa se enerveze ca e vina lui ca n-aveti bec... deci ce sa mai pierdem cele 10 min.. plecam acum sa mai prindem ceva lumina pe strada "

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput