Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit

Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…

Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...

Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!

Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.

Va multumesc din suflet anticipat.

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Cu stima,
ana_maria222

Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

Pliculet Romania:

Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si

Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)

VA MULTUMIM!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

al meu barbat zice ca venim si noi pe 7-8 octombrie!asa ca poate aflam si noi mai multe detalii despre intalnire!ca da vrem sa ramanem peste noapte!

imi pare tare rau pt ce s-a intamplat cu barbatul tau Flavia!!multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

ce bine raalucutzaca veniti si voi,sa fim mai multi acu nu stiu cine se ocupa de cazare, alinah?
pai flaflopoate totusi vii la intalnire ?
cristinaalinah sta pe langa linz.tu ce mai zici?
fetelor,ador septembrie in salzburg,e o vreme asa frumoasa,peste 20 de grade si soare
o zi frumoasa

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Flavia, acum am apucat sa citesc, bine ca nu a fost pana la urma ce era mai grav, muschiul se reface repede, nu trebuie sa stea in ghips sau mai rau ,vreo operatie. Dar nu vreau sa-mi imaginez stresul in care ati stat. daca nu e asa de grav, cred ca poti veni pana la urma, mai e luna pana atunci.

Ralucutza, ma bucur ca veniti si voi. Mari detalii despre intalnire n-ar fi, in sensul ca ne vom da un punct de intalnire, probabil unde ne vom caza, cele care vom sta peste noapte si daca e frumos ramanem in restaurantul localului unde suntem cazati, daca nu, alege Adriana (carolada) un restaurant, cred ca cel mai probabil cu specific asiatic. Telul e sa vorbim romaneste, sa radem, sa ne simtim cateva ore bine impreuna.

Am sunat la Haus Elisabeth, nu aveau locuri libere cand ne interesa pe noi :(
Adriana, tu esti in turism, n-ai un nomenclator, ceva, cu toate pensiunile de prin zona?
Si eu stau prost cu timpul, ca ieri a venit mama la mine si hai incoace, hai incolo, ba copii, ba scutece, ba picioare dureroase de la fotbal Heli, iarasi. Copiii mei s-au luat la intrecere azi noapte, care urla mai tare si care de mai multe ori/noapte, asa ca am facut naveta intre camerele celor doi.
Caro, da-mi pm cu nr tau de telefon, facem schimb, ca sa ne tinem in timp util la curent cu noutatile, caci zic sa incerci si tu pe la gasthausuri pe care le stii sa suni, ca esti din zona.

Alexa, sotul are pe a1, e tel de servciu. sa vorbesc cu el, si macar in weekend sa-mi dea voie pe el, caci mai are "garzi" si trebuie sa fie linia libera. n-am mai apucat sa te resun atunci, ii apucase pe amandoi urlatul si apoi am fost sa-l adorm pe armin.

Crisitina, ti-a raspuns Adriana (carolada) deja :) Eu stau pe langa Linz. Sunt cuc pe aici.
Sa-ti traiasca puiuta, oricum, avem o serie de 4 pui mici-mici o luna juma' si 4 luni aici, la fete din Austria.

Peste noapte am ramane asa: eu, flavia (daca sotul e ok), gabi (babee) cu sotul si copiii, ralucutza cu sotul si banuiesc si cu cel mic. Cei care nu raman peste noapte: Adriana, Alexa, Camiserb. Am uitat pe cineva?

Adriana, daca poti, da tu niste telefoane pe la pensiuni prin zona, caci eu o sa fiu mai mult plecata cu maica-mea pe ici colo.

Mergi la inceput

pai dragele mele,am dat link la pensiune (de fapt la mai multe)acu vorbesc de ultima casa lindner care e pe langa mine si mi s a parut ok.nimeni n a zis nik dac va convine sau nu
eu stiu o alta pensiune rosemary, dar n are baie in camera(cum ai zis tu alinah mai demult)ci pe hol.eu sun dar ce sa i zic ?cate camere?cum vreti sa stati(alina cu flavia sau separate?)?ar fi vreo 17 euro de persoana,ceea ce n ar fi mult si are si mic dejun (cam subtirel)inclus(prietenii mei din ro stau acolo mereu si e ok),ii zisesem gabitei de ea, dar n a zis nik. deci gabi vine pana la urma cu familionu?
cred ca mai bine m apuc sa va dau telefoanesa ne lamurim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi ne-am mutat de trei zile inapoi acasa si am avut probleme cu netul. Am sunat la inca trei pensioane fara succes, se pare ca ne-am trezit cam tirziu. Caro, tu ai mai aflat ceva? Eu sint tare ocupata ca am doi copii acum, Flo nu isi poate misca mina, dar oricum vin la intilnire cu sau fara familion, depinde cum o fi pina atunci. Problema este ca se pare ca va trebui sa ne indepartam de oras, altfel nu prea vad nici o posibilitate.
Ce ziceti?

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

pai la casa lindner am vazut ca mai au loc,acolo ai incercat flaflo?hai ca sun si eu in seara asta pt.4 camere sa vedem ce zice.
scriu mai incolo

Mergi la inceput

hai ca n am reusit sa vorbesc,timp de luma de ora a suntat numai ocupatmi am facut o mie de draci.plus ca acu incep campionatele mondiale la bicicleta si se anunta multa ´lume.sa vedem

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Carolada, nici eu nu am reusit sa sun la casa lindner, am trimis Anfrage, sa vedem ce zic.....

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Fetelor, ma scuazati ca hop i eu , da de ce nu faceti intalnirea in Viena? Nu ar fi mai usor? In plus nu e orasul lui Mozart sa fie chiar asa plin de turisti, s-ar gasi cazare mult mai repede (cred eu). Asa as putea veni si eu. Ma iertati daca ma bag ca musca in oala, era o parere.

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)

Mergi la inceput