Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sumar simptome bebe:
- sani mariti si durerosi, in special spre axile, areola mamara mai inchisa la culoare;
- pofta de mancare mai mare decat de obicei;
- somnolenta;
- sensibilitate accentuata, trecere de la o stare la alta, bucurie sau plans din motive care inainte te-ar fi lasat indiferenta;
- salivatie excesiva si un gust ciudat, metalic in gura (nu permanent);
- temperatura peste 37;
- ameteli.

Cam astea au fost simptomele mele atunci cand am ramas... sper sa le am curand din nou...

Dar simptomele difera de la femeie la femeie, de la o sarcina la alta pt aceeasi femeie, asa ca... asculta-ti corpul...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna dimineata,dragele mele.dupa cum era de asteptat,nu am mai avut rabdare si am facut aseara un test si...a doua liniuta a aparut,dar era de un roz pal si abia daca se zarea.la inceput am crezut ca am innebunit ,ca am inceput sa vad liniute,dar a vazut-o si sotul meu.asa ca ,fetelor,ce sa cred?m-as agata de ea,dar mi-e frica.voi ce credeti?
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Carmencyta,felicitari mama ca esti graviiiiiiii,chiar daca e f pala liniuta.Daca e acolo atunci e si bebe acolo.Multa bafta si sanatate.
Avalon,sper si eu pt tine sa ai toate simptomele astea cat de curand
Va pup dulce pe toate si numa bine

Mergi la inceput

crezi?melitzica.dar e ffff pala.parca nu-mi vine sa cred.atat de mult mi-am dorit si acum parca nu e adevarat.de-ar fi asa.cred ca ar trebui sa mai fac unul,nu crezi?

Mergi la inceput

scuza-ma melutzica ,ti-am tastat gresit numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Fetelor, este posibil sa fi si sa nu ai nici un simptom???!!! Singurul simptom care ma duce la idea ca as putea fi gravi este pre-menstrual spottingul meu care a disparut complet inainte de ciclul din luna asta (pe care inca il astept)si care era prezent cu regularitate din vara anului trecut cand am oprit ACO.
Ciclul meu este de 27-28 zile zi spotting-ul aparea cu regularitate cu 4 zile inainte de ciclu. Acum nimic! Ziua 28 este Joi saptamana asta....iar pana atunci simt ca inebunesc. Bineinteles ca am facut un test (cine putea sa ma opreasca)si a iesit negativ, dar asta doar pentru ca l-am facut prea devreme, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc mult de simptomatologie . eu cam le am pe toate .....dar demullllllllttttttttttt . asa ca nu cred ca le pot lua in seama .

thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La cat timp de la conceptie apar simptomele? Adica la cat timp de la data la care ai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Simptomele apar de obicei cam atunci cand observi si lipsa de CM...asa ca nu stiu cat de mult ajuta sa depistezi o sarcina, pt ca atunci cand nu ti-a venit CM-ul deja este cam....evident, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata simptomaticelor!
carmencyta, felicitari scumpa! Cred ca esti graviduta. Oricum cel mai bine e sa mergi sa faci un beta-hcg. E cel mai sigur.

Nunta noastra

Mergi la inceput