Mamici de sept-oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Si eu as vrea sa fie adevarat ca nici la mine nu s-au inegrit prea tare si tare imi doresc o Sephora mica.

Io10+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Hai ca nu-s cahiar batuta in cap,na ca de data asta am chiar reusit sa le pun.Ufa...

Pufymic imi pare asa de rau ptr tine,sper sa treaca repede si cu bine.
Floricika tie ti-a trecut durerea de gat?

IO10+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Nu, serios!!!

Chiar asa sa fie cu sfarcurile???
Pe langa asta, eu am auzit ca daca ai greturi faci fata, daca nu, baiat...
Pana acum am toate simptomele pentru un viitor flacau si cum imi doresc enorm o fetitza pe care sa o cheme Ilinca Maria...
Asta e. Cum o da Dzeu, ca el stie cel mai bine.

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, ce sa va spun...nasa mea de cununie a nascut 2 baieti si la ambii a avut mameloanele aproape negre. Evident dupa un timp revine culoarea la normal, dar...la ea s-a potrivit. De fapt, de la ea stiu ca daca e baietel ti se innegresc mameloanele. Mie mi s-au inchis foarte putin la culoare, mi se vad vinisoarele dar in schimb mi s-au marit...

12+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andra, sa-ti spun ca de fapt si pe mine tot Alexandra ma cheama? Doar prin scoala ma strigau alexandra, dar dupa ce aflau ca mi se spune andra toti o dadeau pe formual scurta. E de fapt o tendinta fireasca sa gasesti derivate mai scurte atunci cand e vorba de un nume lung. Si sa-ti mai spun si ca la mine tot sotul a ales numele de alex la baietelul nostru? Eu speram sa fie fata si eram pregatita sa aleg dintre nume de fete. Dupa ce-am vazut ca e baietel, m-am chinuit 2 luni cu listutzele dupa mine sa ma pot hotara la un nume. N-am putut, asa ca i-am spus sotului: tu alegi numele, dar ai trei conditii de indeplinit: sa fie scurt (ca numele de fam. e lung), sa fie puternic (cu consoane puternice, nu gen Edi, adi etc.) si sa sune familiar si-n engleza, si-n romana (ca sa n-aiba nimeni dificultati de pronuntie, nici cei de-acasa, nici cei de-aici). Si conditia suplimentara a fost ca am drept de veto, adica daca nu-mi placea numele ales de el, trebuia sa gaseasca altul. Si stand el asa cinci minute sa se gandeasca a venit cu solutia: alex. Am fost putin contrariata la inceput caci mie la servici mi se spune alex (astia n-au auzit de andra). Pana la urma a ramas Alex, desi au facut aia de la servici ochii cat cepele ca-mi numesc copilul ca pe mine, dar le-am explicat ca e doar o iluzie, ca eu nu ma identific cu numele de alex (doar ei imi spun asa) si ca mie restul lumii imi spune andra (putini stiu ca de fapt ma cheama alexandra).
Halal coincidente... eu am aproape 32 de ani, tu?

Mai fetelor, nu va mai consumati energia si nu va mai ocupati mintea cu toate regulile babesti. Nu au nici o relevanta. Eu am avut greturi si vome puternice 10 saptamani si a fost baiat in final. Iar sfarcurile nu mi s-au innegrit deloc, asa ca reguli de-astea daca stau sa-m istorc 5 minute creierii va scot pe banda rulanta... Stiu ca face uneori parte din farmecul sarcinii, dar nu construiti vise pe baza unor astfel de ipoteze...

In alta ordine de idei eu tot am greturi, e adevarat ca-s suportabile, insa la mine tot constante sunt ca intensitate, sunt la fel de 2 sapt. Asta ar fi a treia cu greturi...

