In Italia (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Nu, nu, la noi e soare, dar frig tare - tot sub 0 °C. Cu tusea stam mai bine, asa ca baietii au plecat deja si fug si eu imediat la servici. Si de-acolo la biblio, ca-mi expira DVD-urile si-am primit avertisment. Daca aveti vreo sugestie de lectura, va astept Īn rest īmi voi lua ghiduri de calatorie, ca se apropie vacanta! Mergem si noi cu low-cost (la pret de 1 cent + taxe), asa ca ne prind tare bine impresiile voastre.

Oana, tare nu suna bine cele 8 kg pierdute. Īncearca sa maninci si ai mare grija de tine, cu vremea aia mizerabila exact o gripa īti lipseste acum!

Va īmbratisez pe toate,
E.

Mergi la inceput

Tot eu

Cri, sunt curioasa de retete. Poate recunosc ceva ce obisnuia sa gateasca bunica, dar mama nu tine minte cum se face.
Iri, m-am uitat la pozele cu circul. Judecīnd dupa poze, baietelul tau e un model de cumintenie!
Si ma bucur ca ti-a placut Cristina Branco. Diana Krall īti place?
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn bag seama ca am ramas singure pe aici ... Eu acum ma pun pe scanat. Poate daca ma voi pricepe o sa le descarc pe rapidshare si de acolo le luati si voi mai usor. Daca nu le pun tot in album...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Enn, eheee... chiar model de cumintenie nu-i! L-am prins eu asa mai potolit in poze, dar in realitate darama casa de cata energie are... si la circ, la un moment dat s-a suparat pt ca una din educatoare i-a daruit un stegulet colorat (in loc sa se bucure!!) si a inceput sa se bosumfle si sa faca mici scenarii in timpul spectcolului, asa ca l-am dus frumusel afara, i-am tinut teoria chibritului si incet-incet i-a trecut... dar steguletul a trebuit sa il arunc!
Trebuie sa stii ca nu sta locului o clipa, la gradinita e "vedeta clasei", iar acasa nu-ti mai zic...
Drept pentru care il putem defini "monument de perpetuum mobile"
Cat despre muzica, in ultima vreme ascult mult Buddha Bar, Norah Jones si muzica franceza. Tu?

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor.

Eu m-am trezit azi la 10,45. Al meu era la munca si din acest motiv am profitat. Dar cum in fiecare seara adorm pe la 2,00... e bine ca m-am trezit la aceasta ora. Stiti de cand am reinceput sa fac noptile m-am dereglat din nou.. Adorm foarte greu seara.
Deci, la mine azi e soare, frumos , nu bate vantul, si ma ingrozesc cand ma uit la romani si vad cat e de jale: ploi, inundatii, ninsori, viscol......si-asa suntem un popor necajit si vai de capul lui..........tot pe noi ne bat necazurile.....

Cat despre biletele low cost.....eu nu stiu mai fetelor, dar sormea totdeauna a mers acasa cu avionul si cu Carpatair. O singura data a mers cu Volareweb. Si nu stiu daca un bilet de 500 de euro si chiar 600 de euro de la Bologna la Iasi se poate numi lowcost. Ca ea asa il cumpara cica lowcost. Si totdeauna a avut parte de tratament bun. Atata tot la romani mai are cate o disputa doua.....dar se stie ca romani sunt asa. La orice vama. De avioane....de masini....de tren.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Enn am scanat cartea aici

Angi e low cost daca iti cumperi biletul din timp, al nostru a costat 9 euroi + taxele adica cam 100 de euro un bilet. Cumparat in noiembrie. Acum se vind bilete cu citiva centi + taxele deci ajunge si la 80 si ceva de euro un bilet, doar ca nu tb sa fii legata de alt avion.. ajungi matalica la Baneasa si ramii acolo ... ca altfel ai vazut ce patesti cu legaturile. Daca il cumperi de azi pe miine poate sa coste si mai mult decit cursele normale.

Oricum prostia asta ca tb sa ai 2 bagaje daca o familie e formata din 2 persoane nu era scrisa in contract ca tocmai am recitit. Scrie ca ai dreptul la 15 kg de "cap de locuitor" si deci mie imi pare super logic sa am o singura valiza... in plus valizele de pe vremuri si mai ales ale noastre folosite in general la zboruri intercontinentale unde ai voie cu 30 kg in cala si 10 in mina ... sunt mari ... si cu 15 kg de lucrusoare sunt pe jumatate goale ... asta e ...

