Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Asteptati-ma si pe mine pe 15 martie cu vreo veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Text
Salutare simptomaticelor!!!!
Eu m-am inscris de curand,nu prea am scris,dar va citesc in mod absolut constant!!Acuma sa va zic de mine si sa va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi,de vreti si de puteti!
In decembrie am intrerupt AC (Yasmin,la recomandarea doctorului) si de atunci mi-a venit CM doar o data, la 45 de zile!!Acum sunt in ziua 44 si NU AM ABSOLUT NICI UN SIMPTOM CA AR VENI!!!!Nu ma dor sanii,nu ma doare burta,nici ovarele,nimic.Singurul lucru,de o saptamana urinez tare des,dar nu chiar zilnic,o zi da ,una nu,ceva de genul asta.Prietena mea farmacista mi-a zis sa iau Cifran,ca e posibil sa am infectie urinara.Data trecuta m-am panicat si am facut un test si a fost negativ.Dar la 44 de zile,cum sunt acum, aveam simptome,acum n-am.Si apoi cum sa ramai cu CM de 45 de zile???De protejat ne-am protejat,dar cine naiba sa mai stie cand e perioada fertila,din moment ce eu nu stiu cand imi vine???
Fetelor,ce parere aveti??Cum sa fac eu sa mi se regleze CM-ul asta afurisit??Imi dau cu pumnii in cap ca am luat AC (doar 9 luni,dar a fost de ajuns!!)ca am facut si mastoza,m-am ingrasat si imi vine cand vrea el,cand inainte imi venea fix la 30 zile.
Va rog,dati-mi sfaturile voastre!!!Ceva naturist,ceva....
pentru voi, toate!!!!

Mergi la inceput

Fetelor, de fapt, zic eu 15 martie dar poate nu e asa: ultimul CM pe 17 feb, ciclu cam neregulat, cand ar trebui sa iau testul?

Carpediem: dupa anticonceptionale urmeaza o perioda de acomodare a organismului si de aia e neregulat. La mine e invers inainte de AC imi venea la 5 luni, dupa ce le-am intrerupt vine la 26-25 zile. Si pe mine ma streseaza ca e neregulat. E mai geu cu detectarea ovulatiei. Trebuie sa lasi o perioada mai mare. Urmaresti vreo 6 luni, din cel mai scurt ciclu scazi 18 (si afli prima zi fertila)iar din cel mai lung scazi 11 (si afli ultima zi fertila). Cam asa ceva.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Carpediem, nu stiu ce sa zic despre anticonceptionale, pt ca nu am deloc experienta cu ele... dar cel mai bine ar fi sa faci un set de analize hormonale si sa mergi la un medic priceput.

Ciquitita, asa zic si eu ca ar fi bine sa- faci testul, pe 15 martie... la un cm 25-26 zile... Bafta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Avalon
Ciquitita, asa zic si eu ca ar fi bine sa- faci testul, pe 15 martie... la un cm 25-26 zile... Bafta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Doamne ajuta ... mersi mult!!!

Mergi la inceput

Bine, pana atunci ma amagesc cu to felul de simptome (desi in sinea mea stiu adevarul); intepaturi la ovare, greata, balonare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Singurul meu simptom e ca am visat ca alaptam un .era atit de frumos...si a doua zi am nimerit intr-un restaurant unde se boteza oAtat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Am intrat si eu pt un sfat... Ultimul CM a fost pe 8 feb si ar trebui sa vina zilele astea... insa nimic... ma doare burta in partea de jos, acum cateva zile ma luase si o durere de spate, as dormi non-stop, sunt f f f f obosita...

Cam pe cand as putea sa fac un test din farmacie?

Multumesc de raspunsuri si bafta tuturor!

P.S. am vazut cateva fete pe care le cunosc deja, poate ne nimerim toate

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lorena, scumpa, poti face test! Anunta-ne ca esti gravi iar!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Lorena,testul poti sa-l faci cand doresti.Daca esti gravi,deja ar trebuii sa se pozitiveze.Mult noroc

Mergi la inceput