Mamici de sept-oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
pufymic spune:
Buna burtici!
Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine!
Din pacate inca nu mi-a trecut, ma simt in continuare rau, inca nu am voce, ma doare capul ingrozitor si mai nou si urechile, tusesc, in consecinta am inceput sa iau antibiotic(la rec. ginecologului)-ampicilina!Acum ma rog sa-mi treaca si sa nu-i faca rau la bb mic.....
Pupici!
Ioana
(12+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
acd2you spune:
am dus strumful la gradi de dimineata, si prin nameti, am mers si am facut si analizele de sange. maine la 12 primesc rezultatele. sunt sigura ca sunt bine. insa nu am avut parte de ecografie. off, iar asteptarea asta ma omoara. mi-a spus doctorita ca bebele e inca prea mic si ca nu are rost sa repetam dupa aia ecografia, la doar o saptamana sau 2, asa ca m-a programat sa merg dupa data de 20 martie, cand face bebe peste 8 saptamani, si mai merg apoi la 12 saptamani, cum stiati si voi. cred ca la primul control a fost cam ametita, ca era aglomerata rau, de s-a incurcat si ma chemase dupa ce face bebe 10 saptamani. acuma doar nu era sa recunoasca. cel putin nu mi-a luat bani pe consultatie. asta e. mai astept. un pic. cum nu am nici un fel de dureri de burta sau scurgeri, cred ca totul e ok pana atunci.
p.s. de ieri, mananc doar friptura de porc cu paine. inca nu mi-a fost rau de la ea, dar nu ma pot abtine. ce pofta o mai fi si asta, ca ieri am facut pentru barbatei si supa de pui, si de la pui nu prea mi-a priit mirosul.
apropro, eu de fel sunt din piatra neamt, si la mine acasa se fac mucenici din aia mari, colacei in forma de 8, unsi cu miere si dati prin nuca. cum nu stiu prea bine sa ii fac, noroc ca am gasit o patiserie unde se fac si din astia, ca tare mi-era pofta. eu nu suport mucenicii astia de pe la slatina, fierti si cu zeama, de parca ar fi supa de macaroane. voua de care va plac?
cu drag, . si aveti grija sa nu va inzapeziti pe undeva.
nicolstoy spune:
Da Andra,sunt din catalogul Quelle , primavara-vara.Si eu stau si ma uit la poze zilnic aproape, pt ca nici eu nu prea fac cumparaturi de genul asta.Sincer ma tenteaza vreo doua chestii pe care nu am cum sa le fac la croitoreasa, dar inca nu mi-am luat inima in dinti sa comand.Imi e teama sa nu fie de o calitate dubioasa, desi dupa descrierea materialelor n-ar prea trebui, dar....Daca vrei caut pe aici si-ti spun cum poti sa comanzi catalogul.
Si fetelor, inca o veste :vine BABY EXPO, sarbatoarea copiilor intre 0-5 ani !
Astepti un bebelus sau ai copii intre 0 si 5 ani ?
Vino in zilele de 17-18-19 Martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la BABY EXPO - Salonul dedicat nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti.
La BABY EXPO peste 150 de companii iti prezinta cele mai moderne produse si servicii : jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, cosmetice, igiena, sanatate, cadouri, carti educative, gradinite, baby-sitting, articole pentru nou-nascuti, alimentatie, vestimentatie pentru gravide, asigurari, banci, electrocasnice, auto, etc.
Printre noutatile editiei de Primavara se numara :
· Vino sa te intalnesti cu noile mascote Mini si Max si vizioneaza desene animate alaturi de prietenii tai ! Cinema Minimax, canalul de distractie al copiilor !
· Vino la standul Itsy Bitsy de la BABY EXPO sa afli mai multe despre primul post de radio pentru copii !
Itsy Bitsy - 99,3 FM - un radio pentru copiii cu parinti isteti
· Dr. Baby la ROMAR Medical - Crezi ca profesia de medic i se potriveste puiutului tau ? Raspunsul il poti afla la standul ROMAR Medical
Amprenta de ciocolata la standul Superbebe - bebelusii vor picta cu degetelele si isi vor lasa amprentele manutelor in ciocolata
Polul Gradinitelor Private si al Agentiilor de Baby Sitting
Parada de moda prezentata de copii pentru copii
Momentul muzical „Hai sa cantam” unde Miruna invita toti copiii sa invete un cantec si apoi sa-l cante impreuna in direct la BABY EXPO !
Modelaj baloane : maestrul Pompilica ii invata pe copii cum sa modeleze un catel sau o pisica din… baloane !
Evenimentele cu traditie care te asteapta !
-Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea
-Programul „Ne jucam si invatam sa circulam” unde copiii invata prin joc regulile de baza ale circulatiei, conducand masinute electrice Peg-Perego. Programul este realizat cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane.
-Concursul BABY Star, si copilul tau este un Star !
-Programul de Siguranta Auto
-Clubul Gravidei
Pentru ca vizita la BABY EXPO sa fie cat mai placuta si relaxanta, pentru copii si parinti am pregatit o gama larga de servicii : · spatiu de joaca CHICCO · spatiu de gustare Nestle · picturi pe fata cu Trupa Bombonel · spatiu de schimb scutece Bella Romania · masajul bebelusului by Mustela® · spatiu foto HP · punct de prim ajutor ROMAR Medical · spatiu de alaptare la san · celebrarea nasterii cu Angel’s Day · punct de masurare a tensiunii si greutatii Abi Solutions · spatiu de relaxare Izvorul Alb
La BABY EXPO copiii se intalnesc cu mascote si clovni, participa la concursuri, tombole si vad o multime de spectacole sustinute de copii din gradinite, coruri, trupe de dans.
