Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Codruta te inteleg perfect si eu am aceasi pb cand o scot. Nu mi-e frica de frig asa cum imi e de vant.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna seara mamici si bebici! Ne primiti si pe noi in randul vostru? Noi suntem un bebelus de septembrie, nascut pe 10, la ora 20.30, cu 3,380 kg si 50 cm.
Va urmaresc de ceva vreme si-mi place ca sunteti vesele si "vorbarete". Eu sunt mai "tacuta", in sensul ca imi place mai mult sa citesc decat sa scriu pe forum, dar promit sa remediez problema.
Va pup!

2 baieti frumosi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor multumim pentru aprecieri!
La randul meu am vizionat cateva dintre albumele voastre si mi-au placut in mod deosebit aceste pozici:
Maria-Gabriela fetita lui Dani_flor
Ana Maria (Miflore)
Vlad
Cristian
(Jadi).
Matei (Locca).
Serban Andrei (Simodina).
Mi-a placut tare mult si Petra Alexandra acolo unde asculta muzica,precum si baietelul lui mysweetest
Cam atat am reusit sa vizionez astazi,insa doresc sa-mi fac timp sa vad si celelalte albume deosebite ale bebelasilor.
Acum trebuie sa ma reintorc la responsabilitati.
Va & pe curand.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Sa traiesti, Marlena!
Azi n-am stat locului o clipa. De la 7 dimi la 12 am facut curat in harabaie, m-am spalat o fuga si numai bine ne-a lasat sotul in parc si el s-a dus la piata. a fost super fain in parc - si l-am vazut si pe George Mihaita - actorul - cu copiii.
Afara de etapa curatenie - si aia de nevoie -, nu m-am dezlipit de copil. I-o fi fost si lui pesemne dor de mine, ca azi a mancat bine, 960ml. A si dormit bine. Nici n-a mai fost prost dispus. Si ne-am jucat si pupat.... nu mai pot de dragul lui. A crescut si deja nu-mi mai incape in poala, dar tot nu ma indur sa-i dau biberonul in scaunul de masa.
Si in ton cu asta, citesc ce zice Vera, cum ca momentele cu Iulia nu se mai intorc... si asa m-a zgariat pe suflet, caci ea are dreptate, dar din pacate uneori n-ai de ales. E un mare privilegiu sa poti sa stai alaturi de copilul tau acum cand are cel mai mult nevoie de tine, savurati momentele! sunt sigura ca toate fetele care lucreaza sunt constiente ca pierd bucatele de viata de-a puiului lor si nici una nu-i fericita cu asta, cu atat mai putin cele ce au avut de acceptat si compromisul cu bona....
Scuzati, m-am intristat de tot.
Las' ca vine baby expo si ma consolez la shopping pt. fi-meu!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Marlena,iti spun si eu cu intarziere La multi ani!
Codruta,e draguta foc Petra.
Meme,si eu l-am vazut pe Andrei,e un scump.Am vazut si carticica,e din material?
Dani,fetita ta cea mare seamana foarte bine cu nepotica mea.Nu ti se pare?

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codrutza, n-are cine sa-l fure, ca nu-i nici tipenie de om pe aici pe strazi....parca s-a dat cu ´praf de ushkiala´...
Bun venit, Mihairi !
Noapte buna, ma duc sa ma uit la finala de la San Remo,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mihairi,bine-ai venit.Ti-am admirat baieteii si te-am trecut in listuta!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE IERI C-A TRECUT DE 12 NOAPTEA!!! SA FITI SANATOSI SI DESTEPTI!!!
LA MULTI ANI MARLENA TOT PENTRU IERI!!! SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE CEI 2 BAIETI!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Tonnia, daca nu as fi uitat sa patentez percepeam taxe .

Anya, multzumim frumos pentru raspuns. Asa ni s-a zis si noua, viroza, dar voi nu ma cunoasteti, eu fac parte din categoria mamelor care din cele 7 boli la care te poti gindi vazind anumite simptome, eu ma gindesc la cea mai rea . Maria e mucioasa in continuare, a mai tusit ceva, oricum nu ma astept sa treaca mai repede de 7-10 zile. Dar uite, acuma a adormit de la 9 jumate, e ora 2 la mine si nu a tusit deloc, doarme linistita. Si ma bucur, sper sa fie spre bine. Laringita e tare pacatoasa la copilasii mai mici. Nu stiu de ce, presupun eu din cauza ca e laringele mititel ?! Si da niste accesse de tuse tare rele.

Codruta s Dana_ch, . Ce nashpa treaba cu sarcina pierduta. Si eu fac parte din categoria. Nu ca voi, voi cred ca ati trait cosmaruri, eu am pierdut o sarcina inaintea Ioanei, dar era de 8 saptamini numai. Iar la Ioana si Maria am avut singerari, la Maria chiar 9 saptamini. Iar spaima din suflet cred ca vi-o imaginati.

Gina M, multzumim de aprecieri .

irina81, pe bune!!!, aerul/expresia sunt altele, dar daca iei trasaturile in parte, inclusiv parul, seamana bine.

fetele care lucrati, . Si eu am lucrat cind era Ioana bblus, si am pierdut toata dezvoltarea ei. Atunci mi se parea suficient sa o vad doar seara, nici nu imi dadeam seama ce pierd. Acuma o sa ma tin un timp departe de servici ca sa pot profita de fiecare pas al lor.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

L-am admirat pe Alexandru, dar si pe Marlena. Ce sa mai zic, Marlena, nici nu ai zice ca ai nascut.
Am vizionat si admirat din nou pe Petra. Ea e deja domnisoara mare, este mult avansata fata de noi
Si pe scumpicul Andrei al lui Meme.

Noi in continuare nu facem nika sportiv. Bursuna nu se intoarce deloc, doar se arcuieste din cind in cind. Incerc sa ii sugerez intorcind-o de funduletz si se distreaza copios, dar nu pare sa vrea sa exerseze mai departe. Mai face abdomene si daca o tin de munutze se mai ridica, dar numai daca ii dau eu startul, altfel nu se incumeta nici acolo. Offff.

Nu am gasit covoras si sunt . Ce e drept am fost intr-un sg magazin, dar f mare. Aveau doar din cele cu litere, 36 buc a 10cmx10cm, adica micut, si de asta avem de la Ioana, dar voiam din cel mare. In fine m-am ofticat, Citeodata astia mi se par , gasesti toate minunile si exact ce vrei nu gasesti. Dar era oferta la Pampers si am luat un bax de 25 de euro, cu 3 pachetex56=168 bucati, cred ca am facut chiar afacere. Si inauntru era si o jucarioara de plus si un CD cu muzica de somnic.
Si aveau niste jeansi asa frumosi pentru Ioana, 3 sferturi cu curea si mansetele intoarse de culoare rosie, super erau... Nici nu s-a uitat la ei, ii fugeau ochii numai la Barbie , si eu de alea nu mai vreau sa vad in casa, cred ca am deja citeva zeci, cu care evident nu se joaca. Asa ca am plecat si fara covoras si fara sa ii iau ceva Ioanei ceea ce e o premiera, ca de regula ma convinge sa arunc niste bani.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput