Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Aha deci pot spera azi e Z 18, CM imi vine neregulat intre 23-28 zile asa ca ....Am auzit la multe prietene ca ele au simtit ca sunt insarcinate chiar de a doua zi! Eu nu simt nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmencyta: si eu sper ca esti graviii insa vreau sa te intreb ce test ai facut? caci si mie mi-au iesit 2 teste ozone cu a doua liniuta fff pala insa testul clear blue a iesit clar negativ...

sper sa fii

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

carmencyta,poti repeta testul la 2 zile dupa primul,si chiar ti-as recomanda sa faci acest lucru.Insa daca iesti a 2 liniuta,chiar daca acum e de intensitate scazuta esti gravi.
bubuleana,cand am ramas graviduta si eu asa am patit.O zi un test arata ca sunt gravi apoi a iesti negativ si apoi iar pozitiv.In total facusem atunci 6 teste din care 2 au iesti negative si restul pozitive si asta in decurs de 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

draga bubuleanasincera sa fiu nu mai stiu cum se numeste.insa am cerut la farmacie unul cu grad de sensibilitate mai ridicat si mi-a dat unul tip caseta.m-a costat 50000.o sa-l repet maine dimineata.multumesc de incurajari

Mergi la inceput

carmencyta, melutzica: nu stiu ce sa mai zic
am lasat sa treaca 2 zile de la ultimul test si am mai facut azi inca 2 teste: unul ozone si unul barza si ce credeti?? cel ozone a iesit cu a doua liniuta fff pala, deci slab pozitiv iar cel barza a iesit clar negativ. inclin sa cred ca cele ozone nu sunt bune...
pt ca eu sunt de-abia in Z19 ... si nu mai am rabdare pana in Z28 si fac test o data la 2 zile... insa am si un motiv: am avut semnele ovulatiei fff devreme, prin Z10-12... si am prestat o data la 2 zile inca din Z7... chiar sunt curioasa cum e cu testele astea...
mai fac joi alt test dar cu prima urina, pt ca ultimele teste pe care le-am facut au fost in timpul zilei si la mine urina e fff diluata aproape alba de la cata apa beau

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana,eu sunt azi in ziua 28 si pana acum am prestatnu gluma.ieri cand mergeam acasa de la serviciu(merg pe jos ca stau aproape)simteam cand paseam ca se misca ceva in abdomenul inferior,pe la mijloc.sincer nu mai stiu ce sa cred.o sa fac maine dimineata un alt test si va dau de stire.as vrea sa cred ca nu-mi fabric toate senzatiile astea.plus ca mi-e o foame........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmencyta: repeta maine testul, dar sa fie unul cat mai sigur. Tinem pumnii toate si facem galerie.

diddy: daca nu vine joi, fa vineri un test! Sa dea Domnul sa fie pozitiv!

bubuleana: m-ai terminat cu test in ziua 19. Dar asta nu inseamna ca nu-ti doresc din toata inima sa ai ceva in burtica.

Mergi la inceput

fa-ti maine un test cu prima urina insa cel mai sigur ar fi sa-ti faci un test de sange (poti merge maine dimineata pana in 12 la medsana sa-l faci si ai rezultatul pana seara)

asteptam veste cea mare!!!
succes!!!

bubuleana

Mergi la inceput

e normal ca urina sa-si schimbe culoarea?

Mergi la inceput

bubuleana draga mea,nu stiu ce sa-ti spun.cred ca totusi in ziua 19 e totusi cam devreme pt un test.mai ai putina rabdare si nu arunca banii pe teste(cine vb).stiu ca e greu.
multa bafta si nu dispera.sigur o sa fie bebe

Mergi la inceput