Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 21
camiserb spune:
multumesc de urari Babee! si sa-ti treaca timpul repede pana in sept. sa mananci cele amintite mai repede:)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/camiserb/album?.dir=/d31ere2&.src=ph&.tok=phO.fTFBNPEi1T1y
carolada spune:
saliu
babeete intelegem iubita, cum sa nucu 2 copilasi.bine ca sunteti toti sanatosi!si pe langa gogosarii aia nu mai mananci nica in ro?prietena mea a fost mai demult in vizita la mine si i am facut käsekrainer(carnati de aia cu branza inauntru) si ma intreaba da o muratura ceva n ai ?de unde doamne muraturi ca astia n au sau poate nu stiu eudoar de la turci mai cumpar gogosari in otet f.buni-
camiam vazut si eu poza cu baietelul, sper sa l vad curand live,e destul de dezvoltat pt.varsta lui, se vede ca i plin de energieeu nu stiu cat costa pt.5 giga abonamentu la aon speed , tre sa l intreb pe barbat miu.
va pup, eu lucrez full power acu, am ras un red bull si n am stare
www.camping-kasern-salzburg.com
nikomiko spune:
Bine ai venit, Cami!
Fetelor, nu stiu pe unde exista Chello in tara, in Viena exista sigur si de la ei se poate lua net relativ ok ca si pret.
Noi avem net de la o retea micuta, care era inca de la inceput instalata in cladirea noastra si platim 38 euro pe luna si putem face trafic nelimitat, fair use. Pana acum n-am avut probleme si par destul de seriosi. Si avantajul e ca nu-mi bat capul cu cat am consumat si cat mai am voie in fiecare luna.
Alina, nici anul asta nu facem nici un Fotomarathon?
Ce ziceati de intalnire, fetelor? S-a mai stabilit ceva, cand si unde?
www.datendienst.at" target="_blank">my work
camiserb spune:
voi ce mai dati la bebici de mancare la pranz pt. 9-10 luni ca sunt cam in pana de idei?
alexa22gandi81 spune:
Bunaaaaaaaaa feteleeeeeee meeeeeleeeeeeee! In sfarsit pot sa scriu.Am un harb de computer dar m-a bucur ca pot sa v-a scriu ca mai traiesc.Dupa ce printul meu a turnat gel de dus pe tastatura de nu am putut sa scriu numic o luma ,de o saptamana si mai bine nu mai merge internetul,cred ca un virus a sters un program important,dar acum e bine si asa.Inca nu ne-am hotarat in privinta unui nou leptop dar cred ca in curand o sa avem unul nou.
Acum sa felicit si eu proaspata mamica Babee cu mii de scuze;sa fie sanatoasa printesa si impreuna sa aveti multe realizari,multa fericire si multe bucurii.
Bine ai venit printre noi camiserb poate o sa ne cunoaste la urmatoarea intalnire;si eu sunt la o ora si ceva de Salz asa ca nu e greu de o intalnire.
Pup pe toate si sper sa mai pot curand sa scriu,asta daca nu se mai baga pe aici printul meu care stie mai bine ca mine sa mesteresca computerul .
Babee spune:
Bine ai revenit Alexandra si multumim de urari.De-acum sper sa intri mai des sa ne povestesti de nazdravan
Phillip are febra, si nu ii scade nicicum.De ma duc la spital ma trimit cu un supozitor acasa..of of of...mama lui de gat
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
camiserb spune:
Buna fetele!
Stiti de vreo oferta de sunat ieftin in Ro in afara de cartele care se gasesc pe la turci, arabi?
Flaflo spune:
Camiserb, eu sun cu acest prefix: 0810 980 808. Costa 4,4 centi (pina nu demult a fost 2,2) si e mult mai comod decit cu cartele.
Noi sintem in renovari (inca!!!), treaba merge foarte incet, nu vom termina pina plecam in concediu! Miine mergem la o gradinita, o voi inscrie pe Bia din octombrie jumatate de zi.
Fug, ca sint intr-o graba continua!!!!
Flavia si Bianca
Bia vijelia
camiserb spune:
pai e super oferta flaflo! multumesc mult. ai putea sa-mi dai si mie site-ul cu oferta asta sa ma documentez si eu caci nu am mai folosit pana acum ( pot suna de pe fix, de acasa, fara alte costuri suplimentare, am nr. limita de minute, min. max?)
spor la treburi!
pupici la toata lumea!