Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Sunt din 2002 in Viena si casatorita din decembrie 2003.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Cristina, bine ai venit in mijlocul nostru!
Unde locuiesti? Noi locuim in 11, temporar la ai mei in 23 pina terminam cu renovatul. Poate ne intilnim la o plimbarica cu printesele noastre?

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

Flavia, locuiesc in 7, pe lerchenfelderstr. Sa ne intalnim zic da cu mare placere, putem sa iesim in parc sau undeva in centru. eu momentan sunt pe langa casa cu Anna si catelu (un koker negru pe nume Puro), ies in fiecare zi de 2-3 ori cu ei la plimbare. Zi-mi cand ai timp si ne vedem.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

poza aici cu fam.cami :http://good-times.webshots.com/photo/471809548/2098081360068258126KASlBW

cristinaeu m am maritat tot in 2003 dar in octombrie.
flafloti ai gasit repede tovarasa de plimbaricand se intoarce babee?

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Pai ce sa fac, Carolada, incerc si eu sa supravietuiesc. Daca Gabita m-a parasit 3 saptamini.......
Oricum mai am o gramada de treaba, pe la sfirsitul saptaminii speram ca vom termina cu renovatul si urmeaza curatenia. Mai sint o gramada de materiale de cumparat, acu i s-a nazarit sotioruli meu sa schimbam si dalele din curte, asa ca habar nu am cind ne vom muta inapoi daca incepe intr-adevar si cu mizeria asta.
Cristina, sper sa nu vina toamna pina voi fi si eu apta de o plimbare.
Fetelor, mama se opereaza pe 18 de hernie ombilicala, medicii au spus ca va fi greu, sint cam nelinistita, sper sa fie totul bine...

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Fetelor, ce ne facem cu cazarea? Eu am mai cautat si am gasit urmatoarele:
http://www.pension-wildental.at/pension_wildental.html (la 50 km de Salzburg), sau http://www.haus-elisabeth.net/ (in Salzburg).
Hai sa ne hotarim, ca raminem cu ochii in soare!!
Cristina, veniti si voi la intilnire?

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Flavia,
multumim mult pentru invitatie, poate data viitoare, de data asta nu cred ca reusim.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Bine ai venit in club Cristina! Sa-ti traiasca fetita. Si baietelul meu cel mic tot 4 luni are. Cand e nascut puiul tau? Al meu e pe 3 mai.

Flavia, cred ca cea mai potrivita e pensiunea chiar din Salzburg, daca e sa mergem la vreun chinezoi, tailandez, brazilinei etc. Preturile par ok. Suni tu?

Mergi la inceput

Alinah,
Anna s-a nascut pe 29 aprilie, tu unde locuiesti in Austria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

m-a cautat ALINAH sa spuna de intalnire!cred ca vreau si eu dar sa vb cu sotul!multumesc de urari si poze cu bebe la poze!lol!si cu iubitu tot la poze!hai ca acum v-am regasit mai vb!

Mergi la inceput