Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 5
Flaflo spune:
Nici eu nu prea am cu ce ma "lauda"! Tocmai am venit de la spital...m-a izbit si pe mine enteroviroza asta care circula prin Viena! Ultimele ore le-am petrecut pe tron (ca s-o spun mai frumos) si nu-i deloc palpitant. Babee, facem club? Ca ma simt si eu tare nasol.......
Ma duc sa bag capul in perna, poate ma scol miine ca nou-nascuta! Sper!
Pupici la toata lumea!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
melutzica spune:
Buna dimineta si un pupic la toate
Flaflo,ioi,naspa treaba cu rotavirusurile astea,am auzit si eu ca e epidemie in viena;treaba buna este ca tine numai o zi doua.Multa sanatate.
Babee,sanatate multa si tie
alinha,eu nu am auzit de asa ceva,ca ar trebui sa te angajeze cineva pt nostrificareTie ti se pare logic lucrul asta???Eu este adevarat ca am lucrat,dar nu e obligatoriu acest lucru,si si eu am facut nostrificarea dupa legile de la Bundesministerium din viena.Ciudata treaba zau
Babee spune:
Am scris un mesaj si mai devreme si s-a dup aiurea.
Flavia sanatate multa multa si ai grija sa nu ia si Bia ca stii ce-am tras noi.Eu am suportat mai bine dar copilasii stii cum sunt.
Melutica nu te mira, Alina a studiat Dreptul si mi se pare logic ca fiecare tara sa aibe propriile legi.Ca sunt cateva cursuri ce se fac in regim international este altceva, dar nu suficient.
Eu am cerut nostratificarea, am avut doua diferente de dat si putin "fortata" sa imi fac doctoratul pentru a putea avea titlul de Mag.De altfel doar pana la gimnaziu imi sunt recunoscute studiile fara titlul de Mag.Sa ne povestesti cum ti-ai obtinut tu nostratificarea.
Am o zi de toata jena, iar rau, ma bag in pat langa Phillip poate poate nani si eu.
o sambata placuta
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
melutzica spune:
babee,eu mi-am obtinut nostrificarea,dupa lungi dezbateri(ca nu stiau unde sa ma incadreze la inceput),destul de simplu;am avut de dat examene la legi,igiena si medicina muncii si am fost obligata sa fac un curs de drenaj limfatic.Atat,ca sa intru in ordonanta cu legile de aici.A fost chiar usor si nu am intampinat nici o problema.
Insa ma gandesc acum ca spui tu,ca pt fiecare profesie,pt recunoastere sunt anumite legi deci se poate sa fie asa cum spui
carolada spune:
buna fetelor
si eu ma simt naspa de cateva zile , n am chef de nimic de ex.nu stiu ce sa va scriu
va pup si poate maine oi fi in stare de ceva
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Buna fetele, sinteti toate bolnave, sau ati intrat iar la hibernare......nici nu-i de mirare cu vremea de afara!
Eu am avut ieri socul vietii mele: Bia a cazut in cap de pe canapeaua din living! Am fost toata ziua socata, dar se pare ca nu a patit nimic. Treaba ce mai misto e ca eram si eu si Florin acasa! Faini parinti! Am inceput sa fac ordine la acte, ca de cind ne-am mutat, dosarele noastre cu acte stau cuminti intr-o cutie de banane!
E un frig, un vint si o zapada pe afara!!! Cred ca nici azi nu iesim!! Va pupicesc si merg la treaba!
Flavia si Bianca
Babee spune:
Flavia noi nu hibernam, am fost doar ocupati cu mini vacanta si parol ca nici Alina nu avu timp ca ma tinui de capul ei.
Vine week-end-ul si eu habar nu am ce sa fac cu al meu copil.Sotul la munca, noi singurei..ceva propuneri?
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)
carolada spune:
buna fetele
aici de ieri a venit primavara(sper totusi sa nu mai ninga)asa ca iti vine sa stai numai pe afara.eu am stres cu scoala ,in rest nimic nou,doar ca (cred)ca am astenie de primavara.
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Caro hai mai ca trece si astenia asta a ta.Fruntea sus
Noi incepem sezonul de stat pe afara si de plimbat muuuult
Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)
Flaflo spune:
Buna fetele, se vede ca a dat coltul ierbii, nu prea mai avem timp de tastat! Noi sintem mai mult la plimbare, azi Bianca a vrut neaparat sa-si plimbe roaba!! In weekend amenajam curtea: leganut, groapa cu nisip, tobogan..... Speram ca am scapat de iarna!!!
Pupici la mamici si pitici
Flavia si Bianca