Te asteapta mascotele Minimax, Miniblu, Pipo, Tanu Motanu’ si Ursuletul Nestle !
Daca esti viitoare Mamica, la BABY EXPO te intampinam cu cadouri. In plus, aici descoperi ultimele tendinte in moda pentru gravide, afli mai multe despre celebrarea nasterii si primesti informatii utile pentru a te pregati pentru venirea pe lume a bebelusului !
Va asteptam, de Vineri 17 Martie pana Duminica 19 Martie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Haideti alaturi de noi sa petreceti 3 zile de neuitat la BABY EXPO !
- Tarif intrare : 5 Lei (50.000 lei vechi)
- Parcare gratuita !
- Intrare gratuita pentru toti copiii !
- Casa de bilete Special Gravide !
- 2 intrari in expozitie - Intrarea principala si Intrarea dinspre parc
Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
floricika spune:
Buna ziua burtici
Nicolstoy
multumim mult pentru detaliile legate de baby expo, chiar ieri am auzit de el dar nu stiam exact unde e si cand si chiar vreau sa merg!!
Eu inca pot purta sutienele vechi, si nici mamelonul nu s-a inegrit, o fi normal?
A inceput sa ma manance burtica, creste
Am fost in we si mi-am luat creme hidratante antivergeturi pt burtica si am inceput sa ma dau.
De mancat ce mai mancati? Eu am facut salata de vinete si azi vreau orez cu ciuperci iar pt sot o sa fac si niste ciocanele, ca eu tot nu pot manca carne
Pupici pe burtici
Floricika
13+
Nunta
beatrix spune:
Salutare la burtici!
Bun venit noilor mamici, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Noi am fost la doctor azi si l-am vazut pe bebe! in 2 saptamani am crescut de la 9.8 la 24 mm! avem maini si picioruse!
in rest, tot cu
! in continuare suntem vegetarieni cu o singura exceptie, salam! de o saptamana mancam salam!
si eu mi-am cumparat un nou sutien! mi-am luat stil sport! deja am crescut de la cupa B la C spre incantarea sotului!
incepe si burtica sa se contureze!
fetelor, multumesc pt link-urile cu haine!
o zi excelenta va doresc si cat mai putine gretzuri!
Beatrix
8+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe
Sephora spune:
Va pupic pe toate
Noi ieri am fost ceva mai bine,astazi in schimb pericol si ceaiu l-am
ne e si foame acum.
Vaduva ala nu e Igorasu meu e catelul de la yahoo,va cerea parola si de aia nu puteti sa intrati sa-l vedeti cred ca acum l-am facut sa mearga.
Mai sunt si niste poze de la cununie acolo,care a fost pe 30 iulie 2005.
Si mie mi-au crescut sanii dar eu stand in casa,in pat nu port sutien si de fapt nu prea am purtat niciodata cu doate ca am cupa B mai mult brasierele alea de la Pompeea,cu alea m-a impac super si ptr acum mi-am luat unele mai mari sper sa pot iesi din casa sa le pot folosii.
Mi-am comandat si eu ceva de incaltat din Quelle dar acum vreo 3 saptamani dar nu a aparut inca coletul.Oricum am niste cunostinte care si-au luat multe lucruri si sunt de calitate exact cum sunt descrise acolo.Si mie mi-au placut toalele de garvi dar inca nu am comandat nik ca nu stiu cat o sa m-a fac si mai astept ceva timp.
Acum am aceleasi kg care le aveam cand am aflat ca sunt
adica 63.
In rest ce sa va mai zic in seara asta ne aduce tati spanac de la servici(restaurant) sa speram ca-l vom retine ca doara asta a fost pofta lui sefu Fasola.A si cu mucenicii zicea cineva si mie imi plac aia copti cu miere si nuca(moldovenesti)o s-o pun pe mama sa-mi faca si sa-mi trimita.Mananc si din ailalti dar imi plac facuti in lapte nu in zeama.
V-a las frumoasele mele si mai astept noutati.
IO
10+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Vauva spune:

Pufymic multa sanatate!
Apropo de sutiene si eu am trecut la gen tip sport mi se par mai confortabile. Eu incerc sa port si pe acasa desi nu sunt obisnuita dar chiar sa dorm cu sutienul nu pot. Am trecut si eu de la B la C. Sunt asa de mandra de ei.De-ar ramane asa si dupa
. Mie mi s-au inchis la culoare sfarcurile si chiar mi-au aparut niste vinisoare mai vizibile.
Eu acum gatesc un sos de mazare cu carnita de vita. Ce sa facem trebuie proteina multa
pentru bebe. Apropo de salam sa nu prea exagerati cu el ca are nitrati care am citit ca nu sunt prea buni in sarcina, dar cate un pic de pofta cred ca merge. Eu nu am mancat pana acum deloc salam si chiar ca as vrea cateoodata. Unele pot contine chiar si carne cruda , afumata.
O zi buna va doresc,
Vauva
15+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
anangel_lexi spune:
Buna fetelor!
Am adaugat cea de-a doua poza a lui bebe zis Duracell in album, in link-ul din semnatura.
Floricika, nu-ti face griji legat de innegrirea mameloanelor. Nu e obligatoriu sa ti se innegreasca. Se zice ca daca se innegresc vei avea baietel, daca nu, fetita. Nu stiu in ce masura e adevarat. Ramane de vazut:)
12+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
floricika spune:
Anangel ce bine ar fi sa fie asa legat de culoarea mameloanelor ca eu tare mult as vrea o fetita! Mai am de asteptat pana pe 28 martie ca sa aflu
Floricika
13+
Nunta