Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 30
carolada spune:
pai daca ne am hotarat la salzburg,aici sa fie sau ma rog,majoritatea voteaza.eu una sigur nu pot veni la viena si voi la viena va mai puteti intalni si asa ca sunteti oricum mai multe.
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Eu votez cu Salzburgul ca vreau un schimb de peisaj si ma gindeam sa fac o iesire fara "codita" ca sint cam surmenata. Babee vrea tot Salzburg si cred ca si Alina. Lasa Cristina ca nu au intrat zilele in sac, sa vina si Gabi din Romania si ne intilnim toate trei cu catei si purcei.....
Flavia si Bianca
Flaflo spune:
Am primit raspuns de la casa lindner, nu mai au nimic liber! Deci, ce facem?
Flavia si Bianca
carolada spune:
eu cred ca s o gasi ceva pana la urma.dupa cum am mai zis,cunosc o pensiune in apropiere si de obicei au locuri mereu.
Flaflo spune:
Caro, spuneai insa ca exista doar baie comuna la pensiunea respectiva... Dar toalete in camere sint? Cu baia eu personal nu as avea vreo problema, dar toaleta nici nu ma gindesc sa o impart cu altcineva. Si cred ca nu gresesc daca vorbesc si in numele Gabrielei.... si ea este foarte pedanta la capitolul asta!
Flavia si Bianca
Sa o ajutam pe Barbye!
Flaflo spune:
Aici mai au camere libere: www.pensionseeblick.at
E la 27 km de Salzburg, ce ziceti? Adica Alina si Raluca?
Flavia si Bianca
Sa o ajutam pe Barbye!
raalucutza spune:
eu sunt de acord numai mie sa imi ziceti exact sa stiu!ca in mare vin dar vreau sa stiu ca sa ii spun si lui iubitu meu ce si cum!ca pe el il urnesc mai greu din casa daca nu stie exact unde cum de ce!si da vin si cu bebe ca nu am ce face cu el!ALINAH de unde de pe langa linz esti???ca si eu sunt la 100 km de linz!
carolada spune:
deci v ati hotarat la seeblick?e frumos acolo si nici asa departe de salzburg.sper numai vremea sa fie frumoasa,dar oricum nu conteaza,important e sa ne vedem,nu?
o zi buna
alinah spune:
Flavia, dar ce mai scotocesti. Scriu f scurt, ca sa rezolvam cu cazarea. E ok la seeblick, curat sa fie si wc-ul in camera. pare ok si la pret si cred ca e curat, cred ca asta ne intereseaza pe toate de fapt..pt cateva ore de dormit. Eu zic sa faci rezervarea din partea mea. Fug, ma scuzati ca sunt lenesa, dar a fost mama la mine si abia acum ma refac :)
revin cu barfe pe maine, sper.