Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Voi ati dat examene de limba germana?Pt ce?Eu pana in prezent nicaieri nu am avut nevoi de certificat de limba germana.Nici chiar cand m-am inscris la academie, sa-mi recunosc diploma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Melutzica eu am facut un curs si dadeam merue testari.Acum daca fac singurica acasa simt nevoia sa ma verific si de-asta tot merg la testare.Ca sa ma corectez.Si poate imi iau asa pt mine un atestat ca nu strica niciodata .

Fug sa fac o tocanita de ciuperci ca vad numai mancare in fata ochilor.

Nani bun fetele si pe maine

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Babee,mersic de lamurire,si pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Pentru maine v-a dorresc o zi frumoasa si sa fiti fericite si daca nu sunt multi dintre barbati ce stiu de ziua femeii,v-a fac eu un cadou.
Noi suntem bine si asteptam macar zapada sa dispara,ca e jale,m-am saturat de vremea asta ,mai nu am chef sa fac nimic.
La burtici numai bine si aveti grija de voi si sper cand e mai cald sa ne vedem iarasi.
pupici si numai bine.

alexandra si bebe Alexander(06.07.2004)
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, de 8 martie va doresc toate cele bune, soti atenti, copii cuminti, cariere stralucite si concedii nemaipomenite!!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

La multi ani fetelor, sa aveti parte numai de bucurii de la viata!

Chiar Caro, ce facusi cu italiana, ca de italienii aia din vara nu mai intreb
Babee, ma trimti la cratita, aaaii? Taman acu', cand sunt singura si necontrolata, pardon, neconsolata

Flavia, a dat caldura, esti cu Bia afara? Sta la imbracat sau o alergi toata casa? Ca eu ma lipsesc de plimbari cu dl. goe dupa mine, sau mai bine zis, eu dupa el!

Melutzica, eu a trebuit sa dau ca "student" examen de germana, altfel nu poti studia o facultate, tu ai facut nostrificare, doar au echivalat studiile, dar daca era sa te apuci din nou de facultate trebuia sa dai asa-zisul Ergänzungsprüfung.
Apropos de nostrificare, mie astia mi-au zis ca ar trebui sa ma angajeze cineva, ha ha ce gluma buna, pe postul respectiv ca sa faca nostrificarea, adica sa-mi dea titlul de Magister, caci practic n-are valoare diploma, trebuie sa iau de la capat. Si oricum nu-mi place dreptul, ceea ce am facut in Ro, asa ca n-as mai face nici batuta.

Alexa, pe unde umblasi domne' pe zapezile astea? Ce-ti face printul? Am incercat sa vad poze (noi) la tine in album, cel de la semnatura, si nimika :(

Mergi la inceput

Buna fetele, cum ati petrecut de 8 Martie? Noi ca de obicei: plimbarica, papica, nani si pampersi la greu!! Spre seara a venit al meu sot cu un buchet imens si o sticla de sampanie! Bianca a picat pe la ora 20, asa ca ne-am chefuit in doi (adica eu m-am ametit dupa primul pahar si am plecat la culcare, iar Florin a fost "nevoit" sa termine singur sticla!). Azi dimineata era sa dau pe spate cind am vazut ce este afara......
Alinah, nu sta Bianca la imbracat....ce frumos ar fi.....fug dupa ea prin toata casa, dar m-am obisnuit! Ce sa fac, trebuie scos copilul si la aer!!!
Pupici la restul lumii, ma duc....am o gramada de treaba!!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

he he Flavia flori si noi si noi dar sampanie nu ca n-are cine o bea.
Eu nu ma simt prea bine zilele astea, ii dau cu magneziu si astept sa fie bine.
va pup si revin la mai multe povesti curand sper.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Mergi la inceput

Buna fetele, azi am luat-o de dimineata din loc, am avut o gramada de treburi, acum am ajuns acasa si ne-am linistit....
Ce mai faceti, iar ati intrat la hibernare? Cica de dumineca iar vine iarna.....ce ma bucur!!!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Io zic prezent si cam atat ca nu imi arde de stat pe teava.Nu mi-e prea bine si sunt ravasita de atatea vesti neplacute.
Week-end fain voua si poate pleaca iarna asta candva ca m-am saturat

Mergi la inceput