Mamici de sept-oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

LA MULTI ANI mamicilor si viitoarelor mamici, sa aveti parte de impliniri si multa multa dragoste

Azi am fost la dr de la Fundeni si mi-a spus ca deocamdata rezultatele sunt in limite bune. Trebuie sa le refac pe 1 aprilie si atunci va vedea daca e cazul de tratament. Oricum se pare ca nu este nimic grav. Dr ginecolog a avut aceiasi parere, deci pana luna viitoare stau linistita. Fetelor, nici n-am putut dormi azi-noapte de grija, dar ma bucur ca m-am mai luminat putin.

Va multumesc la toate pt incurajari si pentru ca-mi sunteti alaturi de fiecare data.

Adriana-mica, multumesc pt mesaj, am reusit sa-l citesc, credeam ca sunt eu prostanaca, dar aseara nu a mers, abia acum l-am putut citi.

10 fix dupa eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by ingereasa

Nu, serios!!!

Chiar asa sa fie cu sfarcurile???
Pe langa asta, eu am auzit ca daca ai greturi faci fata, daca nu, baiat...
Pana acum am toate simptomele pentru un viitor flacau si cum imi doresc enorm o fetitza pe care sa o cheme Ilinca Maria...
Asta e. Cum o da Dzeu, ca el stie cel mai bine.

pupi

Nu ma pot abtine, Ingereasa: pe fica-mea (sunt ferm convinsa ca o sa fac fata ) o s-o cheme fara doar si poate Ilinca Maria. E un nume ales acum aproximativ 3 ani, pe care pur si simplu il ador. Si tie iti doresc tot o fata, daca to ti-o doresti asa mult.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

La multi ani de ziua noastra! sa fim sanatoase si sa avem copii sanatosi! Multe si de la noi.
Listutza am s-o completez maine, probabil o sa deschidem si un capitol nou, azi nu am timp de bantuit pe net prea mult.
Eu am scapat de greturi, a inceput sa mi se vada burtica. Vineri o sa merg si la gine ptr al doilea control. Analizele imi sunt bune, dar cel mai important este ca inca nu au aparut anticorpii la dozarile de anticorpi, cu tot Rh-ul meu negativ.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

La multi ani burtici!
Sa fiti sanatoase, iubite si tot ce va doriti sa v-i se indeplineasca!

Beatrix
9+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani mamicilor cu ocazia zilei de 8 Martie, sa fiti fericite si iubite! Primiti un buchet de flori din parte mea!

Inni, felicitari pentru fetita! Se pare ca esti prima cu fetita, pana acum.

Fetelor, vai ce m-a stresat eu aseara! Dupa am sangerat putin, de fapt era ceva roz. Deja ma si vedeam la spital. Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum si nici cand eram gravida cu Dragos. D-na dr. cu care lucrez eu a zis ca nu-i nici o problema, mi-a si facut un eco azi si a zis ca bb e bine, se misca de numa.
Voua nu vi s-a intamplat? Oare trebuie sa merg la ginecolog?

Alina (13+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, eu zic sa nu te stresezi prea tare, daca ai facut eco si ai vazut ca bebe e bine.
Putzuruca, ai vazut ca e totul OK? Nu ti-am spus noi ca sigur nu ai de ce sa te ingrijorezi? fata si bebe.
Inni, te felicit si eu pentru fetita. E prima fetita din listuta!!!

12+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pt toate fetele din lume!

fetelor, voi faceti mucenici? eu nu mai pot de pofta si tocmai am sunat-o pe mama si i-am zis sa cumpere pt ca uitasem cu desavarsire de ei, si ea la fel! noi facem din aia cu zeama pe care ii ador pur si simplu. as manca fara sa ma opresc.

apropo de mameloane, mie mi s-au innegrit ca naiba! desi eu sunt satena-deschis natural, si inainte aveam culoarea lor aproape de culoarea pielii! dar nu ma agit deocamdata!

cand voi merge la dr sper sa aflu si sexul. chiar:fetele care au aflat deja, la cate saptamani au aflat? eu am intrat in sapt a 11 si o sa merg in curand la dr (sapt viitoare). oare o sa-mi spuna?
floricicka, tie ti-a zis suciu ceva?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
Noi am fost ieri la ecografie 4D..l-am vazut pe , era de o vioiciune iesita din comun, l-a masurat,i-a masurat si pliul nucal(pt Doamne fereste daca ar putea aparea afectiuni neurologice)...este bine...i-am auzit si inimoara cum batea....mama-mama ce iubaret si apropo doctorita a zis ca ei i s-ar fi parut ca e baietel(orice ar fi sanatos sa fie)...nu trebuie sa va mai zic cum s-a simtit tati....urmatoarea eco la 22 saptamani...in rest nu mai am nici un simptom....ceea ce va doresc si voua...

Acai 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele,

Am fost azi la subiectul "scrisoare pentru mos craciun" si mi-au dat lacrimile de fericire sa vad ca o mare parte din fete care i-au scris lui Mosul,le-a indeplinit dorinta,vad pe listuta o gramada de fete care astazi se bucura de marea fericirede a deveni mamaica.

Si sa mai spun eu ca Mos Craciun nu exista,promit ca in fiecare an am sa aprind stelute la fereastra si am sa fac un bradut pentru puiutul meu.

Eu sunt una din fetele care au scris lui Mosul pe DC si uita cazi implinesc 12SAPTAMANI de sarcina si suntem amandoi in afara de orice pericol bebe este bine la mine in burtica vom merge la eco pe 16 martie!

Va urez la toate o primavara frumoasa si LA MULTI ANI !!

12azi!!!

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani burtici Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!
Alina , eu zic sa nu te mai stresezi daca nu ai mai sangerat, dat ia-o mai incet cu
Inni felicitari pentru fetita!
Ioana(pufymic), acum am vazut ca avem aceeasi DPN.
Gabi 13 si Tudor 22.10.2003

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput