Simptome!!! - 7
Raspunsuri - Pagina 5

melutzica spune:
Buna dimineta si un pupic la fiecare.
Eu raportez:ziua10,ovulatia in toi,si
cat incape.
In rest toate bune si frumoase.

lorena_andreianu spune:
Credeti??? Ne dormi tare un fratior/ surioara pentru MR si ar fi minunat!
Azi cumpar test!
Va scriu cu vesti!
Multumesc la toate!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

chiquitita spune:
Melutzica, spor la treaba, sa ne dai vesti bune.
Si eu am muncit din greu si de abia astept sa fac testul dar mai e si morrrrrrrrr de nerabdare desi ma ingrijoreaza ca nu simt nimic (a trecut o saptamana de la momentul conceptiei) Ar trebui sa simt ceva?
Hai cu testul Lorena!

bubuleana spune:
si eu raportez: sunt in Z14, am prestat de zor in Z7, Z8, Z10, Z11, Z13 si o s-o tinem tot asa pana in Z19 De-abia astept ziua de 26 martie sa fac testul
ce-i mai ciudat e ca desi sunt in Z14 ma simt ca la ciclu: ma doare burtica in acelasi fel, am sanii mai grei ... ce-o fi??? aveti idee??
e din cauza ovulatiei? sper io...
Lorena: hai mai repede cu testul ala! spune-ne si noua cum a iesit sa se bucure si ochisorii nostri!!!
bubuleana

chiquitita spune:
Bubuleana, mult noroc si tie!!!! O fi de la ovulatie, asa am patit si eu... de abia astept sa vina ziua sa fac testul (cu o saptamana inaintea ta)

bubuleana spune:
chiquitita: ce ma bucur!!! mult noroc si tie!!! eu zic sa ne luam amandoua de manutza, mai luam si alte fete si fugim repede la
luna asta! De-acord? It's a deal!
ce bine de tine ca mai ai doar 1 sapt pana la test... eu mai am 2 sapt uuufff tb sa-mi gasesc niste preocupari placute sa treaca timpul mai repede... oricum o sa am mult de lucru...
succes!!! sa ma tii la curent!!
bubuleana

lilirusu spune:
Buna fetelor,cu intarziere de o zi va transmit cu ocazia zilei de 8 martie,sa fiti cat mai fericite dupa ce va faceti testul de sarcina.O primavara la toate cu cati mai multi.
.Eu sunt in a 22a zi a cm si simt de cateva zile o durere de burta la nivelul ovarelor,suportabila,o simt mai mult cand ma ridic dupa scaun sau cand rad iar la nivelul sanilor sfarcurile sau intarit si ma deranjaza usor.Credeti ca aceste simptome sunt de la utrogestan sau este prea devreme sa ma gandesc la simptome de sarcina.Luna trecuta nu am simtit nimic la nivelul sanilor chiar daca am luat utrogestan.

chiquitita spune:
Eu l-as face de azi ca nu mai rezist!! Plus ca simt ca nu sunt si sunt trista!!! Eu am si uter retrovers si cica ramai mai greu!
Te pup!

zozela spune:
La multi ani!! cu intarziere.. Sa dea DD ca primavara asta sa ploua cu
!!!
Lorena ai facut testul?!!
Chiquitita hai mai asteapta putzin....Sau..l-ai facut deja??
Melutzica!!!
Nunta noastra-26.06.2005