Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 19
carolada spune:
danettedaca ar fi vorba de salzburg oras te pot ajuta, dar de imprejurimi n am asa de multe informatii.le am vazut ,mie una imi plac toate lacurile dar mai mult nu stiu .
nikomikopai sa nu ne ocolesti daca mai vii,macar sa ne vedem daca esti prin zona.
fug ca e atat de cald c au amortit si neuronii
www.camping-kasern-salzburg.com
melutzica spune:
Va pup dulce scumpelor.Eu nu prea am noutati,in afara de faptul
ca ma topesccccccc de cald;mult de lucru,pacientii pe caldurile astea o cam iau razna si ba is nervosi ba is depresivi asa ca mai mult fac psihoterpie decat fizioterapie,in rest asteptam concediul nr 2 respteciv din 4 august pana in 14 august mergem in Romania si poate la mare.
Numai bine la toate si Babe,ai grija de tine si de bebelina
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
alinah spune:
Fetelor, a nascut Babee o fetitza frumusica de 3,500g si 48 cm azi dimineata la 7 si un sfert!
Bine ai venit pui mic, sa fii sanatoasa si sa ai o viatza fericita!
Si o pentru mamica, sa-si revina repede.
Nikomiko si noi ti-am facut cu mana, dar n-ati vrut sa opriti la o bere
Melutzica, te invidiez cu atatea concedii, dar nu si cu pacientii damblagiti de caldura. Eu am, de fapt, concediu continuu, adica , dar cine ma invidiaza?
Caro, pare boierie cu bona, e mai bine, nu zic nu, asa mai apucam si noi o piscina dupa ce adoarme armin, ca sta bona sa sara in caz ca se trezeste si sa-i astupe gura la sugaci, daca o urla de vreo neplacere. Cu tenisul mai fur si eu cate o ora-doua , cand am cu cine juca. Sper sa mai am bona si din septembrie ca vreau sa reincep usor, usor, cursurile de germana si sper eu la anul si de scoala serioasa, sa ies cu o meserie.
Flavia, vad ca iar scoate untul din tine Bia, mai ales noptile :( Am vazut pozele cu Bia, e dulce foc si se vede ca e pusa pe sotii mereu. Cand se mai linistesc noptile, ne mai agitam burtzile la un runing sushi?
Facem fetelor o intalnire, la o bauta? Prin septembrie, incolo, sa se inatoarca lumea din concedii, iar Caro sa nu plece inca in concediu
Ingeras, bine ai revenit, cum a fost in Ro?
Raalucutza, n-ai mai dat pe la noi, cred ca ai uitat topicul...si noi cu felicitarile, dansul si masa
carolada spune:
wow, babeesa ti traiasca ingerasul ,cred ca esti fericita acu ,ai o pereche!am ramas oricum cu gura cascata ca s a intamplat asa repede sa fiti sanatosi si voi si sa va bucurati de copii
alinah iar is datoare la tine ca ne ai dat vestea cu babee, mai adaug o bere la cont.eu as vrea sa ne intalnim, dar in septembrie aici e campionat mondial la biciclete chiar pe strada noastra, asa ca avem lume la camping,asa ca nu stiu cand oi avea liniste pe anu asta. mai vedem noi. oricum voi faceti planuri ,intalniti va si fara mine
restu pupici
Babee spune:
Na c-o manca pe Alina limba si va zise ce si cum.
Rebecca Maria a venit pe lume astazi, 27.07.2006, ora 7:15, are 3.575 kg si 48 cm.Imi aminteste mult de Phillip in primele zile, e cuminte si papacioasa cand ii trebuie.
Va salut pe toate
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)
nikomiko spune:
Gabi, sa va traiasca, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati de ea!
roxanaz spune:
camiserb
nou venit
Austria
1 Posts
Trimis la - 01/08/2006 : 13:22:39
--------------------------------------------------------------------------------
sunt in Salzburg de la inceputul anului 2006. Am un bebe, Daniel de 9 luni, alintat foc ( oare cine l-o fi invatat asa:)) care nu sta nici o sec. singur asa ca, eu roiesc tot timpul in jurul lui. Sotul meu lucreaza, eu nu stiu deloc germana si as vrea sa va intreb daca puteti sa-mi spuneti de ceva cursuri de germana care se fac seara, dupa 17.30 sa ma pot inscrie si eu sa fac ceva organizat caci am incercat sa invat acasa dar Daniel nu ma lasa sa progresez deloc. Multumesc. A, mai e careva din Salzburg? Poate organizam o intalnire ceva..
Flaflo spune:
Bine ai venit in rindul nostru, camiserb! Din Salzburg e doar Carolada, poate te ajuta ea cu niste sfaturi. Povesteste-ne mai multe despre tine si familia ta!
Fetelor, dumineca am vazut-o pe Rebecca, o dulceata si o cumintica! Parca mi s-a facut pofta de inca un bb!
Alinah, de acord cu o intilnire, pe la sfirsitul lui septembrie sa se intoarca si Babee din Ro. Cine se mai inscrie pe lista?
Noi sintem in stres cu renovatul, treaba merge mai lent decit ne asteptam, dar ce sa-i faci.......
Va pup pe toate si va doresc o saptamina racoroasa!
Flavia si Bianca
Bia vijelia
camiserb spune:
multumesc de urari Flaflo! si da-mi voie sa-ti spun ca e super, super fetitza ta! sa-ti traiasca si sa va bucuratzi de ea!
despre noi: Suntem din Brasov, sotul meu a venit in Austria cu un contract de munca din octombrie 2005, iar eu si Daniel am venit din ianuarie 2006 in Salzburg. Suntem deci incepatori in toate dar incercam sa facem fata cum putem mai bine. Daniel ne ocupa tot timpul, asa ca roim in jurul lui. Mie imi este tare greu ca nu stiu limba, am tot incercat singura sa invat cate ceva dar daca nu am unde exersa nu prea progresez. Cam asta ar fi pentru inceput...daca am intrat pe forum o sa ne "cunoastem " mai bine de acum.
pupici de la noi!
carolada spune:
camiserbbine ai venit!wow, ce ma bucur ca in sfarsit a aparut si cineva in salzburg. din pacate pt.moment noi suntem in plin sezon la camping si nu prea ma pot urni de aici.iti trimit pm cu nr.meu de telefon si poate mi l trimiti si tu pe al tau sa vorbim,ok?.de cursuri cele mai bune ar fi la universitate, dar incep abia in octombrie.seara poti sa iei cursuri la wifi(www.wifi.at) dar nu s sigura ca au cursuri acum in vara, dar probabil ca or sa inceapa curand.
flaflopai eu m as inscrie pe lista daca e la sfarsitu lui septembrie.depinde unde e ca vad ca nimeni n a zis unde sa ne intalnim.
va pup si revin