Mamici de sept-oct 2006 (10)

Mamici de sept-oct 2006 (10) | Autor: adameasca

Link direct la acest mesaj

Asa a inceput totul :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957&whichpage=1" target="_blank">(3)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489&whichpage=1" target="_blank"> (4)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67982&whichpage=1" target="_blank">(5)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68447&whichpage=1" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69073&whichpage=1" target="_blank">(7)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69633&whichpage=1" target="_blank">(8)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69932&whichpage=1" target="_blank">(9)

LISTA BURTICI SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2006

Andra2005 DPN ....
danip DPN ....
alexxia DPN ....
Lyana DPN ....
mamiFlori DPN ...., dr. Moisa
tanima_i2002 DPN ....
tiona DPN ....
nata b DPN ....
cristina timau DPN ....
Georox DPN .....
bobociu DPN .....dr.Badea
Monique new DPN ..... dr. Tutunaru, spitalul Elias
Paps DPN 01.09.2006, dr.Gliga Flaviu
flavia ramona DPN 02.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged
Ignatica DPN (90%) 02.09.2006, dr. Anastasiu, Maternitatea Brasov
Vauva DPN 03.09.2006
Bibi DPN ? 05.09.2006
inni DPN 05.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)
sympa DPN 06.09.2006
Ro-Ana DPN 06.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
Martha 78 DPN 07.09.2006
floricika DPN 10.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu
alina morostes DPN 11.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad
nicolstoy DPN 11.09.2006, dr.Lorena Turculet, spit. Filantropia
Ionela-Roxana DPN (51%) 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara
Crisnemes DPN 15.09.2006, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Amy 70 DPN 17.09.2006 , dr. Olaru, Timisoara
Susa DPN 18.09.2006
anangel_lexi DPN 18.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)
Gabitzica DPN 18.09.2006, dr. Furau Gheorghe, Arad
pufymic DPN 18.09.2006,dr.Daniel Muresan , Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Cecilia C DPN 18.09.2006
kova DPN 18.09.2006
Cricor DPN 22.09.2006
Cri19 DPN 19.09.2006, dr. Ancar, Polizu
Giuliella DPN 19.09.2006
Acai24 DPN 20.09.2006, dr.Crisan Alexandra, Spitalul Filantropia
Dicri DPN 20.09.2006, dr. Magda Dorobantu, Giulesti
ionica DPN 20.09.2006, dr. Rivas, Clinica Biblica, Costa Rica
Chantal DPN 22.09.2006
Mirelchen DPN 22.09.2006
gabrellina DPN 23.09.2006
Mcrmiki DPN 23.09.2006, dr. Hrubaru - Timisoara
Bedrosmart DPN 23.09.2006, dr. Nayel, CFR2
Adameasca DPN 24.09.2006, dr. Stefan Marian, Spitalul Militar
bb ralukutza DPN 24.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu
Ale DPN 24.09.2006
Osna DPN 26.09.2006 dr. Roloff
Mephala30 DPN 27.09.2006 ,dr. Aursulesei
alipiticot DPN 27.09.2006, dr.Mihalceanu Elena, Spitalul "Cuza Voda"
Princess DPN 28.09.2006, dr. Magda Petrache, Polizu
Sephora DPN 28.09.2006, dr. Carina Puiu,CFR2
Katia DPN 30.09.2006
Beatricemc DPN 01.10.2006, dr. Rusa, Constanta
Putzuruca DPN 02.10.2006, dr. Deliana Puiu, Spit. Titan
Adriana mica DPN 07.10.2006, dr.Tutunaru, Maternitatea Elias
Mexxa DPN 08.10.2006, dr.Avatajitei Cristina, Maternitatea "Cuza Voda"-Iasi
Gigi25 DPN 08.10.2006
try DPN 08.10.2006
amyzuca DPN 08.10.2006
Beatrix DPN 10.10.2006
Loreema24 DPN 10.10.2006, dr. Margaritescu, CFR2
Alex 2003 DPN 10.10.2006
yko DPN 10.10.2006
Anda005 DPN 13.10.2006, Dr. Tutunaru
AndraPG DPN 13.10.2006 ,dr. Tutunaru, Spit. Elias
microbu DPN 14.10.2006, Dr. Posea, Cantacuzino
aramona DPN 15.10.2006, dr. Luis Mendez, Municipal
aylui DPN 16.10.2006
Nokia DPN 19.10.2006
mirelamea DPN 20.10.2006, dr.Prof. Bogdan Marinescu, Clinica "Prof. Dr. Panait Sarbu", Giulesti

LINK-uri UTILE:

sarcina,www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri,www.ispt.ro/infectioase/" target="_blank">boli infectioase,www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco" target="_blank">calculator
sarcina,www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat,www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in diferite
sapt., exercitii gravide,www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">exercitii pentru travaliu,www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">exercitii pentru nastere,www.eva.ro/sanatate/articol284-3.html" target="_blank">exercitii pentru nastere 2, necesar bebe,www.breastfeeding.com/" target="_blank">despre alaptat

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici!
Am fost la dr. aseara si l-am vazut pe junior, totul e super bine, avem 12 saptamani si 6 zile, junior era foarte saltaret pe acolo, facea tumbe se dadea peste capm-am indragostit!
Adameasca te rog sa modifici la mine DPN 10 septembrie.
Legat de cursurile acvative pt gravidute, eu asa am vazut pe site dar uite acum intru din nou si verific, sper sa fi avut dreptate

Floricika 12+
Nunta

Mergi la inceput

Asa e, ata costa cursurile alea, 300 euro trei sedinte, e cam mult.....
Dar tot ma duc , macar la aerobic, alea costa 1.600.000. Mai vine cineva?

Floricika 12+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele

In primul rind, va multumesc pentru primirea facuta si pt trecerea in lista. Acum ma simt si mai mamica!

Am fost la dr. alergolog de dimineata, caci ieri am facut o criza de mincarime. Mi-a spus ca se poate sa nu fie nimic, sau poate sa fie un semn de ceva mai grav. Asa ca acum asteapta sa iasa rezultatele de la analizele obisnuite de sarcina, si in functie de cum ies, imi mai da de facut altele sau nu. Ideea e ca nu pot sa zic "hop". Nu pot sa inghit nimic, iar ca unguent, numai alcool mentolat si hidratare intensa (evident fara johnson ). Mi-a recomandat pt hidratare produse de farmacie, nu de supermaket, adica sa nu iau Dove, Garnier sau altele asemenea, caci acestea sunt mai mult cosmetice.

Sfatul meu, daca-mi permiteti sa va dau un sfat, este sa mergeti la medic daca aveti mincarimi din astea monstruoase. Si aici ma refer la alergii severe, nu "usoare mincarimi". Poate sa nu fie nimic dar poate sa fie ceva mai grav, mai ales pe un fond alergic in general. Sa nu credeti ca sunt genul care dau fuga la dr. cind imi curge nasul, dar de cind cu bb, sint speriata de bombe si dispusa sa stau la cozi interminabile pe la usile doctorilor.

Cit despre nervi, nu m-ati vazut pe mine - ce flori rupte, geci cazute, neeee. Scandal in toata regula din nimic. Ieri a cumparat omu' meu niste pui. Si imi spune, foarte mindru de el: am cumparat aia si aia si aia, etc si pui. Si eu care nu maninc carne am facut o adevarata criza de nervi ca sa faca ceva cu el sa nu-l vad! sa-l arunce, daca n-are unde sa-l bage, numa' sa nu-l vad cind ajung acasa.
Mi se pare ca nu-i suficient acest perdaf si-l sun din nou si incep sa pling la telefon ca nu-i pasa de mine, ca si-a cumparat mincare numai lui (numai puiu era pt el, restu toate pt mine) ca io nu mai vin acasa.
Numai ca mi-era foame rau si l-am sunat din nou sa-i zic sa-mi fiarba niste paste (tortelini cu brinza) si saracul de el zice: ma gindeam io ca faci asa urit de foame, le-am pus deja la fiert...
Si stateam si plingeam singura in masina de nervi si de oftica ca ma port ca o nebuna.
Si sint multe, multe asemenea episoade, dar se duc tot asa de fulgerator cum vin...
Am inteles ca din trimestrul 2 ne calmam... Sper din tot sufletul, ca nici eu nu ma mai suport asa cu nervii-n pom, da'pai cei din jurul nostru.

Va pupa fata.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 10+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

[quote]Originally posted by floricika

Buna burtici!
Noi inca ne luptam cu greata si cu somnul. Am ajuns sa hibernez. Mai nou nu doar mancarea imi provoaca greata ci si calculatorul, televizorul, orice face zgomot.
Terorizez copilul si sotul.
Oare mai tine mult perioada asta ?
Alexxia

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 6+ si Ruty 4,7 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

vreau sa urez bun venit noilor mamici, si sa le doresc sarcini cat mai usoare!

ca sa inchei subiectul odios cu florile, ieri am primit o orhidee si n-am rupt-o!

ale sa stii ca si pe mine ma deranjaza televizorul daca e dat pe muzica sau sunt ceva filme, dar ma linisteste foarte tare daca ma uit la stiri! nu-mi dau seama de ce. la mine 80% din timp tv sta pe realitatea sau n24. oare ce va iesi copilul asta?

fetele din buc care v-ati ales baba azi, felicitari! e o zi superba! sper sa fie asa si-n we ca ne vin nasicii de la curtea de ag, si nu vreau sa stam in casa!

la rvdr!

raluca 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate
Ieri nu am intrat ptr ca am avut una din acele zile in care de circa 9 ori mi-a fost grozanic de rau am zis ca mor,si nu aveam ce m-a inrosisem toata am zis ca mi se sparge vreun vas la cap,ce mai de uitat.
Abea seara am mancat un cartof copt si am baut un pic de suc de mere.
Nu stiu cat o sa mai tina chestia asta dar eu una i-am zis aseara lui Ste ca asta va fii primul si ultimul,ca nu mai vreau sa trec prin ce trec acum in viata mea,probabil o sa-mi treaca dar acum asa gandesc,condamnati-ma dar am ajuns la capatul puterilor.Ma tine tintuita in pat inafara ca il scot pe Igor afara stau numai in pat ,mi-e fica sa nu mi se atrofieze naibii muschii....
De nervoasa nu sunt numai ca m-a cam apuca plansul cand m-a simt rau,si m-a mira tare chestia asta ca nu sunt o plangacioasa si una care sa m-a vaiet din fire.Bine probabil ca stau si toata ziua acasa singura nu am cu cine sa m-a enervez,iar Ste cand vine seara mi-e prea dor sa stau cu el ca sa-l mai si cert,noi lucram impreuna si stateam nedespartiti 24 de ore acum mi-e greu dar asta e....
Floricika iti multumesc pentru raspuns si eu as vrea sa merg(cu toate ca 300 euri)mi se par cam mult si e o magarie la mijloc ca diferenta intre preturi e prea mare,dar vorba ta si la aerobicul ala de 1600 cred ca e ok.Important e sa ies din casa si sa fac nitica miscare,dar cred ca mai am de asteptat ptr ca eu deabea am intrat in a 10 sapt,iar peste 2 saptamani m-a duc la doctor.
Va urez bun venit tuturor mamcilor si sper din tot sufletul sa aveti o sarcina usoara,si bebei sanatosi.

Io10+

Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burticute!

Ce mai faci Pufymic, sper ca sunteti mai bine

Sa stiti ca si eu am crezut ca in trimestrul 2 toanele vor disparea, dar eu nu zic inca "hop". Nu pot sa zic ca dpdv al starii fizice ma simt mult mai bine, am mai multa energie, cateodata parca nici nu stiu ca sunt graviduta. Mie imi place sa ascult muzica, acum sunt cu Mozart, ma linistetste chiar ieri i-am tras un pui de somn pe muzica lui. Nu sunt eu mare fan de muzica clasica dar Mozart imi place. Dar imi place si muzica ritmata, numai ca imi vine sa salt in toate partile cand aud si mi-e frica ca il balangan pe bebe. Eu inaite de a ramane insarcinata faceam aerobic si afrodance si acum imi lipseste miscarea, asa ca ma tot documentez ce sa fac acum in perioada asta.

Pupici,

Vauva 14+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

A am uitat sa v-a spun ca Igorasu meu face azi 3 ani si ca tot azi e si baba mea.
Daca o sa reusesc o sa v-a pun poze cu el sa vedeti ce minune de cut are mama.

Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ADAMEASCA daca n-am numarat eu gresit,suntem 71 de burtici,nu 66.Cand o sa ai timp poate o sa modifici.
SEPHORA LA MULTI ANI si sa-ti traiasca!
FLORICIKA si eu as vrea sa vin;daca totul o sa fie ok cu burtica la 16 sapt si dr. imi da voie o sa ne vedem acolo.

11+

cricri

Mergi la inceput

si eu sper sa fim ok cu burticile dupa 16 saptamani si sa ne vedem cat mai multe la aerobic
Sephora, sa-ti traiasca!!!

Floricika 12+
Nunta

Mergi la inceput