Mai Iri ce a inteles Ale ca steguletul e o pedeapsa ... pai ce era la 23 august cind daca iti dadeau steag/ sau portret era clar ca nu poti chiuli, ca nu puteai sa fugi cu "materialul" ?!?

La noi e soare, eu spal si sunt fericita ca voi intinde si se vor usca mai usor ... acum ma duc sa calc si sa arunc carnea la cuptor ... adica voi face mai multe treburi deodata .. si imi voi pune si un filmulet ceva sa vizionez ( ca eu asa calc cu nasu' in tv).

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Cri, mille grazie pt. retete. Pīna le termin de printat, am motiv serios sa merg zilnic la servici
Iri, eu ascult momentan Orishas, o trupa cubaneza, care combina ritmurile traditionale (ą la Buena Vista Social Club) cu funk & hip-hop. I-am descoperit din īntīmplare si de cīnd i-am vazut si īn concert īn urma cu 2 ani sunt fan
Īn rest, de toate pt. toti, depinde de dispozitie.
Si acum am fugit, ca mi-am luat de la biblio un roman de Ludmila Ulitzkaia si ma asteapta pe noptiera.
Buonanotte a tutte!
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna seara fetelor,Crista multumesc mult pentru urare am mare nevoie!!!
Cu Myairul merg des acasa(foloseam si Volare inainte) eu cu universitatea stiu din timp cand si cat am vacanta asa ca mai mereu reusesc sa imi cumpar bilete pana in 150 de euro....si asta e bine,dar problemute mi-au creat destule.
Primul lor zbor era pe 17 decembrie 2004 si ai mei vroiau sa vina la mine pentru Craciun si cu 12 ore inainte ne-au anuntat ca nu au avut inca licenta de zbor ne inapoiaza banii si sa ne aranjam cum putem.Imi venea sa ii omor nu alta pana la urma ai mei au venit cu masina si au avut si un zbor gratis (am platit numai taxele aeroportuale vreo 100 de euro pt doua persoane) cu care au venit in octombrie cand au facut 25 de ani de casatorie si am fost la Roma!!!
La companiile astea law cost nu cred ca putem pretinde prea multe,dar am vazut ca mai toata acum ofera asigurari la preturi bune si eu am sa o fac(in caz ca se intampla ceva legat de zborul respectiv iti dau despaguribi) sa am cat de cat o siguranta!!
Va pupic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Fetelor care sunteti din Italia-Milano,cat timp faceti cu taxiul din aeroport pana in centrul orasului?

Mergi la inceput

Buna dimineata ....
Iza ai dreptate trebuie facuta asigurare in felul asta stai putin mai linistit cu zborurile lowcost, e drept ca tot iti pot strica vacanta dar macar recuperezi ceva banutzi ...

Eu am vazut de dimineata Madagascar ( pe dvd ) mi-am facut dimineata tare vesela si placuta .. nu e chiar ca Shreck pe care as putea sa il vad de 1000 de ori fara sa ma plictisesc... dar e haios . Am avut "terapie de ris" in dimineata asta ... Ieri am vazut Buletin de Bucuresti ( eu sunt mai demodata asa ca sa nu rideti de mine ...).

Ellaor sa iti raspunda fetele din Milano dar cred ca ar trebui sa le spui despre care aeroport e vorba ca sunt vreo 3-4 acolo. Oricum parerea mea e ca exista si autobuze care fac cursa aeroport - Gara Centrala ( care e chiar in centru ) si ar fii chiar maoi indicat ... autobuzul - adica un autocar de fapt- costa vreo 9-11 euro pt ca sunt destul de departe aeroporturile. Merita sa fie folosita varianta asta cu autocarul si de la gara ia omu' taxiul pina unde vrea sa ajunga. Autocarele astea sunt cam la fiecare 15 sau 30 min. Noi asa am ajuns la aeroport si zic ca merita . Deci asteptam sa ne spui despre ce aeroport e vorba si "sarim" cu preturi.

Enn mai am niste carticele ( Practic in bucatarie ) si daca vrei mai iti scanez .. poate chiar ar trebui sa o fac pentru Pastele care se apropie cu pasi mari daca mai e cineva interesat.... Eu caut acum reteta de Sacher Tort ( parea simplu de facut... asa ca m-as risca in week end-el asta ).. lui Fabiutza i-au lucit ochii cind a auzit ...lui ii place ciocolata ( insa nu e calic ca mine care daca am o bucatica pina nu o devorez toata nu ma las ... el maninca mai cumpatat .. se si vede de altfel ca nu e ca mine).

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput