Mamici de sept-oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Nicolstoy am aruncat si eu un ochi la pozicile tale.Intr-adevar, super hainutele.Chiar vroiam sa te intreb de unde sint, apoi am observat si eu ca din catalogul Quelle.Eu nu sint deloc familiarizata cu acest fel de cumparaturi, nici catalogul nu-l am, insa ar merita sa fac rost de el.Eu cind trec mai ma uit la vitrina de la mag de gavidute de la Sf Gheorghe, insa modelele de acolo nu mi se par nici moderne, nici tineresti, cum sint cele din pozele tale.O sa vad, cred ca tot la croitor voi apela ptr ca nu am catalogul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cricor, eu ii spun simplu "triple test". Asa-i spune si pe aici popular. Maternal serum screening e o denumire mai profesionala. Dar si aici se foloseste triple test ca-n Ro.
Numai ecografiei morfologice nu cred ca-i poti spune morfological ultrasound (desi asta a fost impulsul meu initial). Am incercat asa cand am fost insarcinata cu alex si nu stiau la ce ma refer. Aici eco morfologica se numeste Type II ultrasound. Mai are o denumire, dar am uitat-o, insa daca intrebi de type II ultrasound orice medic stie la ce te referi.

Mai, andra, Alex e catelul sau copilu', ca nu-nteleg . Vorbiti de catei ca de copiii vostri . Daca e baietelul tau mai spune-m iceva de tine sa vedem pana unde merge coincidenta ca si pe mine tot andra ma cheama si am un baietel alex (care nu e catelus sigur, desi se arunca uneori in 4 labe de juri ca-i catelus)...

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

try intrebam pentru ca am si eu o nelumarire personala, si anume de ce in functie de spitalul unde lucreaza doctorul se ofera tipuri diferite de testare pentru sindromul down. Sa-ti spun drept nici nu mi-am dat seama pana anul asta, cand o prieta mi-a spus ca face IPS, care e altceva decat MSS, pe care la facut acum 3 ani cand a avut primul copil. Cu totii (toatele)suntem asigurati prin OHIP, de ce nu se da la toti la fel?? M-am si contrazis cu ea cum ca si acum 4.5 ani se facea asta, ea nu, si nu, ca pe urma sa citesc ca intr-adevar la spitalul ala s-a introdus de anul trecut.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra2005 spune:

Try, m-ai facut sa rid.Alex e baiatul meu,nu catelul.

Uite acum,dupa ce ti-am citit mesajul si ti-am vazut semnatura, da, chiar e o coincidenta.Acum,sa-ti zic cum stau lucrurile de fapt,poate n-o fi chiar asa.Deci:pe mine de fapt ma cheama Alexandra, insa mie numele asta nu mi-a placut niciodata - prea lung,parca rece (asa mi se pare mie,plus ca mi se pare ca nu mi se potriveste).Pe piticul meu il cheama Alexandru, la ideea lui taica-su, de parca nu mai erau "n" nume de baieti.Oricum mi-a placut ideea ca fi-miu sa aiba acelasi nume ca al meu, asa ca am fost de acord.Eu vroiam sa-i pun un nume strain, el n-a vrut asa ca a ramas Alex, nume care la baieti imi place.

La data nasterii nu ne mai potrivim insa.Al meu e nascut pe 25.12.2004.

Cam asta e...oricum frumos sa descopar asa o potriveala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

vreau si eu pe lista...azi am implinit si noi 7 saptamani si bebe cred ca e cam figurant, nu pot sa mananc mai nimic, obosesc foarte repede dar ma umplu de fericire de cate ori ma uit la burtica mea.cu toate ca nu e asa deja am impresia ca a inceput sa creasca, ca bebe a inceput sa miste...ce sa mai spun, pitici pe creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Multumesc de incurajari. Incerc sa stau cat mai relaxata si mai calma toata ziu. Concediu medical mi-am luat de nevoie ca aveam dureri cumplite de burta si mi-a fost tare frica. Acum aceste dureri s-au oprit brusc de doua zile. A mai fost si faptul ca la mine serviciul este un pic cam stresant, cu stat in picioare toata ziua, cu mainile mai mult ude, si mai ma ia si cu frig de jos de la picioare din cauza cimentului oricate perechi de sosete as lua. Si conditiile de munca nu erau prea prielnice, asa ca desi banesc este cat se poate de neavantajos am preferat aceasta varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Bine v-am gasit, fetelor !

Eu sint Dana, de azi sint burtica de 6 saptamini...
Daca este sa ma iau dupa un calcul de pe net, ar trebui sa nasc pe 1 nov 2006...
Cred ca am nimerit bine, nu?
Inca nu am fost la doctor sa mi se confirme sarcina, dar am toate simptomele....2 teste de sarcina pozitive, CM inexistent, sini supersensibilizati si durerosi, senzatie de balonare si somn de zile mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingereasa spune:

Buna, dragutzelor,

Ma primiti si pe mine in randul vostru????
Sunt o mamica de 3 luni, emotionata rau de tot ce i se intampla, fericita si nerabdatoare sa vada daca va fi fetitza!!!

Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!
Ingereasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dicri spune:

Dragelor,

Citesc printre randuri si vad ca vorbiti deja de triplu test.
Eu tocmai am intrat in saptamana 13 si ma intreb daca nu trebuia sa fac acum o saptamana o analiza numita dublu test.

Mi-am sunat si medicul astazi, dar n-am reusit sa dau inca de ea (are consultatii) si ma gandeam ca poate mai stiti si voi.

13 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dicri spune:

Revin cu inca o intrebare "tehnica" catre membrii de baza sau cel putin mai cunoscatori decat mine ai acestui site. Aveti idee de ce la textele mele apare deasupra mesajul "ne-moderate!!!"?

What am I doing wrong here?
Merci de raspuns!

Pupici.

Mergi la inceput