Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmencyta: in general dimineata urina este mai galbena, ca s-a adunat de pe timul noptii. Cu cat bei mai multe lichide ziua, cu atat urina devine mai deschisa la culoare pe timpul zilei. (astea le zice o neinitiata, numai din experienta proprie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Fetelor,hai sa va spun cum a fost la mine:cand am ramas insarcinata,nici macar nu am stiu si nu ma luptam sa am un bebe pe atunci.Trebuia sa-mi vina cilcu,ceas la 27 de zile.Si vad ca nu vine;aveam mereu teste de sarcina acasa si fac un test;iese slab pozitiv,am ramas inlemnita,in plus aveam toate simptomele de sarcina.A 2 zi mai fac unul,iese negativ,a 3 zi merg la ecograf,si imi vede sarcina dar zice ca e tare micuta.apoi am stat mai bine si am socotit ,ca ceva nu iesea si imi dau seama ca ciclul inca nici nu imi intarziase ba eram doar in ziua 21.
Cu toate acestea,testul a iesit pozitiv,iar la eco am vazut outul.Asa ca ,daca e sa fie atunci este inca de timpuriu in majoritatea cazurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: stiu ca sunt tare caraghioasa cu test in Z19 dar cred ca sunt si mai caraghioasa cu test in Z17, iesit slab pozitiv ce zici de asta??? super tare
le-am facut pt ca eu tot simteam ca am avut ciclu pe sarcina...

insa acum am mai iesit putin din nebunia asta si am ajuns la concluzia ca nu am avut ciclu pe sarcina pt ca ar fi iesit fff pozitiv testul, si iese slab pozitiv pt ca nu e testul bun... altfel ar fi prea devreme sa iasa asa... stiu asta...

bubuleana

Mergi la inceput

carmencyta: stiu ca e mult prea devreme in Z19 ... dar ma joc si eu in asteptarea Z28 - care va fi decisiva

bubuleana

Mergi la inceput

melutzica: tu vorbesti serios?? ti-a vazut sarcina la ecograf in Z21??? oau ... nu-mi vine sa cred...
atunci singura explicatie logica e ca ai avut ovulatia fff devreme, probabil Z8-Z9 si atunci s-a si produs fecundarea ... altfel nu-mi explic
dar asta ma duce la gandul ca si la mine e o sansa de 1% ca testele alea slabe pozitive in Z19 sa spuna totusi adevarul????
dar totusi nu cred nimik pana nu vine Z28

pe de alta parte eu nu am nici un fel de simptom insa imi simt foarte "altfel" partea de jos a abdomenului... dar asta e cu siguranta doar in imaginatia mea

problema cu mine e ca eu nu cred ca am ovulat luna trecuta din cauza efortului fizic exagerat si pt ca CM nu mi-a venit normal: cantitativ si coloristic si probabil s-o fi grabit saracul ovar sa ovuleze mai devreme luna asta, si sa se fi produs si la mine fecundarea fff devreme, de-aia iese testul slab pozitiv in Z19????

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana,crede-ma pe cuvant de onoare ca nu exagerez si nici nu fabulez.Intradevar,ovulasem in z8 sau z9(am mers pe liber pana in ziua 8 si apoi din nou cu protejare),si am ramas gravida.Aici au aparate super performante si pot diagnostica o sarcina fff timpuriu,chiar inainte de a fi peste ciclu si acest lucru in principal pt a se intrveni cat mai curand posibil la nevoie.

Mergi la inceput

melutzica: si la mine e foarteeee probabil sa fi ovulat devreme asa ca sperante am cu carul

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana,ai si de ce sa ai sperante;si eu asa avea in locul tau.Ai mare grija de tine si te pup dulce

Mergi la inceput

si eu te pup dulce melutzico

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: mama, da ce repede ti-au vazut sarcina. Speram ca in curand sa o vada pe urmatoarea.

Bubuleana: ia zi, ne dai ceva vesti bune luna asta???

Mergi la inceput