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici fetelor,
Din pacate azi am avut o zi cat se putea de proasta. Avand in vedere ca anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie, dr m-a trimis sa fac mai multe analize printre care si sindromul antifosfolipidic, la Spitalul Fundeni, Clinica de hematologie. Anul trecut facusem la Cantacuzino anticorpii anticardiolipinici si au iesit negativi, adica super bine.
Azi am luat rez de la Fundeni, rezultat care m-a bagat in ceata rau de tot. Adica nu stiu ce sa mai cred. Am sau nu am sindrom antifosfolipidic?
Am intrat pe site-ul dr Tutunaru si ...surpriza...acest medic in care eu am mare incredere, nu da doi bani pe rezultatele laboratorului de la Fundeni, parerea dansului fiind ca nu au nici o relevanta, fiind laborator de hematologie si nu de imunologie.
Credeti-ma ca sunt ametita de cand m-am intors de la Fundeni. Maine merg la dr ginecolog sa-mi citeasca rezultatele, dar dupa cum am gasit pe net, acstea ar fi pozitive.
Ce sa fac fetelor?
In cine sa mai am incredere?
Problema cea mare este ca eu imi fac sange rau si poate chiar nu exista nici o problema. Parca am intrat intr-o pestera intunecata de unde nu mai gasesc iesirea.

Adriana-micastiu ca tu mergi la dr Tutunaru. Te rog sa-mi spui daca e greu sa ajung la el si cat ma costa consultatia.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna fetele,
Apropo de inchiderea la culoare a sfarcurilor, la mine stangul s-a inchis dar dreptul nu? Ce sa fie???NU vreau sa ma gandesc la prostii.

pufymic, insanatosire grabnica
lexi, eu eram interesata de nasterea in apa dar la o clinica atestata. Mama mea a sunat la nr care l-am gasit pe net de la Aqua Materna , nu a fost aprobat proiectul, autorizatii etc. si a primit nr de telefon de la Rupea unde au refuzat-o din start din cauza ca au limita la kg iar eu am plecat cu mai multe kg decat cer ei la delivery...hehehe, am ras dar se pare ca este o cada normala in care se naste. De curiozitate cand ajung acasa am sa merg sa vad.
Ignatica, poti sa-mi spui daca la Brasov se face ecografia morfologica undeva?
Ionica,sa stii ca vasul nu se misca mai de loc, trebuie sa fie vremea tare nasoala ca sa ne miscam, fac treaba asta de 5 ani si sunt obisnuita.Contractul trecut ne opream si in Costa Rica , Puerto Limon. O sa vin pe uscat pe 6 Mai cand voi avea cam 20 saptamani, am voie sa stau la munca pana in 6 luni iar la zbor la fel. Asa ca daca totul e bine pana atunci mai stau la facut de bani... Singura chestie care ma oftica e ca trebuie sa-mi platesc singura ecografiile si consultatiile , si cea mai ieftina am gasit-o in Cozumella 140$ iar cand ma gandesc ca acasa sunt la 500mii, asta e... merita BB sa-l mai vad o data pana plec .
Va pup pe toate si bun venit noilor mamici

12+

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

putzuruca, vezi ca exista un subiect cu pacientele doctorului Tutunaru, cred cala aspirante sau nasterea pe glob, poate iti dau ele mai multe amanunte pana citesc Adriana mica. Poate ar fi bine sa repeti analiza la un centru de imunologie ca sa te linistesti.

Edit: subiectul e la Nasterea pe glob: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68335

Cat despre linia neagra pe burta si sfarcurile inegrite, eu stiam ca se aplica regula cu cat mama mai bruneta, cu atat inegrirea mai puternica.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Putzuruca, ti-am dat PM cu detaliile soliciate.

Intr-adevar, T. are "un cui" in ceea ce priveste analizele facute la Fundeni. El recomanda Cantacuzino + Coltea (pt partea de hematologie). Oricum, atunci cand este vorba despre situatii de acest gen, este de preferat sa mai ceri o a doua opinie, mai ales daca se impune tratament. Eu asa as proceda. Iti tin pumnii sa fie bine.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

try, andra, si pe mine tot Alexandra ma cheama. Prietenii insa imi spun Lexi iar la servici mi se spune Alexandra. Numai parintii ma strigau Sandra.
Putzuruca, nu-ti face griji si ganduri pana nu stii sigur ce si cum. Nu-i faci nici lui bebe si nici tie bine. Tin pumnii sa fie totul OK!!!
Cat despre chestia cu mameloanele, cu cat esti mai bruneta cu atat ti se innegresc mai mult, nasa mea de cununie e blonda. Eu sunt bruneta si nu mi s-au innegrit aproape deloc. Si nici dunga de pe burtica nu mi-a aparut.

12+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput