Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

carolada iti multumesc si tie de urarile de bun venit! o sa-ti transmit nr. meu de telefon si poate stabilim o intalnire cand ai tu 5 min. timp sa vin la camping daca tie iti este mai usor asa si daca esti de acord.( poate dupa ce trece sezonul sau cum zici tu). de cursuri cred ca o sa incerc la uni desi incep din toamna; oricum o sa mai caut, accesez si adresa data de tine pentru care iti multumesc. spor la treaba caci am inteles ca esti tare prinsa si turisti cat mai multi! pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

cami sa stii ca eu de uni sunt f.multumita ,am studiat 2 semestre si e super,ai examene si intr adevar inveti ceva.daca poti nu rata ocazia
hai ca ti trimit nr.meu de tel.si poate vii pe la mine

va pupi pe toate, la noi e cam ca la nebuni

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

ce vreme deprimanta...ploua si iar ploua...nu era bine nici pe caldurile alea dar nici acum

Mergi la inceput

ce conexiune faina aveti voi de net ca eu sunt la aon cu 400 mega pe luna si platesc 30 euro si nu mi se pare convenabila deloc. mereu depasesc si platesc in plus. un an sunt nevoita sa stau la ei ca asa e contractul dar sa ma interesez de pe acum pentru anul urmator sa nu mai iau plasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

camisi noi avem aonspeed si tot asa depaseam,acum avem cu 5 GB si e prea mult(diferenta de platit nu e prea mare).vezi poate poti sa maresti nr.de MB alocati,noi o putem face lunar.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Si eu sint la aonspeed, dar la 30 Euro/luna avem 800 MB. Oricum nici astia nu ajung, abia ma incadrez. Insa cind ma apropii de limita comand MB in plus, ca sint mai ieftini decit daca treci de limita.
Dupa cum vedeti, ma plimb si eu pe net , ca mi-a dat Bia o pauza de vreo 2 ore si mi-a sarit somnul...... Si dimineata ma ia de odihnita.... Cred ca am sa fac plecaciuni cind o sa erupa toti dintii, ca tare ne-au mai chinuit!
Camiserb, multumesc de complimente!! Tu nu ne pui poze cu nazdravanul tau?
Celelalte fete, ce faceti, iar v-ati rarit?

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput

asa o sa fac si eu, incerc sa trec macar la 800 mega, nu stiu daca o sa-mi ajunga dar o sa vad asta ulterior.
caroladatu tot la aon esti la 5 giga? si cat platesti pt. asta? pe viitor vrem si noi sa avem net la discretie sa pot sa-mi descarc tot ce vreu, sa pot sa trimit foto, filmulete, sa nu stau cu contorul deschis sa vad mereu cat se consuma:). te cred ca 5 giga e mult dar 1-2 giga cred ca n-ar strica daca nu e mare diferenta de plata.

Mergi la inceput

rugaminte: poate ma invata si pe mine cineva( daca aveti timp) cum sa fac un album cu poze sa-l pun si eu pe forum pe "nazdravanul" meu ca nu ma pricep la chestia asta. mersi.

Mergi la inceput

am pus si eu o poza in album cu Daniel. sa vedem daca m-am priceput...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/camiserb/album?.dir=/2cd8re2&.src=ph&.tok=phjZeTFBV4LRtmBn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare lume!

Camiserb bine ai venit in club si sa va traiasca baietelul(vazut poza cu gagalicea razatoare).

Noi suntem bine, multumim frumos de urari, ne acomodam cu una, cu alta.Phillip e incantat de Becca lui-ca asa o alinta, mai nou vrea numai s-o ia in brate si tare mi-e frica sa nu ii faca ceva ca si el e mic, deh are doar 2 ani juma.O mangaie toata ziua si o pupa de-o albeste, ea doarme si accepta sa fie alintata de fratiorul mai mare.Eu ma simt bine dupa nastere, chiar nesperat de bine si am zis ca tare mi-a priit a doua sarcina-aviz cui mai vrea un bebe.

Deja ne apropiem de 2 saptamani, curand se face Septembrie si mergem in Romania.Ma gandesc numai la gogosari si pepeni verzi-tot mancare, ce vreti daca inca am pofte.

Mai apar si eu sa nu ma declarati pierduta, si ma intelegeti daca nu scriu asa des;de-ar fi ziua mai lunga de 24 de ore, s-apuc sa fac si mai multe ce bine ar fi...

Pupam natiunea austriaca si numai bine

-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput