Mamici de sept-oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
putzuruca spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru incurajari. Si eu sper sa fie bine totul ca alfel cred ca o iau razna.
Adriana-mica, multumesc pentru PM dar trebuie sa-mi spui te rog cum pot sa-l citesc pt ca nu l-am folosit pana acum![]()
9+
anangel_lexi spune:
Putzuruca, mergi in stanga ecranului la mesaje private. Da click acolo si iti apare automat noul mesaj. Succes!
12+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
inni spune:
Buna seara la burticutze....sunt de-a dreptul incantata sa vad cat de mult s-a marit lista.Am lipsit mult, dar v-am citit de cate ori am avut ocazia.Am fost mai activa la inceput...cand ma simteam mai bine...apoi am avut o perioada cam de vreo luna, cand am fost intoarsa pe dos, m-am simtit rau, nu-mi intra nimeni si nimic in voie.Acum pot sa spun ca m-am linistit.Uneori nici nu ma mai puteam apropia de calculator, pentru ca "in trecut" cand aveam greturi si nu puteam dormi...ma sculam si ma postam in fatza monitorului si-mi pierdeam cateva ore bune pe net....si imi aduceam aminte de perioadele alea si ...parca...parca...incepeam sa simt greturile de atunci....si uite asa...s-au scurs zilele...s-au dus alea in care m-am transformat intr-o leguma.Imi este bine. Am intrat in trim. II.E mult mai bine.Pe majoritatea dintre voi nu va cunosc, pentru ca nu am citit toate postarile voastre, dar imi e de ajuns sa stiu ca sunteti bine si voi si bebicii vostri.
Am fost la ecografie acum 2 saptamani si am aflat ca e fetitza.Fetitza vroiam si eu si sotzul meu.Sper sa ramana asa, dar daca o fi sa se schimbe...sanatos sa fie.Am venit beti de fericire de la eco.Si totusi o mai astept si pe urmatoarea, care va fi undeva prin aprilie, ca sa-mi certifice cu adevarat ca e fetitza si bineinteles ca e sanatoasa.Am placenta cam jos inserata, sper sa urce. Mi-a zis (de fapt mi-a scos si poza) ca este perete in perete cu colul...ceea ce nu prea e bine.Sa vedem.Sunt optimista.O sa se rezolve.
In rest, a inceput sa ma cam doara spatele daca stau mai mult in picioare (si...ce-i drept..stau foarte mult)...ceva arsuri la stomac ma mai incearca cateodata pe care le rezolv cu un dicarbocalm.Si cam atat.Aaaa,si am vomat de 3 ori,1/saptamana
insa, culmea...de fiecare data la 4.00 dimineata
.
La sfarsitul saptamanii merg la control la gineco.
Am o problema care nu-mi da pace.Cand am facut hemograma, mi-au iesit trombocitele mai mici putin decat limita inferioara.Am tot citit prin carti si corelat cu ce mai stiam eu asta inseamna un timp putin mai prelungit de sangerare.Intr-adevar, ma invinetesc destul de repede cand ma lovesc..asta am obs mai demult dar nu am bagat in seama.Sper sa nu fie o problema la nastere.Nu-mi da pace gandul asta.Medicul meu mi-a zis ca nu ar fi nici o problema, dar daca vreau pot sa merg la un hematolog.M-am dus si la hematolog...la plesneala ca nu cunosteam pe nimeni...si am nimerit la un mos (cred ca avea peste 80 de ani....deh...era profesor doctor **** ma feresc in general de astia ca am impresia ca sunt depasiti de tot si de toate dar asa am nimerit), care mi-a zis ca s-ar putea sa sangerez ceva mai mult la nastere decat alte femei si ca in general e destul de mare procentul de femei care au nivelul trombocitelor mai scazut un pic.
Voua cum v-au iesit? Mai e cineva tot asa ?
Nu va mai spun ca s-a apucat sa ma consulte.Deodata am auzit "dezbracati-va sa va consult putin".Nici nu m-am asteptat la asta.Sa ma duc la hematologie si sa ma dezbrace doctoru.Inteleg daca aveam ceva probeme cu ganglionii....ma rog...Aveam un pulover pe mine si atat.Sutien nu-mi pusesem ca la momentul respectiv eram in perioada cand nu le suportam si preferam sa merg fara.Asa ca i-am oferit mosului o priveliste destul de apetisanta.S-a apucat sa ma ciocaneasca pe spate, sa ma palpeze la ficat, pancreas...imi venea sa-l las balta acolo, dar dadusem o caruta de bani pe consultatie.Asa ca m-am enervat dar am suportat.
Am sa mai repet analiza dar sa mai treaca un timp.Sunt tare curioasa cum va iesi.
Acum va las.Va trimit multi pupici.Sa aveti grija de voi si de bebei.
Inni
14+
andra2005 spune:
Buna burtici !
Ana id , Dana 210773si Ingereasa, bine ati venit, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi.
Dicri, referitor la ce ziceai ca mesajele tale nu sint moderate pe loc, sa stii ca e normal,asa se intimpla la toata lumea.Cred ca administratorii site-ului vor sa se convinga ca nou-venitii au bune intentii si de asta mesajele nu apar imediat ce le-ai trimis.Stai linistita, nu o dureze mult, pina treci de 5 sau 10 mesaje.
Pufymic multa sanatate si sa te faci bine cit mai curind !
Nicolstoy multumim pentru anuntul cu Baby Expo.Cit despre catalogul Quelle, inca nu stiu daca voi cumpara de acolo (tu sa intelegi ca inca nu stam asa bine cu banii, nu ca nu mi-ar place ce am vazut in pozicile tale
).Oricum, se pare ca ma voi angaja si eu, deci altfel vor sta lucrurile.
Floricika, tu intrebai de mincare.E unul dintre subiectele mele favorite, pentru ca sint o mare pofticioasa, insa cu greturile astea nu am mai mincat mare lucru.Deci:salata de morcovi cu praz, cu putin ulei si lamiie (satura, si nici nu ingrasa
), cartofi la cuptor, zacusca, muraturi....si lista ar putea continua, dar ma opresc aici ca m-as intinde pe toata pagina.
Try, chiar ca ne potrivim la multe chestii...iar acum,ca sa fiu lipsita de modestie
, Alex chiar e un nume frumos pentru baieti, deci sotiorii nostri au facut o alegere buna
.In rest, ce sa-ti mai zic...eu fac anul asta in octombrie 24 de ani,deci sint zodia balantei, si sper ca si bebe al meu sa fie ca mine, tot balanta.Daca si tu esti aceeasi zodie ca mine, chiar ca ar fi coincidenta.
Putzuruca te incurajez si sa-ti tin pumnii ca lucrurile sa iasa bine.
In rest, felicit fetele care si-au vazut puiutii la eco, ma bucur pentru fetele care nu s-au ingrasat(nu mai stiu exact cine
), am admirat si eu pozicile lui
Anangel lexi (tiza mea si a lui Try
), sinteti 2 frumosi amindoi, cit despre baiatul tau, Try, n-am cuvinte:e un copil tare frumos, cred ca esti super mindra de el .Iar poza in care sta la tine in brate m-a topit toata.Auzi, da' tu esti sigura ca are doar un an si ceva?Sigur ca l-ai nascut in 2003?
Ca pare mai maricel, de asta te intreb.
Despre mine nu mai scriu asa mult, ca deja m-am lungit cit o zi de post
.Astazi nu prea am avut greturi, acum spre seara au revenit "in forta" ca sa zic asa.Sinii si eu simt ca mi-au mai crescut putin, dar oricum la capitolul asta eu stau cam prost.Saptamina asta o sa ajung si eu la eco,ca nu mai pot de nerabdare.Azi am fost la maternitatea Bucur unde am nascut si m-am interesat, o eco e 300 000, dar era super pustiu asa ca a trebuit sa ma multumesc cu cititul afiselor de pe pereti.
A, ca mi-am amintit.Fetelor, sa va dati cu crema pe burtica pentru ca eu nu m-am dat si am ramas cu niste vergeturi de toata frumusetea.
Va pup, ma asteapta
si ceva vase murdare.
andra2005 spune:
Inni super tare faza cu mosul
.A ramas cu o amintire foarte placuta de la tine, ma rog asta in cazul in care la virsta lui il mai tine memoria
.Ai dreptate, si mie doctorii astia batrini mi se par depasiti, plus ca au o oarecare superioritate fata de tot ce misca in jurul lor...eu prefer sa ii evit.
ionica spune:
Hai pupici mai burtici!!
Maine este 8 martie ziua mamicilor din toata lumea cred eu!!
Al meu sotz e francez si uita in fiecare an de 1 martie sau de 8,si uite cum i-l sun eu azi si i-i aduc aminte ca maine este 8martie!!!![]()
Si stiti ce-mi raspunde?
"Ce bine ca ai sunat,am sa notez in agenda pentru anul viitor"
Dar faptul ca avem un bebic mic in burtic nu ne face deja mamici???????![]()
Of frantuzii astia,se zice mereu ca nu au pic de umor!!![]()
Le urez la toate mamicile un 8martie fericit si implinit!!
Imi trece prin cap o melodie care o cantam mamei mele;
" e ziua ta mamico,in dar ti-am adus inima,
si crede-ma mamico un alt dar mai frumos nu se putea" la la la la la
Hai ca am luato razna fetelor!!![]()
Va pupic si o zi si o noapte cat mai placuta!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Cecilia C spune:
Pupici fetelor!!!!
Eu sunt super incantata, l-am vazut azi pe bebe a 2-a oara, ca prima data a fost la 8 sapt si n-am vazut decat o fasolica mica
..insa acum a fost cu totul diferitttt, uauuuuu sunt asa de incantata de nu va pot spune..si sa mai spuna cineva ca la al 2-lea bebe nu mai traiesti asa intens toate etapele, da de unde....a fost un dragut bebe si si-a miscat piciorusele asa de frumos, apoi si-a dus manutele la gura si apoi s-a intins ca si cand atunci s-a trezit, poate ca asa si a fost, ha ha......intr-un cuvant e minunat si abia astept sa-l tin brate pe bebe orice ar fi el, fetita sau baiat....cand eram gravida cu Alexia si am fost pt ecografia asta ea nu s-a miscat decat ffff putin si n-am vazut aproape nimic....e o minune sa poti sa-ti vezi bebelasul acolo in lumea lui
In rest suntem bine, nu ne confruntam cu nici o problema, totul e in grafic asa ca n-am de zis mare lucru
va doresc sa vi se termine cat mai curand perioada cu greturi si fetelor..." La Multi ANi" de ziua noastra si fie ca fiecare dintre noi sa aiba o zi minunata alaturi de cei dragi noua.
am pus 2 poze cu bebe..prima e de la 8 sapt si a 2-a e proaspata, de azi 7 martie
Pupici si " La Multi Ani"
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Georox spune:
Buna ! Sa aveti o primavara frumoasa si speciala asa cum sunteti si voi !
Pe 6 martie, mi-am vazut bebele ! Are 4.35 cm, 167 batai pe minut, manute, picioruse si s-au format trasaturile fetei. Si e zglobiu nevoie mare ! Inca nu se stie ce este, dar probabil ca la eco morfologica va putea Iosup sa imi spuna ! Pana la urma cat costa ecografia la el , in cazul in care ii spui ca esti pacienta Dr. Tutunaru ?
tuturor !
pufymic spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR!!!!!
Sa fiti iubite!!!
Pupici!
Ioana
(12+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mephala30 spune:
La multi ani dragelor! 
Ma bucur sa citesc despre voi ca v-ati vazut bebelusii la eco si sunt bine, voiosi!
Eu pe la sfarsitul lunii ma voi programa la a doua eco.
Mexxa, tu unde mergi la eco? Alipiticot, dar tu?
In rest, incep sa ma simt din ce in ce mai bine, doar seara ce ma mai invadeaza greturile, dar fara sa vomit.
Cam atat despre noi.
O zi faina tuturor!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin