In Italia (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Ella am gasit ceva :

de la Milano Malpensa taxiul costa circa 70 euro dar se poate ajunge si cu trenul ( costa dus intors : 14.50 euroi daca iti cumperi biletul din aeroport sau vreo 17 daca il cumperi in tren de la conductor),de la Milano Linate taxiul costa doar 15 euro uite aici paginuta:
http://www.sea-aeroportimilano.it/

si mai e Milano Orio al Serio insa aici nu era trecut costul taxiului... naveta ( autocar costa 6.70 un dus si 11-12 euro dus intors).

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...

Eu, tortul Sacher l-as manca de 1000 ori pe zi! Aici il fac bun cam peste tot, dar mie imi place sa il mananc la Bar Venuti, unde este STREPITOSO! Si pe deasupra ii pun frisca din aceea buuunaaaa...

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Pai, daca-i asa, Cri, Iri, cautati repede un zbor low-cost la Viena! Un we en filles, cu vizitat muzee, castele, adunat forte la cofe si o seara la opera, sigur v-ar place!

Iri, tare simpatic Ale, dupa descrierea ta ar trebui sa se īnteleaga de minune cu Morcoveata al nostru. Si el adora sa fie īn centrul atentiei, spre deosebire de mine, care am fost un copil bolnavicios de timid. Uneori ma cam oboseste, dar sunt foarte mīndra de el. Si ma cam mir de mamicile de pe psi, suparate ca nu reusesc sa-si modeleze copiii dupa chipul si asemanarea lor....

Iza, bafta si din partea mea! Scuze daca ai mai spus si n-am tinut minte, dar ce studiezi tu, de ai mereu examene?

Aici frig & gri. Dar pe mine ma entuziasmeaza ideea ca ma duc sa manīnc la restaurant, ce-i drept, da sola, dar nu si orisice, ci ficateii pe care i-am vazut ieri pe un meniu de prīnz si de la care nu-mi pot muta gīndul

Mergi la inceput

Vai ce frumos suna un week end romantic la Viena si bilete la Opera incluse ... doar ca al meu sot ar adormi , caci el de felul lui adoarme si seara la tv ...
Enn-ule pofta mare la ficatzei ....
Irinusha eu simbata merg la circiuma siciliana .. abia astept ... visez ca Enn meniul, deja .... Nu stiam ca Sacher-ul se maninca cu frisca linga ... O sa il fac duminica.. gata am gasit reteta, are cam multe oua pt gustul meu ( o reteta cu 8 si una cu 6 valeuu maica!!), dar in fine sa vedem, poate fac eu o modificare ceva sa vedem cum se prezinta ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Ah...ficateii... Enn... tare mi-ai facut pofta, mai ales acum cand ma incearca o foaameeee...Ei, da, buna ideea cu Viena. De-as avea insa cu cine...
Cat despre copii, cred si eu ca s-ar juca de minune.
Uitasem sa iti raspund, da, imi place Diane Krall (si Natalie Cole )

Iar tu Cri, cu restaurantul sicilian... e clar, ma vreti moarta (de foame) in acest moment. Dar e chiar sicilian - sicilian? Sa imi povestesti ce ai mancat.

Eu, ca tot vorbim despre mancare, dupa vreo 2 ani de abstinenta, m-am hotarat sa duminica la pranz sa imi cumpar pui la rotisor (cu cartofi prajiti, ovviamente), zic toti ca sunt controlati puii, nu?

Nico, ce mai faci?

Iri, mami de Ale

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Iri e chiar sicilian .. adica proprietarii sunt ... pe pereti au o "pictura " cu locuri din Sicilia toate bagate intr-un sibgur peisaj .. asa mai naiv .. dar simpatic.. eu "fata plimbata" evident ca am recunoscut toate locurile spre bucuria lui Fabio care se infoia in pene ( ce nevasta desteapta are hahahah ). Am fost si in februarie as ca iti zic ce am mincat atunci... Nu vreau sa te chinuiesc asa ca iesi si matale si cumpara un pachet de biscuiti macar sa nu lesini pe calculator si pe urma citesti. Am mincat antipato - eu nu asa bun ca era tipic romagnol- din pacate pt ca e aici la noi tb sa aiba si chestii pe gustul astora - deci niste mezeluri, Fabio a mincat ceva mai vegetarian sicilian si eu m-am infruptat si din farfuria lui iar cumnatul meu care era in dreapta mea a avut antipasto di mare.. si mai bun ca si de la el am mincat din farfurie hahahh d.asta o sa imi iau acum ... toti ne.-am comandat la antipasto si arancini ca dehhh nu se putea fara apoi bucatini con le sarde( cu finocchieto selvatico muuult ... buuunn rau) si de aici am trecut la desert ca nu se mai putea ... un tris :o bucatica de casata , un canolo mic si un raviolo cu ricotta ala a fost cel mai bun ... in plus la desert un vin de jurai ca e lacrima lui ovidiu al nostru ( cred ca era marsala ?!?!) si cafea ...la masa un vin alb si bun ... semana cu murfatlarul nostru ... ( scuze daca am scris gresit .. ca eu cu dublele mai incetisor stii tu... ).

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Fetelor, ideea era sa trimiteti baietii la fotbal/pescuit/scufundat etc. si sa mergeti voi doua la Viena

Iri, īn speranta c-ai apucat si tu sa manīnci - am revenit de la masa si numai datorita pretului m-am abtinut sa nu comand īnca o portie de fegato salvia.

Si faza simpatica cu gusturile muzicale: mie-mi place Diana Krall si sotului Elvis Costello. Si sa vezi surpriza: descopar īntr-o revista stirea ca cei 2 s-au casatorit si au facut īmpreuna si un CD, The girl in the other room, care a ajuns astfel printre preferatele īntregii familii. Alaturi de Jazz for Kids

E.

Mergi la inceput

Enn... chiar ca ar fi mai bine asa, eu si Cri la Viena si, daca vrei, si tu! Cu tot cu burtica!
Cat despre "gossip", nu stiam de casatoria celor doi...ce coincidenta.
Jazz for kids?

Cri, eu zic ca de data asta sa comanzi antipasto di mare, daca au cumva si salamaraie (de tipul Salame Sant'Angelo), apoi pasta alla norma, iar ca felul 2 - pesce spada (sau simplu pe gratar sau involtini di pesce spada), desert - bianco e nero (un dulce tipic din Messina), f bun.

In timp ce eu tocmai am terminat de mancat un sandwich (oooops, nu suntem in Anglia!), asadar un panino cu speck, branza si salata verde.
Iar peste putin plec, la serviciul nr. 2, dupa care tre' sa merg intr-un supermarket caci am primit comanda de acasa (de la Ale), vrea Kinder Paradiso, Kinder Fetta al latte si Kinder Pinguģ.

Iri, mami de Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna seara fetelor am ajuns sa semnez si eu condica pe ziua de azi:))
Enn eu fac universitatea de Rel.Publice si de aia mai mereu trebuie sa fac examene ca aici sunt multe apeluri nu doar doua sesiuni de examene!!!
In rest totul bine am si eu putin citind ceea ce o sa pape Cri a nostra si ma gandeam ca trebui sa merg si eu la un restaurant sicilian ca prea m-am fixat pe ala mexiacan.
Va pupic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Uitasem sa o intreb pe Cri daca vine la intalnire de la Ferrara organizata pe forumul ro-it???Eu merg iupiiiiii!

Mergi la inceput