Mamici de sept-oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, multumesc de aprecieri.

Inni, felicitari pentru fetita!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

"La multi Ani!" tuturor burticilor de ziua femeii.

12+

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andra2005, eu mi-s tauroaica. Iar de fi-miu ce sa-ti spun. S-a nascut cu 56 cm (in conditiile in care media inaltimii nou-nascutilor e de 50-52 cm), iar la 5,5 luni avea deja inaltimea unei fetite de 1 an. Acum are 90 de cm si 14 kg (mamicile care mai au copii stiu sa aprecieze ce inseamna). Nimic anormal as spune pt. ca noi amandoi suntem inalti. Nu foarte inalti, dar suntem inalti, deci latura genetica are explicatie.
Arata ca un copil de 2 ani, dar n-are decat 16 luni. Insa comportamental si intelectual e conform varstei.
Iar de iubit il iubesc ca pe nimic altceva pe lumea asta. Ma-ntrebai daca-s mandra? Nu-i nici un copil pe lumea asta care sa ma faca o clipa sa-ntorc capul in fatza lui alex. Cand e cu mine ma simt de parca am o medalie de aur castigata la olimpiada internationala. El e minunea mea mica si ratiunea pt. care nu ma simt niciodata obosita cand ajung acasa de la servici. Iar sarcina asta incep din ce in ce mai mult sa simt ca i-o dedic lui. Adica simt din ce in ce mai tare dorinta de a-i oferi lui un frate/sora inainte de a-mi gadila mie orgoliile de a fi din nou gravida si mamica. In momentul asta am o curiozitate mai mare legata de cum va reactiona alex cand se va trezi cu bebe acasa, decat legata de cum va arata bebelusul meu cel nou sau ce va fi (fetita sau baiat). Poate faptul ca am mai trecut printr-o sarcina ma face mai putin nerabdatoare si curioasa in privinta bebelusului. Sunt mai calma si mai rationala.

In alta ordine de idei, mie parca mi se-ntetesc greturile. Dureaza pana seara acum si parca sunt si mai puternice un pic. Dar probabil ca acum, la 9-10 sapt. este si apogeul.

Ananghel, ma bucur ca nu mai planeaza nesigurantaa uterului dublu asupra sarcinii tale (ar fi fost o complicatie care nu stiai niciodata cum va influenta sarcina).

Cici, dragutza, bebelusu' tau cel mic zici ca e o furnicutza in poza , asa arata corpul, cum e corpul unei furnicute. Eu nu l-am vazut nici pe alex la varsta asta (in jur de 12 sapt) si n-o sa am sansa nici pe bebe asta sa-l vad dectat tot la 18-20 sapt, cand e mare si se zbenguie ca pe ternu' de fotbal.

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Try, si tu tot tauroaica? Si eu la fe. Pai poate iti faci timp si arunci un ochi la Prieteni dintotdeauna/Tauroaice plinde viata. Ce zici?

12+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Buna seara fetele !

Uite ca vin si eu la apel dupa ce mi-am culcat piticul.Cum ati petrecut ziua de 8 Martie ? Ca n-ati spus un cuvintel de asta ...Eu nu am facut absolut nimic iesit din comun, am primit de la al meu sot o oglinda cu lupa, chiar aveam nevoie de asa ceva...In rest, m-am uitat la TV si am puturosit vreo ora pe canapea.Apoi l-am culcat pe Alex, va scriu voua si ma duc la treaba ca am in bucatarie un munte de vase murdare.

Try, chiar ca s-a nascut lungan feciorul tau ...Al meu a avut la nastere 51 cm si 3,100 kg...M-am regasit in ceea ce ai scris tu, si eu ii zic lui Alex ca este minunea mea, soare mic, bucuria mea...il alint in fel si chip.Sa nu-ti inchipui, nu e alintat in sensul negativ al cuvintului, chiar pot zice ca ma inteleg bine cu el, dar ai mei nu prea m-au incurajat in copilaria mea si de aici se trage lipsa de incredere in mine pe care o am si in ziua de azi.De asta lupt acum copilul meu sa fie sigur pe el, fara insa a cadea pe panta tupeului sau a obrazniciei.M-am abatut de la subiect, deci ma opresc aici.Stai cu el acasa sau ai inceput serviciul?

Inni felicitari pentru aflarea vestii.Cred ca tu si tati sinteti in al noulea cer.

Ionica tare frumos cu scrisoarea catre Mos Craciun.In seara cind am facut testul si mi-a iesit pozitiv, dupa primul moment de fericire chiar m-am rugat toate femeile ce isi doresc bebe sa aiba un test de sarcina cu 2 liniute.E un sentiment deosebit, mai ales ca daca ai in urma o perioada de asteptare.

Adameasca si Ingereasa, ce coincidenta si la voi...Eu tot fetita as vrea, insa ii voi pune numele Maria.Este o promisiune pe care am facut-o Fecioarei, daca imi va da o fetita, ii voi pune nume Ei.La nume de baiat nu m-am gindit inca.

Ca vorbeati de greturi...nu mai ma chinuie chiar asa, si cel mai important, nu mai ma tin trei sferturi din zi.Am inceput sa maninc bine, de fapt vechiul meu talent de a minca chiar daca m-am saturat..

Va pup acum si plec si eu la treaba, ne citim miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

La multi ani

Astazi va scriu asa de tarziu ca am umblat cam bleambura,am fost la servici sa facem si noi cadouri la fete,care s-au bucurat foarte tare ca ne-au vazut.Noi am primit doar flori.
Am fost s pana la sefu acasa sa ne vada si era tare fericit cand a vazut burtita ca,creste in schimb s-a cam intristat cand i-am povestit ce am patit ieri.Am sa va povestesc si voua:
Am de 13 ori nu am tinut nimic si ceaiul de menta la un moment dat nu m-am mai chiniut sa mananc nimic ca totul dadeam afara,sucuri gastrice,fiere de toate.Seara nu mai puteam m-a simteam sfarsita am avut o criza de plans,tati a stat cu noi si incerca sa ne linisteasca.Am sunat-o pe doctorita si am intrebat-o ce e de facut si mi-a sis sa fac metrocoplamid si scobutil injectabil,dar eu nu am luat pana acum nimic ptr ca in prospectul lui metro....scrie ca nu e indicat a se lua in sarcina.Si mi-a zis ca daca mai continui asa sa m-a duc sa m-a interneze sa inceapa sa-mi bage perfuzii,pentru ca bebe nu are nimic,are de unde sa pape numai ca eu sunt foarte slabita,de aia si obosesc asa repede,sunt foarte palida si am slabit si cele 3 kg,asa ca e cam groasa fetelor.
Azi in schimb a fost fara am tinut tot ce am mancat.Sormea zicea ca crede ca e si ea fetita si a vrut sa sarbatoreasca impreuna cu mamica ei.Asteptam maine sa vedem ce se va mai intampla.Maine intram si in a 11 saptamana,Speram bine.

Va pup pe toate.

Io10+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70795" target="_blank">CAPITOL NOU

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yko spune:

Buna burticutze
si,
LA MULTI ANI pt. ziua de ieri

Am fost luni la dl. doctor(STELIAN PANA-Spit.Filantropia) care m-a socat...
Mi-a vazut analizele, (printre care anticorpii fosfolipinicii-motiv pt. care as fi putut sa am decolarea de sac)au fost ok, mai putin analiza urinei... o infectie urinara... bun... pana aici toate aproape bune si frumoase. Se apuca, frumusel, dl.doctor si imi prescrie o reteta pt. infectia urinara... ce credeti ZINNAT, antibiotic (asta am aflat dupa ce am citit prospectul). Dupa reteta hai sa mergem la ecografie sa vedem cum stam cu decolarea de sac... si acolo ce sa vezi... Ma intreaba dl.doctor daca sunt sigura ca sunt insarcinata. Initial am crezut ca a facut o gluma dar dupa fata lui mi-am dat seama ca nu. Mi-a spus ca nu vede numic, ce-i drept ca am vezica cam goala da' oricum la 10 sapt. trebuia sa fie ceva acolo. I-am propus sa ma lase sa merg sa-mi iau o sticla de apa ca sa-mi pot umple vezica, nu a fost de acord dar m-a reprogramat la transvaginala maine(vineri). Bineinteles ca l-am intrebat ce s-a intamplat, cum, de ce, in ce fel...etc. etc. M-a lasat sa inteleg ca este posibil ca sarcina sa se fi oprit din evolutie pentru ca nu degeaba mi-a dat sa fac analiza anticorpilor si nu degeaba mi-a prescris Gravibinon. AM CREZUT CA MOOOR. Am plecat de acolo foarte suparata si ametita de "rezultat". A doua zi la medicul de familie (unde am fost sa las copiile rezultatelor) am povestit ce s-a intamplat si ce sa credeti d-na doctor mi-a povestit ca la oprirea unei sarcini din evolutie trebuie sa ai anumite simptome (febra, sangerari, dureri)si a innebunit cand a auzit ce mi-a prescris dr.Pana... mi-a recomandat sa nu iau Zinnat si sa ma tratez frumusel cu 2 kg./zi ceai din cozi de cirese si matasea porumbului. Normal ca nu am sa mai merg la acest dr.Pana in veci. Eu ma simt bine.... nu ma doare nimic, nu sangerez, nu am febra si nu vreau ca bebele meu sa pateasca ceva din cauza acestui domn "doctor". Va vine sa credeti fetelor pe mana cui ne lasam viitorii nostri copii.

Este deja joi si tot socata sunt... Voi merge, cel mai probabil, saptamana viitoare la alt doctor.

Sa ne auzim si sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput