Mamici de sept-oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Eu sunt emotionata ca astazi avem intalnire cu bobocelul nostru la eco. Sper sa fie totul bine, va rog, tineti-mi pumnii!
Atazi m-am simtit ceva mai bine, nu am mai dar sa nu zic hop!
Muzica ascult si eu, multa si de orice fel, dar asta era si inainte la fel. Oicum uneori am senzatia ca mi-am ratat cariera: trebuia sa fac muzica. Nu pot trai fara! Dar asta e, poate iese copilu' mare muzician

11+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va multumesc tuturor,zicea Ste ca o sa-i ia o prajitura,ce nebunatic e!E si el la fel de disperat cum sunt si eu doara e primul nostru baiat NU?
Cred ca o sa ziceti ca-s nebuna dar e asa de scump,de multe ori m-a scoate din starile mele cand sunt jos cu moralul sau cand plang vine si-mi linge lacrimile,e o comoara.
A sa v-a povestesc:ieri a venit o vecina care are o fetita de un an si 4 luni e mititica rau de inaltime dar fuge nu merge,Igor e mai inalt decat ea si e o scumpa genul de copil care nu plange niciodata,mananca tot ce-i dai ,ce mai o comoara,Igor cand a vazut-o i-a adus osul si toate jucariile lui si i le-a pus in fata aia numai putea radia de fericire,a lins-o s-a jucat cu ea ce mai sa-i fii vazut pe amandoi ii mancai.In schimb cand am luat-o in brate vroia si el,cred ca era putin gelos.
Va pup.

10+

http://it.pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna gravidutzelor

Vorbeati de stari aiurea. Eu nu am avut prea multe, dar totusi am avut cateva. Ma deranjeaza mirosurile mult si m-am enervat cand i-am schimbat a 3-a oara after shave-ul la al meu sot si tot nu-l suport . Ma mai enerveaza si unii soferi de imi vine sa-i bat , dar asta nu e neaparat de acum.
Voi nu luati Magneziu cu B6, ca ajuta si la starile astea create de hormoni? Eu iau cate 2 pe zi si vad ca ma ajuta.

De rau nu mi-e rau, dar nu mananc nici acum carne, exceptand carnea din sarmale, ca as putea manca non-stop sarme. Am rugat-o pe maicamea sa-mi faca sambata si am mancat si atunci si duminica toata ziua, iar luni mi-a cumparat sotzul papica, dar fiind frig afara nu am simtit mirosul si cand am ajuns acasa surprizaaaaaa ..... sarmale, asa ca iar am mancat ca o .....

Ieri am tras o sperietura. Mi s-a facut rau in banca. Nu am mai vazut nimic, am transpirat toata si nu am mai fost in stare sa merg pana la masina si acasa, asa ca mi-am chemat un coleg de m-a dus acasa. Intre timp o cunostinta m-a dus intr-un birou pe un scaun si mi-a dat apa. M-am simtit foarte slabita. Am stat in pat toata ziua si am incercat sa dorm cat mai mult.
Daca eram la volan ce faceam??????? Si imi place atat de mult sa conduc ...

Inni, Paps, Mcrmiki?????????????? Ce s-a intamplat cu voi?

Anangel_lexi tin pumnii sa fie bine azi la dr.

la toate gravidutzele.

13+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

sephora, igor e un catel, nu? sa nu fac vreo gafa!
sa-ti traiasca, la multi, multi ani!

ce rasa e? am si eu o fetita, are 7 anishori si e viata mea!e peckineaza! si fata mare!

stiu ce inseamna un catel la casa omului si iti inteleg pe deplin bucuria, si faptul ca te scoate din cele mai nashpa stari! la noi, cand ne certam, vine si se asaza in fund intre noi si sta muta cate o jum de ora uitandu-se cand la mine cand la el, pana ne bufneste rasul, dupa care incepe sa dea din codita si se rasfata de nu mai poate!

cat despre prajiturica de ziua lui, stai linistita ca si noi ii luam in fiecare an, ba mai mult i-am luat si martisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

flavia-ramona, stai linistita, episoadele de genul asta sunt normale. cel putin atata timp cat n-ai prea papat in ziua respectiva si ai consumat ceva energie. am avut si eu doua asemenea episoade, si intr-adevar sunt oribile. mi s-a intamplat o data in carrefour la cumparaturi, si noroc ca eram cu mama si cu sotul, iar altadata intr-o seara cand am iesit la plimbare cu sotul.

pe mine m-a sfatuit adameasca parca, sa am la mine o banana in geanta tot timpul, ca e energizanta! si eu as mai adauga un pic de ciocolata. dar oricum nu-ti revii toata ziua dupa o asemenea faza, cel putin eu asa am patit!

ai mare grija, ca e intr-adevar neplacut si chiar periculos daca esti singura. si incearca sa mananci inainte sa pleci.

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Adameasca, schimba si la mine te rog DPN 18 septembrie.

Mai fetelor, chiar nu exista nimic sa va mai usureze greturile astea? Mie nu mi-a fost rau o secunda, asa ca nu ma pricep deloc, dar banuiesc ca vomitatul asta cu saptamanile va termina.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Sephora eu te inteleg perfect in privinta greturilor si a . Si eu am stat ca o leguma timp de 8 saptamani, de-abia in cursul saptamanii asteia m-am simtit mai bine. La un moment dat eram asa de deprimata ca nu mai imi trebuia nici gravizenie, nici nimic. Imi sunam disperata mama si o intrebam: " de ce nu mi-ai spus ca va fi asa de groaznic?"
Acum ma bucur ca s-a mai domolit starea de rau.
Gretzurile astea sunt totusi o certitudine ca bebe e bine si se dezvolta. Eu iti fac galerie sa se termine mai repede.

Ignatica

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Pupici pe burtici,

Cricor stiu ca era in Romania emetiral ptr. greturi. Eu nu prea am greturi. La prima sarcina am avut si mancam lamai cu coaja cu tot. Domane ce imi mai placeau
Acum simt o usoara greata, dar de mancat inghit orice si destull de mult.
Sunt putin trista ca mi se cunoaste burtica putin si inca nu-s divortata definitiv Ma intreb cum naiba ma duc la tribunal cu burta mare Dar putin imi pasa, la bb nu renunt. Nu pot. Desi am facut pana acum 2 programari ptr intrerupere de sarcina.........na, ca v-am zis. Si am plans nopti intregi si nu m-am dus la nici o clinica. Pana acum am fost o data la ginecolog, am facut eco intravaginal si totul ok. Asta acum 2 saptamani. Ii spusesem dr. ca nu-s hotarata daca il tin sau nu( Doamne cum vorbesc, eu care m-am jurat de cand ma stiu ca nu avortez orice ar fi, si nici n-am facut-o niciodata). El a zis, va dau termen 2 saptamani jumate de gandire. Miercuri mergem iar. Dar de data asta fericiti si hotarati

try durerile de burta au incetat brusc. acum am ceva dureri de cap, dureri pe care l-am avut in primele 2 sapt de la conceptie ( stiu exact data) Ma simt gravida, as dormi si as manca non-stop, adica alternativ......din pat la masa si invers

Burta creste pe zi ce trece.........nu pot sa cred fetelor

In post-ul asta cred ca am scris de 1000000 de mii de ori ca imi creste burta, de parca nu asta ar trebui sa se intample, insa faptul ca nu s-a terminat divortul ma termina ( sincer habar n-am cat va mai dura)

Sanatate multa si va pup pe toate!

Bun venit noilor burtici si o primavara calda in inimi va doresc

Alina, 7sapt+

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna fetele,
Noi suntem bine aici pe vas, greturile aproape pe duca, BB creste in burtica, inca nu se vede mai nimic decat eu am luat putin proportii.Alergiile de pe piele sunt mai bine, cred ca ies de la material care contine polystiren iar uniforma mea are o gramada, e tare incomod , am trecut la tricouri din bumbac pe dedesubt dar pe picior nu pot pune nimic. Daca nu ma lasa de tot voi merge si eu la un Dermatolog ca nu pot sta asa. Mi-am acoperit aerul contitionat in cabina cu un cearceaf pe care il ud tot timpul si mi-am pus si un purificator de aer(am si niste rinite alergice urate de tot) si aseara a fost o seara fara probleme.Mai am 9 saptamani si vin si eu acasa , abea astept sa stau cu geamurile deschise toata ziua si sa ma plimb prin aerul curat de sub Tampa...Va pup si sanatate maxima.

11+

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor va doresc un sfarsit de saptamana minunat,cu mult soare!!!!

10+

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput