Mamici de sept-oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Vauva spune:
LA MULTI ANI!

Va doresc o zi minunata si plina de bucurii!
Vauva
15+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
Alé spune:
La multi ani fetelor, mamcicilor!
Pentru mine astazi e prima data in viata cind serbez 8 martie ca ziua mamei, nu doar ca ziua femeii. Sint foarte mindra de mine
.
Si noi suntem bine, ne-am luat rezultatele de la analize si au iesit bine. Se parte ca am anticorpi la toxoplasmoza, la CMV si la rubeola. Dar acum sint bine, mersi. A, si nici listeria n-am. Sint foarte incintata caci aveam ceva emotii, eu fiind posesoare de pisica (apropo, gravida si ea) si mare fan al brinzeturilor frantuzesti. Dar am scapat cu bine.
Mai am de luat analizele de secretie si gata. Luni sau marti mergem si noi la eco sa-l vedem pe bb. O sa am deja 12 sapt implinite. Sint foarte incintata si imi doresc dint tot sufletul sa fie bine si sa nu-mi spuna vreo nenorocire, mai ales ca nu l-am mai vazut de cind era o bobita.
Sfarcurile nu mi s-au innegrit nici mie si nici linie n-am. Dar mai astept. Oricum, sunt blonduta, deci prea inchise n-au cum sa se faca. Eu stiu altceva: ca aureolele se inchid ca culoare ca sa le vada bb mai bine - cum la inceput nu prea distinge nimic, are doua pete mari negre in fata ochilor care inseamna de mincare!
Va pup si va urez zile frumoase si bune si usoare.
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
11+ | Alé
Dicri spune:
LA Multi Ani voua si mamicilor voastre! Caci mie 8 Martie mi-a ramas intiparit in minte ca ziua mamei!!!
Maphala 30 ai un album super dragutz! E un puisor grasut si dulcic in pozelea alea de-ti vine sa-l mananci.
Cecilia C nu pot sa-ti vad pozele ca sunt la servici acum (aici am Internet mai rapid) si lucrand la o firma mare cu multe reguli, pe unele site-uri sau link-uri nu am acces.
Suprinzator ca albumele pot sa le vad, doar link-urile cu poze nu.
Nu mi-ati raspuns legat de dublu test vs. triplu test. Voi stiti mai multe? E important dublu' testul? Ieri am asteptat telefonul doctoritei mele, dar nu m-a sunat. Sper ca a fost ocupata si nu e rea vointa. Luni m-am programat oricum sa-i fac o vizita.
Eu am mare noroc cu faptul ca lucrez la firma asta mare, caci am asigurare de sanatate, si abonament platit la Medicover. N-am platit nici un leut pana acum, nici pe analize nici pe vizita sau ecografie. Vad ca voi platiti banutzi destul de multi. Vreau insa luni sa ma duc cu un cadou si-un buchet de flori de 8 Martie la d-na doctor.
Voi le dati ceva medicilor cand ii vizitati? Am auzit atatea pareri... Unele cunostinte le-au dat de la prima vizita pliculete cu cate ceva si cu cat avansau in sarcina cresteau "miza". Nu mai vorbesc la nastere ...
Eu nu l-am mai vazut pe piticotul meu de la 7 saptamani si fiindca acum ma simt foarte bine, de parca n-as avea nici o sarcina, imi lucreaza psihicul si ma face sa fiu putin ingrijorata. Abia astept sa-l mai vad cum misca (sau inoata) pe-acolo prin burtica.
Ieri am facut misto de prietene si de cei de-acasa... am facut pe un site gasit pe un link pus de voi un test de sex al copilului - cica dupa calendarul chinezesc. Mi-a iesit baietel!!! Am aflat cu ocazia asta care din prietenele mele si-ar fi dorit sa avem baietel si care ar fi vrut fetitza .... M-am distrat putin, dar trebuie sa recunosc ca "am pus si eu botul" putin la calendarul asta ...
Ma rog, sanatos sa fie, vorba aia!
Am scris cam mult, probabil o sa apara peste vreo zi-doua mesajul meu... pana il revizuieste moderatorul!
Va pup pe toate si LA Multi Ani!
13 sapt
cri19 spune:
LA MULTI ANI tuturor burticilor si mamicilor!Sa aveti o zi minunata in care toata lumea sa va alinte.
N-am mai scris de ceva vreme pt ca am avut cam mult de munca.Insa azi ere musai sa intru si sa va pupicesc
![]()

![]()

![]()
Sa va povestesc ce mai fac:de vreo 2 zile eram bucuroasa ca ma mai lasat infectia urinara,cand ce sa vezi?Am facut rost de o chestie noua:pruritul de sarcina.Cred ca bebele meu merge pe deviza:nici o zi pt. mami fara vreo boala.Asta e o mancarime acuta pe tot corpul,mai intensa noaptea si in special pe maini.Daca cedez si ma scarpin,fac niste umflaturi pe piele ca intepaturile de albine.O distractie ...ce sa mai zic

Daca are cineva amanunte despre treaba asta,sa-mi spuna si mie.Dr. nu mi-a spus decat ca se intampla la unele gravide(ce noroc pe mine ca fac parte dintre ele) si sa nu ma scarpin.
Inca o data va pupicesc si o zi minunata tuturor

12+
cricri
mexxa spune:
Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, o stea de iubire si un soare stralucitor ca sufletul tau bun.LA MULTI ANI!!
Eu sunt bine...azi am fost la recoltat analize...m-au chinuit aia acolo..m-au intepat de 4 ori dar pana la urma sa gasit o venuta de unde sa curga sange.
Fetelor sa va zic ca azi noapte am visat numai salata boeuf....v-am tot citit pe voi cu poftele si aseara eram jale...acum am fugit la bucatarie sa o fac.
Pupici la mamicutze..si aveti grija de voi..O zi cat ma frumoasa.!!
9+
http://community.webshots.com/user/mexxa
andra2005 spune:
LA MULTI ANI, SA FITI FERICITE SI IUBITE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI.
UN 8 MARTIE FRUMOS SI PLIN DE BUCURII !
anangel_lexi spune:
La multi ani, fetelor, sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa va bucurati de puiuti sanatosi tun incepand cu sept. si oct.:))
Eu tocmai ziceam ca am scapat de
cand azi dimineata si-a scos bebe parleala pentru toate cele 3 zile de pauza. Nu mai puteam nici sa ma ridic de pe marginea patului (ca acolo m-a apucat)...Off, oare cand o sa scap???
Azi ne facem de cap la servici...sefii sunt plecati iar noi ne-am comandat mancare chinezeasca
. Abia astept s-o aduca!!!
Fetelor, sa-mi tineti pumnii! Maine anunt la servici vestea cea mare cu bebe. Nu cred ca voi avea parte de prea multe reactii pozitive, dar nici ca-mi pasa:))
12+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
dana210773 spune:
Multumesc de urare, Andra ! Ai fost tare draguta ! 
Ale, ma poti lamuri , te rog si pe mine despre analizele acelea? Si eu sint posesoare de felina si mare amatoare de brinzeturi frantuzite, asa ca .....trebuie sa ma tem de ceva?
Precizez ca eu nu am fost la medic pina acum , sa confirme sarcina !
Multumesc !
nicolstoy spune:
LA MULTI ANI fetelor si sa vina primavara mai repede!
Andra, catalogul il poti comanda gratuit daca intri pe www.quelle.com.ro, ca sa il ai eventual;iti poti lua materiale si iti faci la o croitoreasa,cred ca am iesi mai ieftin asa.
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos