Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani!! Marlena, mmmmm cred ca a fost tare bun tortul . Frumoase pozele , ce mai, baiat mare!!!

Am pus si noi poze in albumul de 6 luni.
Iar aici e schioarea lui mami
Dar ce ziceti de asta sau poate asta ?
Nici nu stiu care poza sa vi-o arat, toate imi plac.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragelor,

Va scriu de la serviciu, azi e prima zi, eu lucrez in ture.

La multi ani piticilor aniversati azi, sa fiti sanatosi si cuminti si papaciosi.

La Multi ani Marlena, multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi.

Nu am citit decat foarte putin din urma. Va multumesc mult pt incurajari si gandurile frumoase, .

Daca apuc sa mai citesc din urma o sa revin cu raspunsuri.

Noi progresam incet cu adaptarea la cresa, vineri l-am lasat un pic mai mult singurel acolo. Iar azi a stat cu sotul care s-a descurcat nesperat de bine, i-a dat sa manance legume si mai tarziu a reusit sa-i de vreo 80ml lapte din biberon. Cica ar mai fi mancat dar pana a dezghetat el alt bibe din congelator ii trecuse foamea si nu a mai vrut. Deci sperante ar fi, dar eu tot mai am momente de neagra depresie.
Daca baietii nu m-au solicitat acasa m-am muls in buda institutiei, 100 ml cat sa nu dau pe afara.
In putinul timp petrecut la cresa Victor a reusit sa raceasca, e mucos si stranuta intruna. Iar pe cantar are mai putin cu 20gr decat sapt trecutam e prima data cand nu ia in greutate de la o sapt la alta.

Cam cu atata ne "laudam" noi.
Va pup si va urez we placut in continuare,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor

La Multi Ani Marlena si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, multa sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi...

Codruta, super pozele cu mica schioare... E scumpica foc...

By the way, pe Andrei al nostru nu-l vrea nimeni? Am mai pus cateva poze facute azi.. speram sa va placa.
Poze cu Andrei

Se vede si carticica de care v-am povestit in poze...

Va pup pe toate,
Meme

PS. Sotiorul meu drag s-a apucat azi sa faca macaroane cu branza (de fapt spaghetti) dupa reteta din cartea de bucate... bineinteles ca m-am bagat si eu peste si pana la urma a iesit budinca la cuptor...mmmm, tare buna.. si daca tot era cuptorul incins si aveam un aluat de foietaj cumparat... am facut si o placinta cu mere... pe care inca n-am gustat-o, dar sper sa fie buna...

Pupici mii

Mergi la inceput

Meme, multumim . Vreau sa vad si eu pozele tale, dar nu le gasesc. Unde sa ma uit?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

Mergi la inceput

Meme, daca nu era data Petra, il peteam pentru ea pe Andrei. E scumpic strengarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dana, Codruta, groaznic ce s-a intamplat; va inteleg pt ca eu am avut sarcina cu risc, am stat la pat din sapt a-15-a, cu contractii si amenintare de nastere prematura, stiu cum e sa stai cu sabia deasupra capului.

La voi a fost si mai rau, sunteti foarte brave dar bine ca acum suntem aici pe forum, impreuna cu bebicii nostri.

pupici la fete

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ce dragut e Andrei al lui Meme!! Foarte scumpic.
Marlena, mi-a placut mult poza cu telecomanda.
Codruta, vizionat Petra schioare, Petra DJ, insa ultima foto m-a innebunit, cat de bine staaaaa !!! Pupam nora brava.
Am efectuat baie la copil si a adormit instantaneu. Maine am de gand sa-l scot afara, sper sa nu-l intoarca raceala, da in casa nu mai pot sta, am mancarici in talpi...
O seara buna la toate,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Carmi, ma bucur ca maine il poti scoate in sfarsit pe afara. vezi pe unde il plimbi sa nu i-l fure la Petra vreo gagica
Noi nu am iesit azi pentru ca batea vantul si era si cald si mie mi frica de microbii care ar putea misuna acuma prin aer. daca o scot am sa o duc cu masina prin zona mai putin populate......oare is ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna seara!
Am intrat si eu pe fuga sa urez LA MULTE LUNITZE bb-ilor care azi isi serbeaza ziua, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

La multi ani Marlena, mai da tu chiar esti lasata de cutremur , hehehe eu ziceam de mine ca sunt las ata de cutremur (12 martie) dar tu esti nascuta chiar in ziua aia, s-a speriat mama ta nu gluma .

Codruta simpatika fok skioarea si cu castile e dulce fok.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

a, azi am umblat, mai fetelor mie nu imi ajunge delok timpul in we, am atatea de fakut ...in skimb i-am luat lui Vladut un carut mishto, parca e nava spatiala :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput