Fetele din Austria(17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Flavia, eu acum vad abia ca esti din Tm. De cand stai aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Nikomoko, eu locuiesc in Austria practic de 6 ani, teoretic de 15 (atunci au venit ai mei, mi-am facut si eu acte cu ei, dar efectiv sint aici de cind m-am casatorit). Sa inteleg ca si tu esti din TM?

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Bia si Phillip

Mergi la inceput

Da, si eu din Timisoara. Adica si din Timisoara
Ai mei stau in Hateg normal. Eu am stat in Tm cat am facut faculta si inca vreo 3 ani dupa, pana am venit incoace.
Inca putin si am 3 ani de cand sunt aici... nici nu-mi vine sa cred ce iute trece timpul
In Tm am stat in Soarelui. Acum sta sora-mea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna austriecelor

vad ca v ati mai harnicit la scris
nikola camping toate noi si vechi is toate.se apropie vertiginos sezonu si e neobisnuit de cald , asa ca ma tarai ca rama pe aici
alinahhai mai vino sa te mai lalaesti pe aicivad ca nu ti merge chiar asa rau, bona, piscina , tenis lucruri la care eu pt.moment pot numai sa visez
flaflomersi de intrebare ,is bine(vorba vine).
va pup din mers

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va mai salut si eu ca sa nu ziceti ca is rea ....si sa va zic ca astept astept astept ori sa se termine caldurile astea ori sa nasc.Ultima oricum trebuie sa se intample, om vedea noi cand, dar stam cumintei si asteptam ca nu avem ce face.

E vara, fetele in vacanta, piscine si balaceli..trai neneaca...
Va pup

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Buna tuturor!

Am o rugaminte pentru fetele care stau in zona Salzburg...
As vrea sa merg pentru 5-7 zile in Salzkammergut... la lacurile din zona... si nu stiu ce anume sa aleg...
Ma gandeam la Wolfgangsee, Bad Ischl.. dar chiar mi-e greu sa caut pe net si ma gandeam ca poate primesc cateva tips-uri de la voi... vream sa facem si hiking si baie...
Stiti cumva vreo pensiune faina intr-o zona potrivita si pentru urcat pe munte?

Va rog scriti-me daca stiti ceva..

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Buna danette!
Eu nu sunt din zona care te intereseaza pe tine, dar am fost pe-acolo. De fapt noi am fost la Attersee si mie mi-a placut tare de tot.
In Bad Ischl am fost numai intr-o plimbarica scurta.
Am inteles insa ca Wolfgangsee e si mai si , adica e mai fain.
Poate stie Carolada mai multe.
De pensiune nu stiu sa-ti zic. Noi am stat intr-un camping si a fost super. De data asta am fost cu cortul nostru. Daca faci rezervare din timp, poti primi rulota.
Sau la Camping Europa ( www.europacamp.at ) tot de la Attersee sunt si ceva casute din lemn.

Chiar asa Caro, cat pe ce sa-ti facem o vizita acuma ceva vreme
Dar am fost furati de peisaj si n-am mai ajuns in Salzburg

Alina, sa stii ca tie iar ti-am facut cu mana cand am trecut pe langa tine. Ne-ai vazut?

Gabi, n-ai mai dat nici o veste. Ce mai ziceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Sunt pe ultima suta de metri spre Viena...
Mai am si eu niste intrebari: duminica este ceva deschis pentru vizitat??? cum ajungem la shopping center sud, cu ce mijloc de transport - preferam din zona centrala?? magazine cu jucarii mai ieftine pentru copii stiti???
Cum e vremea acolo, ca aici e criminal de mers pe strada... si ma gandesc ca daca si in Viena e asa cald o dam chiks cu concediul...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Claudia, cald si aici din pacate :( Si eu tot astept sa se mai racoreasca...

Da, muzeele cel putin sigur sunt deschise duminica.
Magazinele in schimb sigur or sa fie inchise. Duminica e program de stat cu burtica la soare, nu de lucrat, la austrieci - cred ca de-asta tocmai in week-end-uri se mai strica vreme din cand in cand.

La SCS poti merge cu ceva trenuri. Nu stiu sa-ti zic exact care. Cauta aici.
In cel mai rau caz cred ca mergi de la Opera pana la Philadelphiabrücke cu metroul si de-acolo cu ceva tren, intreaba in statia de ÖBB si vezi ca biletul de Viena nu e valabil pana la SCS, din cauza ca acesta nu e in zona 100. Intreaba neaparat la casa, ca sigur iti vor spune exact ce si cum.
Daca mergi in SCS in timpul saptamanii sau sambata mai exista posibilitatea sa iei autobuzul lui IKEA Vösendorf si te duce la ei la magazin. De-acolo ajungi usor si la restul magazinelor. (cred ca asta ar fi cea mai comoda solutie daca nu aveti masina).

Uite cum circula autobuzul asta:

mit dem IKEA Bus:
Montag bis Freitag ab Oper (de luni pana vineri de la Opera): 10:00/11:30/13:00/14:30/16:00/17:30 19:00 (nur Donnerstag und Freitag)
Samstag (sambata): 8:30/10:00/11:30/13:00/14:30/16:00

Montag bis Freitag ab IKEA (de luni pana vineri de la Ikea): 10:45/12:15/13:45/15:15/16:45/18:15/19:45 21:15 (nur Donnerstag und Freitag (numai joi si vineri))
Samstag (sambata): 9:15/10:45/12:15/13:45/15:15/16:45/18:15

Preis: Oper -> IKEA: kostenlos IKEA -> Oper: € 1,45 (Fahrscheine bei den Kassen und beim Kundenservice im Einrichtungshaus erhältlich)
(Preturi: Opera -> Ikea: gratuit; Ikea -> Opera: € 1,45 (biletele se iau de la Kase si de la serviciul clienti din magazin))
www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=8&langId=-21&catalogId=10101&StoreName=store_voesendorf" target="_blank">click aici

Magazine mai ieftine de copii... hm... nici o idee, poti incerca Toys'r'us, dar nu stiu sa-ti zic cat de ieftin e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc Niko... pai cred ca e super autobuzul IKEA, nici nu are rost sa ma complic cu altceva! Si chiar e gratis intre Opera si IKEA?!
Ufff... poate se mai racoreste putin, ca altfel e cam aiurea de umblat toata ziua pe strada cum vrea barbata-miu ...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput