Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Bine ai revenit Raalucutza, am crezut ca te-ai suparat pe noi de nu ai mai scris nimic....... Oricum ne-am bucura sa veniti si voi, consulta-te cu sotul si da de stire ca vreau sa fac rezervarile (ma gindesc ca ramineti si voi peste noapte).

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna seara

ar fi bine la elisabeth ca e f.aproape de mine,numai ca e pe un deal,dar presupun ca e toata lumea cu masina,asa ca asta n ar fi o problema.si ar mai fi niste pensiuni prin zona,dar tot asa pe deal,asta de ex.:
http://www.hostelworld.com/availability.php/HausLindner-Salzburg-1381
raalucutza ar fi bine daca ai veni si tu ,sa fim mai multe.alinah, n am nr.tau de telefon si nici pe al flaviei nu l am,sa va sun in caz de ceva.
va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele mele dragi!
Bine ai venit Cristina in grupul nostru.
Raalucutza bine ai revenit,eu sincera sa fiu nu-mi mai aduc aminte ,poate i-mi improspatezi memoria si-mi spui mai multe despre tine;de unde esti......
Alina nu ai nici un nr. de a1 ca am putea vorbi ore,nu platesc nimic,bine ore daca-l pui pe sef bona.
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

bun venit cristina pe forum!
caro, inca o data mersi de pozici!
eu vin cu mare drag la intalnire, nu stiu daca cu sotz si bebe, asta ramane sa ne mai hotaram, dar nu o sa raman (ramanem) peste noapte, asa asa, sa stiti voi cum faceti rezervarile pentru nani.
week-end placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Sotul meu a avut un accident......se pare ca si-a taiat tendonul de la mina stinga si nu stim inca daca nu e atinsa si rotula......
Asa ca e mai mult decit probabil ca nu voi mai putea veni la intilnire. Alina, te rog sa iei tu problema in mina si sa te ocupi de rezervari. Scuze ca nu intru in amanunte, sint inca socata, revin mai tirziu.

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

flafloimi pare rau pt.sotul tau, sper sa nu fie nimic grav
o zi frumoasa va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

flavia si noua ne pare rau de ce i s-a intamplat sotzului tau. ii dorim sanatate si refacere cat mai rapida.
salutari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Flavia,
imi pare nespus de rau pentru sotul tau, sper din suflet sa nu fie nimic prea grav.

Mergi la inceput

Fetelor, acum venim de la spital, se pare ca Florin a avut un noroc fantastic, nu e nici un ligament atins, rotula e ok, sint "doar" niste muschi sectionati. Am avut niste zile cumplite, nu am inchis un ochi, acum incerc sa ma linistesc. Va trebui sa stea cu mina imobilizata, are si dureri, dar ne bucuram ca a scapat cu bine.

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

ma bucur flafloca n a fost grav

Mergi la inceput