Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 6
alinah spune:
Buna primavaaaaraaaaa fetelor! In sfarsit!
Eu am fost lenesa, sluga la stapan de fapt, am o ghiulea in burta si ma doare spatele, vai de oasele mele...plus DC-ul merge infiorator de incet, parol, am martori, asa ca ma las pagubasa de scris prea des.
Tot va plimbati, se vede ca a dat caldura. Eu astept sa vina seara, cand vine sotziorul de la serviciu, sa-mi scoata plodul la plimbare. Eu m-am lasat de sportul asta extrem, de cand dl. goe se da tare independent si curajos pe strazile patriei.
Phuaaa, Flavia, ce sperietura trebuie sa fii luat cu Bia. Eu nu stiu cum de nu mi-am scapat pana acum copilul din pat, la ei e ceva destul de frecvent, noroc ca de cele mai multe ori "stiu" sa cada si doar se sperie. Ai gasit ceva convenabil pentru Bia in gradina? Si noi trebuie sa cumparam un spatiu de joaca, cred ca o sa ramanem pe sistemul ala de 2 leagane, tobogan si o plasa de alpinism, toate in acelasi sistem. E si cel mai ieftin sistem din cate am vazut.
Gabi, de tine stiu, o sa ai o bebitza tare zvapaiata, dupa tumbele de care imi zici ca le face prin burtica. Cretulinul mai vrea in casa, acum, cu vremea frumoasa? Ai parc de joaca aproape de casa?
Melutzica, ce mai faci? Cu nostrificarea oricum n-am insistat nici eu, sa zicem ca doar asa m-as fi zbatut, de titlu, sa dau bine pe usa casei . Dar oricum, nu mi se pare normal sa ti se ceara sa muncesti pe un post, unde oricine iti cere titlul, ca apoi sa-ti dea titlul LOL. Nu suna logic si esti intr-un cerc vicios, ala nu-ti pana celelalt nu-ti da si uite asa te invarti in jurul cozii. Oricum la mine nu se punea problema sa recunoasca diploma, cu drept de practica, ci doar titlul, onorific.
Adriana, ce-ai facut la examenul de germana, ce-a fost pana la urma? Doar asa sa vada nivelul grupei sau a contat la ceva? Mdaaaa, nasol cu astenia asta. Si eu sunt cam bleaga, dr pentru Heli a fost foarte fain, ca asta a insemnat ca am fost calma , dar eu eram apatica si lispita de energie. Ia-l pe ursulet seara la o plimarica, mana de mana, un vin bun la o terasa....poate trece mai repede. Conteaza, sa stii. Eu m-am trezit ieri cu 13 trandafiri de la gogu al meu, ala mare. L-am mangaiat si i-am dat un pup, sa vada cat inseamna atentiile astea mici pentru o femeie. Ma guduram, ca un catelus Uite dovada: Trandafiri rozi. Maine vreau sa iesim numai noi doi pe undeva, aproape oricum, 2 ore, sa ne mai amintim de vremurile din tinerete
Si cum prea multa visare strica, ma intorc la ale mele , inapoi la stapan.
Cu Raalucutza ce-o fi? Sper ca e bine cu burtica.
Numai bine
Flaflo spune:
Alinah, noi avem pentru gradina leganut, topogan, cort+iglu legate intre ele cu un tunel si o groapa cu nisip! Chestii de alea de escaladat nu-i pun ca-i prea mica, da' am auzit ca Armin e un catzarator, asa ca da-i bataie. In rest nu mai stiu ce sa-i iau! Cea mai tare chestie......i-am luat o roaba de plastic si impinge la ea non-stop.....nu ma asteptam la atita incintare!
Restul ce faceti, nu mai aveti timp sa postati? V-a molipsit Carolada cu astenia ei?
Pupici
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
melutzica spune:
Buna fetelor si un weekend super la toate.
Eu am fost cam ocupata in ultimul timp;mi-am dat examenul pt transcrierea carnetului de soferi,am luat examenul,si ma pregatesc sa-mi schimb locul de munca cu cel de la Hilfswerk unde voi lucra ca fizioterapeut mobil.Hmmmm abia astept,sa nu mai depind de nimeni si sa-mi fac programul dupa bunul meu plac
Alinah ,complicata treaba la tine nu gluma.Acum insa ai si asa un copilas mic acasa si bebe la purtator ,asa ca treaba ai pana peste cap nu?
flaflo,bine ca nu a patit micuta nimic;copilasii mai cad ei,insa Doamne Doamne are mare grija de ei
Viktoria spune:
Salutare primavara, salutare fetelor!
Bine v-am regasit. Nu am mai scris de o vreme si hop ce vad ca v-ati intilnit in Viena fara mine ei lasa ca recuperez eu data viitoare. Am vazut ca m-ati cautat insa in ultimul timp am intrat destul de des pe net, deh mama cu copii, multa treaba ce mai..
Flaflo lasa bine ca nu a patit nimica Bianca si v-ati ales doar cu sperietura.
Bine ai venit la noi melutzica si spor la muncaasa cum spunea alinah ne-am luat si noi asa o casa . Insa noi avem afara un loc de joaca si aprope fiecare vecin are in gradina leagan, topogan asa ca eu am sa-mi pun doar flori in gradina.
Babee felicitari ca esti din nou nici nu stiam, o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Fetele sint bine amindoua, Clara mi-a facut mai in iarna o bronsita urita insa acuma am scapat de ea.
E lenesa nu vrea sa mearga singura decit daca o tii de minute si in moment are faza ca plinge fara mine, asa ca ma duc doar seara la sport. Inc nu am reusit sa o intarc asa ca noptii nedormite sint la ordinea zilei. Doris e mare, ce mai domnisoara are prieten, scrisorele de dragoste de la colegii din clasa, floricele pupicuri.
Deja mai mult pe drumuri decit pe acasa si eu cu ea merge la calarit, judo, fluier. Ce mai a luat acuma o luna un pocal cu locul 1 la cintat de la scola si locul 2 la dansuri si vrea sa se faca actrita cind e mare.
De pasti sper ca vin a mei o saptamina si mai pot si eu respira un pic. As vrea sa merg din toamna din nou la munca, la sfirist de saptamina ca daca nu o iau razna doar acasa. Vreau sa fac si eu ceva doar pt. mine insa sa vedem cum ma descurc cu intarcarea.
Pupici la (ne)mamici, burtici si copilasi!
Babee spune:
Hei Victoria bine ca ai aparut.Ce fete mari ai, he he una deja merge, alta castiga la concursuri..ce trece timpul asta
Pai ne mai intalnim noi, dar sa mai apari(scuze ma repet, da nr de tl ca nu il mai am)
La munca...he he ce cunosc faza..m-as duce oricand dar nu mai am fata prezentabila, ditai burtocul..dupa ce nasc am timp si de munci, vorba ta macar asa in week-end(la noi cand e sotul liber) ca sa mai schimbam mediul
Melutzica sa-mi explici si mie faza cu transcrierea examenului pt permisul auto ca nu pricep
Noi pe-afara mereu ca e cald, cand ploua imbracati corespunzator si luam baltile la rand..si mai rarut pe net
-----------------------------
Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)
Flaflo spune:
Buna fetele! Bine ai revenit Viktoria, ti-am dus lipsa, ca tare ne rarisem intr-un timp!!!! Eh.....mi-as pune si eu floricele in gradina, da-s afoana rau de tot!!!
Noi avem musafiri, asa ca nu ma plictisesc, Flo pleaca miine la schi cu firma, asa ca ramin eu cu oaspetii.....o placere!
Mai e si vremea asta cumplita!!! Ca nu-mi vine nici sa ies din casa! Bianca comenteaza toata ziua pe limba ei, nu prea pricep nimic..... e o dulcica!
Va las ca mor de somn!!!
Pupici
Flavia si Bianca
carolada spune:
saliu
nu dati cu rosii ca am lipsit motivatsotul a fost in spital,operatie de menisc(cred c a fost mai stresant pt.mine decat pt.el)acu e acasa pe capul meu si de ,tre sa l corcolesc nitel,nu?asa i daca n avem copii.
apoi a fost sor mea la mine in vizita.
apoi scoala.oof!sa va raspund pe larg la cele care m ati intrebat mai demult :m am inscris la uni ca student la germanistica(am fost si anu trecut)dar pt.ca nu pot inca studia acea germanistica,invat numai germana si pe langa ea de hobby invat spaniola ,asa ca in capu meu acu e un amestec poliglot de nici romana n o mai stiu(nu va zic ca aseara am adormit conjugand verbele romanesti si gandindu ma cu satisfactie ca parca e mai grea ca alte limbi ).
alinahsa stii ca italienii aia m or invatat italiana asa de bine,asa ca nu mai am nevoieanu asta astept ceva spanioli focosi(sau din america latina)sa ma ajute la spaniola.ce vrei ca orice slujba,a mea are si aspectele ei placute,parol.la germana am luat testul la lim)ita si a contat,ca de nu luam,ma dadea inapoi la nivelul inferior pe care l facusem (si luasem)deja.hiii,da ce trandahiri frumosi ti o dat barbatu,si tu numai pe cap l ai mangaiat,fata rea ce estisi zi cum a fost plimbarica in doi?
babeetoata ziulica la plimbare ,bravo.tare mi pare rau ca nu esti pe langa mine,sa ma tarai si pe mine la plimbare.
flaflocred ca m as intelege f.bine cu bianca,si eu vorbesc pe limba mea de nu ma mai inteleg nici eu
viktoriabine ai revenit.ce talentata e cea mare :dansuri,cantat ,calarit ,judo ,fluier,wow ma intreb cum are timp pt.toate?
melutzicatu ai avut carnet in ro ,nu?
raalucutza pe unde o fi?
mie mi se face paru maciuca cand ma gandesc ce m asteapta curand in vacanta(chipurile) de la scoala pe la jumatea lui aprilie deschidem campingul asa ca in curand m apuc de smotru.bine ca s a topit zapada(partial).
hai va pup si toate cele bune
www.camping-kasern-salzburg.com
melutzica spune:
Buna dimineata si o zi super de primavara
Babeesi Carolada,eu aveam carnetul de conducere inca din Romania,numai ca devenind rezident austriac,am avut voie sa conduc numai 6 luni de zile aici,dupa care ,trebuia sa-mi schimb carnetul romanesc cu cel austriac;pt asta se iau cateva ore de conducere ca vrei ca nu vrei si apoi dai un examen practic,care consta in poligon si condus cu un examinator de la Landesreghierung.
Eu desi sunt aici de aproape 4 ani,nu am avut nevoie de masina pana in prezent.Acum insa din 2 mai incep serviciul la Hilhswerk ca si fizioteraput mobil,si ma duc la pacienti acasa si fac terapia acolo;pt asta am nevoie de masinutza,care o primesc de la ei;asa ca acum am avut nevoie de carnet,si l-am schimbat
Flaflo spune:
Buna fetele!! Daca as fi vrut sa se intimple asa, sigur nu s-ar fi intimplat!!! Ieri mi-au plecat musafirii, Flo a plecat la schi si Bianca la bunici! Asa ca sint singura, am intrat in concediu!!!! Si fraiera de mine m-am gindit sa ma delectez la smotru!!! Am spalat azi geamurile pina mi s-a pus un junghi in spate!!!! Da' rau de tot!!
Habar nu am ce sa fac, melutzica, poti sa-mi dai vreun sfat? Ca ma doare de nu mai pooooooot! De umflat nu s-a umflat, dar ma arde rau sub omoplatul drept! Deci, ca s-o zic pe romaneste: am facut rahatul praf!!!
Flavia si Bianca
melutzica spune:
Flaflo,sunt 3 variante:s-au ai facut o intindere musculara sau ligamentara,sau ai facut o miscare gresita si ti-ai prins un nerv(ca sa zic pe romaneste)undeva.Daca durerea iti iradiaza si in brat,antebrat sau mana atunci e nervul de vina,daca e numai o durere locala,atunci e un muschi sau un ligamnt.
In toate 3 cazurile,evita caldura(nu fa dus cu apa fierbinte!),pune pe locul dureros un prosopel ud cu apa rece si tine-l acolo cam 20 de minute;maseaza locul respectiv cu o crema gel DOLO-MENTHONEURIN,o gasesti in farmacie fara reteta,si incearca sa faci nite exercitii de intinderede ex:intinzi mana dreaptape langa urechi si te apleci in lateral spre stanga(repeta de 5-6 ori);ridica ambii umeri la nivelul urechilor,si apoi impinge-i in jos;fa roatii de umeri;ridica ambele bratele pe langa urechii,apoi las-le in jos ;ridica bratele in lateral pe langa urechi,apoi las-le in jos.Fiecare exercitu repeta-l de 5-6 ori.
Te pup si anunta-ma cum te mai simti