Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
dani_flor spune:
Ioana, nu cred ca mai apuci sa citesti ce scriu, dar s-ar putea ca la olandezi sa fie preturi un pic sub fata de alte tari din UE si automat salariile sa fie si ele un pic sub ...
Iti tinem pumnii in continuare sa luati cea mai buna decizie.
Mihairi, bun venit in clubul vorbaretelor, sa iti traiasca printzii Ciprian si Iustin. Speram sa te molipsim si pe tine cu tastarnitza noastra. .
simonique bb Mario. Io cind vad bblusii vostri intii ma minunez, apoi ma intristez gindindu-ma ce lenesa e bursuna mea, fug repede sa vad data nasterii... si pe urma rasuflu usurata, ma gindesc ca mai avem si noi ceva timp ...
Vera (godzila), mult succes la bb2!! sa fie cit cum iti doresti ! Sunt minunati!
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
dani_flor spune:
LA MULTI ANI! pentru blinii de pe 5!!! Alexandra Ioana(alexla), Maria (andreeeea) si Luanna (latrishia). Sa fiti sanatosi, cumintei, sa cresteti mari si norocosi. .
Cred ca pentru o sg noapte v-am facut destul capul calendar .
Va si va doresc o duminica suuuuper
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
miflore spune:
Buna frumoaselor!
Nanadana, o sa fac o poza cu mucenicii sa ma vezi cum basculez! Si daca tot ANtoine incepe cu AN eu cred ca treaba-i clara si logodna e facuta! Sa nu mai zic ca si in nick-ul tau apare Ana de 2 ori!!! Hotarat lucru, ce zici?
Bun venit Dandy!
Pitu, multa sanatate!!! Gata treaba cu Marinela, acum sunteti rude!
Simonique, bravo pt. steluta! La mai multe!!!
Dani_flor, asa-i si cu mine, sunt dispe cand deschid calculatorul sa nu gasesc vreo 2 capitole de citit! Multa sanatate!!!
Moki, sanatate si lui Mario!!! Super baiat plimbat!
Flavia, felicitari pentru rasuciri! A mea inca nu, se pare ca va sta bine la capitolul vorbareatza, nu stiu ce-o sa se faca tac-su cu 2 vorbitoare in casa!
Dana_ch, tare frumusel Lucas! Si Andra la fel, ce domnisoara mare ai! Sa-ti traiasca!!! Imi pare rau c-ai trecut prin asa ceva...
Codrutza, nu stiam ca si tu ai avut asa o experienta trista...la 32 de saptamani? daca nu invart cutitul prea rau in rana, ce s-a intamplat? Sunt pozele Petrei!!!
Mercic Godzila!
Marlena, am vazut si eu pozele si tortul!!! Care mai de care mai frumosi, tu, Alexandru, sotul si tortul!!!
Ioana avioana, bafta multa!!! Rezolva-i!!!
Anto, sanatate lui Victoras!!!
Bun venit Mihairi!!! hai la vorba!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Dani si Irina, asa-i, fetele seamana ca 2 picaturi de apa!!! Poate sunteti rude!
Gina_M, multumim pentru laude!!!
Alinam, ce carucior i-ai luat lui Vladut? Ca si eu vreau sa-mi iau unul de la baby expo, asta de-acum, Mag England, l-as arunca pe geam oricand dar e prea greu chiar si pt. kestia asta! Sau toate sunt asa naspha si trebuie sa aiba cel putin o buba? Fetelor, care sunteti multumite de carucioare? AL meu ma enerveaza pt. ca e prea greu, asta e problema principala si se strange relativ greu; acum vreau unul cel mai usor posibil si cat mai micut ca m-am saturat de hazdrubaua asta cat casa!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
mihairi spune:
Buna dimineata, mamici si bebici.
Multumim ca ne-ati primit printre voi si ca deja ne-ati trecut pe listuta. Eu m-am trezit cu pofta de scris (molipsita de la voi).
Iustin m-a disperat azinoapte ca s-a trezit de fiecare data cu o pofta de vorba cu care eu nu sunt obisnuita pentru ca el se scoala, mananca si se culca la loc imediat. Azinoapte s-a trezit la 1, la 3 si la 6 si de fiecare data, in loc sa se culce, avea chef de vorba. La noi zgomotele noaptea sunt interzise pentru ca il trezim pe Ciprian si nu prea e indicat, caci Ciprian nu vrea decat cu mami, iar daca nu, incepe show-ul. Asa ca se face totul in liniste...
Pana la urma l-am convins pe Iustin sa se culce(noi adormim leganat pe perna).
Sper sa reusesc sa pun si eu poze mai actuale cu baietii mei.
VA pup si ... mai vorbim.
2 baieti frumosi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
Dana_ch spune:
'Neata fetelor ,iar am ramas in urma,noi am iesit ieri la o plinbare era destul de cald si nu mai batea vantul si mie imi aste teama sa nu se imbolnaveasca prichindelu.
LA MULTI ANI tuturor bebicilor.
Marlena mmmm... bun tort,am vazut vazut pozele mare si frumos Alexandru.
Mihairi bine ai venit.
Revin mai tarziu ,plange prichi.
Poze cu Lucas
alinam spune:
neata!
Miflore carutul e usurel pentru ca e din aluminiu dar nu e foarte mik, e chiar lungut in fata, nu e cine stie ce firma ,geoby, am inteles ca sunt fakute tot de baby care si nici foarte scump(4 mil) , cand am timp descarc pozele si pun sa il vezi.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Iara incepe maraiala de pe la 4-5. Oare ea nu mai vrea sa doarma si de aia sa se maraie?
De azi ii dau iar branzica cu Ca lactic. Ma gandesc sa las o portie in frigi pt maine.
Miflore, am pierdut sarcina la "sfatul medicului". La eco de 32 saptamani mi-a zis ca are hidrocefalie si trebuie sa imi provoace nasterea ca nu va trai. M-am internat miercurea si duminica am nascut. In urma analizei de laborator (anatomopatologica) a reiesit ca nu avea nimik, doar o hemoragie cerebrala care putea fi declansata in momentul travaliului (de joi-duminica). La eco m-a vazut doar inca un medic care a confirmat. Nici acuma nu stiu cum de am fost asa de incat sa nu merg la inca vreo 4-5 medici care sa ma vada. Am avut incredere in ala. Mai bine il dadeam in judecata (dar am zis ca am trecut deja prin asa ceva si sa las lucruile in pace), ca din cauza lui a murit o tipa in vara la Cluj.
Miflore si eu mi-am luat altul deja de vreo 2 luni. Graco Ultima. Si sunt f multumita de el.
Multumim de aprecieri
Bine ai venit Miha Sa iti traiasca baietii
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI