Fetele din Austria(17)
Raspunsuri - Pagina 17
lorena_andreianu spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine.
SUntem nevoiti sa plecam sapatamana asta spre tara (mama sotului se simte foarte rau) si ne-am gandit sa ne oprim o noapte in Austria.
Cam tarziu sa rezervam... am gasit totusi un hotel cam scumpisor in Sankt-Polten (singurul de altfel care a raspuns la mailurile noastre disperate). Orasul acesta este cam la jumatatea distantei pana la destinatia finala.
Intrebarea mea este daca aveti cumva niste numere de telefon, mailuri, adrese web de turism, de pensiuni, hoteluri mai ieftine... m-ati ajuta enorm.
Suntem cu cel mic, ca altfel nu ne-am zbate atat... ca daca am fi numai noi era mai simplu poate.
Va multumesc anticipat!
Va pup!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
claudia_a spune:
La Etap Viena ati incercat???
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
nikomiko spune:
Lorena, nu stiu daca ati rezolvat deja problema.
In caz ca nu, poti cauta pe net cu google, cu cuvinte cheie, de genul hotel, hostel, Unterkunft, Austria, Österreich, etc...
Un site interesant poti gasi www.unipilot.de/hostels/hostel_oesterreich.php" target="_blank">aici. Alegi numele orasului in care vrei sa opresti.
Nu prea pot sa-ti dau direct nr. de telefon sau preturi, pt. ca eu nu am prea stat la hotel sau altundeva in Austria.
Sper oricum sa te ajute cat de cat si asta.
Eu as zice sa nu te bazezi numai pe email-uri. Suna direct sa vezi cum sta treaba, merge mai repede si nu pierzi timpul pana raspund ei la mail-uri.
Sanatate multa mamei sotului tau si drum bun catre casa!
lorena_andreianu spune:
Nikomiko, merci de link.
Etap e decat in Viena din cat am inteles si este destul de departe deja. Si asa numai sotul conduce...
Am si sunat. Care stiau engleza, care nu... Toate bune si frumoase pana auzeau de "baby"... no baby... daca era caine mai ziceam...
Mai caut. Mai e un pic pana sambata. Poate reusim; daca nu, avem rezervarea la primii si gata.
Va multumesc oricum (niko si claudia).
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
nikomiko spune:
Lorena, uite am mai gasit si www.tiscover.at/at/guide/5,de,SCH1/objectId,RGN741at,curr,EUR,folder,ACCOMMODATION,season,at1,selectedEntry,acco/acco.html" target="_blank">aici cateva.
Nu toate au preturi, dar majoritatea au date de contact (nr. tel. sau mail), asa ca poti intreba.
Tare ciudat mi se pare chestia cu no baby :( .
lorena_andreianu spune:
Da Nikomiko, de pe situl asta am luat si eu. Si din toate doar unul ne "primeste".
Asta este, vom ramane la ei. Este hotel de 3 stele cu tarif de 40 euro/pers pe noapte... macar astia au si patut pt fiu-meu... si nu au zis nu...
Si mie mi s-a parut ciudat ca nu primesc bebei, insa acum inteleg de ce cei la care am dat mail si ne-au raspuns negativ poate au refuzat...
Sper sa iasa bine pana la urma.
Va pup.
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Flaflo spune:
Lorena, la Ibis ai incercat? Arunca o privire www.ibishotel.com/de/reservation/liste_hotels.shtml#top" target="_blank">aici.
Oau!! Lume noua! Se pare ca am fost foarte plicticoase de nu ne-ai mai onorat cu prezenta, Nikomiko! Ne bucuram insa ca esti bine si ni te alaturi din cind in cind, chiar si numai pentru a da niste imformatii turistice.....
Fetelor, noi ne-am mutat la ai mei, ca incepem sa renovam fatada si acoperisulsi nu sint curioasa sa asist. Dumineca ne-am intilnit cu Babee si Phillip si ne-am zbenguit nitel la iarba verde! Nu a nascut inca, dar nici mult nu mai are!
In rest nimic nou, ne chinuie caldura asta, plus caninii Biancai care nu mai erup odata....
Caro, Melutzica, Alinah, Ingeras, ce mai faceti?
Va pupicesc
Flavia si Bianca
Bia vijelia
alinah spune:
Buna fetelor
D-abia v-am gasit. Am facut o cura de forum, mi-am impus sa nu mai intru, ca sa nu ma mai fure nici o discutie si sa o lalaiesc in fatza calculatorului. Cand am revenit, abia am gasit subiectul nostru, ma chiombaleam la "prieteni din totdeauna" si credeam ca sar mereu peste subiect, de nu-l vad.
Sunt intr-o faza in care n-am nici un chef, mai ales de scris. A fost mama la mine, l-am botezat pe piciulica, merci Flavia de urari, si am colindat cat a fost ziua de lunga, de am bona la plozi. Timpul s-a imputinat considerabil cu 2 copii, acum, cu caldura, mai mult pe afara, la piscina si seara la teeeeeenis, yeahhhh. Plus, lucrul la terminarea gradinii, adica vopsit garduri si apoi daca om avea noroc si nu-si mai pune al meu barbat ghipsuri pe te miri unde l-om si ridica. Gardul. Cu o casa ai mereu de lucru, n-ai, iti faci :)
Vorbiti de concediu, ce-i aia? Eu nu ma vad nici peste doi ani in vreun concediu :(
In rest, nici nu stiu ce sa va mai zic. Sunt mereu pe fuga, acum se trezeste Armin si o iau de la inceput cu parcatul tirurilor si tractoarelor prin rafturile bibliotecii :)
nikomiko spune:
Flaflo, asa mai dau eu din cand in cand ture si pe-aici. De scris n-am prea mai scris, nu pt. ca ati fi voi plicticoase, ci pt. ca n-am nici o noutate... toate vechi
Alina, sa cresteti mari, frumosi si mai ales sanatosi! Si fa cumva si luati un miniconcediu macar, ca tare fain e. Casa nu fuge de-acolo si nici n-o sa lucreze nimeni la ea, decat voi, asa ca nu-i nici un bai daca amanati candva lucrul cu cateva zile.
Caro, pe unde esti? Cum merge cu scoala? Eu am intrat iar in vacanta. Ce mai e nou pe la camping?