Simptome!!! - 7
Raspunsuri - Pagina 3

Tabitha spune:
melutzica: masina e avariata, noroc ca soferii nu au patit nimic! eu inca sper. Refuz sa cred ca nu mai sunt sanse. Voi imi dati puterea de a spera. Iar speranta moare ultima.

bubuleana spune:
Fetelor, ce ziceti de simptomele mele:
- sani tari, grei si sensibili
- balonare
- tot felul de misculatii, intepaturi si gadilaturi prin abdomenul inferior si sani
sunt in Z11, credti ca asta inseamna ca se apropie ovulatia???
eu am CM de 28 - 30 zile
bubuleana

Avalon spune:
Da, Bubuleana, astea-s simptomele de dinaintea ovulatiei!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
pentru voi toate de 8 Martie!!!!!
pentru ca nu voi fi aci va zic de pe acum..
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!
"Nimic nu-i imposibil!"

Anutza_26 spune:
melutzica sunt la fel.. ma dor toate.. toatee.. astept.. e z37 si inca nimic.. astept cm ca pe un nou inceput...

zozela spune:
Lianooo unde pleci?? Nu plecaaa!!
Tabi ma omorasi cu vestile Da' lasa ca o iei acusica de la capat..
De putut se poate!!!
Stiu eu!!
NA!!!
Aventura
Nunta noastra-26.06.2005

zozela spune:
Lianooo unde pleci?? Nu plecaaa!!
Tabi ma omorasi cu vestile Da' lasa ca o iei acusica de la capat..
De putut se poate!!!
Stiu eu!!
NA!!!
Aventura
De mine ce sa mai zic..Am fost la endocrinolog,mi-a facut si ea echo(tiroida,sani,aparat genital-gratis)si mi-a dat sa fac o radiografie a craniului-profil(sa turceasca)-de ce??
- si dozarea FSH,LH,prolactina-in ziua 5 a CM..Pe urma tre sa merg cu analizele inapoi la ea..Ahhh si mi-a dat si regim..trebuie sa incep operatiunea-->>>slabit
Nunta noastra-26.06.2005

aventura spune:
Io intrai putin sa va scriu: dupa cum va spuneam, ziua 1 [bang, hi hi....deci 2 luni la rand CM la 33 zile....si ovulatie la z 14, deci faza luteala de...19 zile??
Ati mai avut / auzit de faza luteala de 19 zile?
Io sunt fericita ca sunt in germania pe toata durata CM si cand ma intorc la sotiorul meu duminica, moaaaama ce-o sa ne mai iubim ]]
]
V-am pupat!A venit primavara!!!!!!