Scandinavii stiu DC... (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by lena
arborelu ce zici ca ai gasit tu pe jos, ca inimioare, inscrisuri cu "love" si alte d-astea au ectasy, dar sper ca la tine sa fie bombonele "cip"

muhahahaha (copirait doru'), hai ca m-ai bagat la idei. pastilutele alea ziceam eu ca le-a ratacit una dintre bunici. acum ce sa mai cred?

sabinelu, cred ca o s-o impresionezi pe doamna profesoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Sint incapatanat eu!E clar,sint fara speranta!Azi am avut una din cele mai proaste zile din ultimii ani.Nu stiu cum dracu se face ca mereu mi se intampla in Romania.Am starea aia cind imi vine sa imi bag picioarele in tot si sa ma duc in fras acasa.Partea proasta e ca maine ma scol plin de voie buna,totul nu o sa mi se mai para asa de tragic,optimismul imi va revarsa de peste tot si voi continua.I`m f.ing idiot sometimes.
In rest,fetelor va pupez pe toate,ma bucur ca aveti good time.Xeno,hai in franta 4-5 zile sa ne racorim creierele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nenea yancu, imi apre rau.lasa...ata ete, romania;)

arborlule, sigur, am impresionat-o.da mai am!!!! o droaie!!

asa ca fug:) pupi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by yank

Sint incapatanat eu!E clar,sint fara speranta!Azi am avut una din cele mai proaste zile din ultimii ani.Nu stiu cum dracu se face ca mereu mi se intampla in Romania.Am starea aia cind imi vine sa imi bag picioarele in tot si sa ma duc in fras acasa.Partea proasta e ca maine ma scol plin de voie buna,totul nu o sa mi se mai para asa de tragic,optimismul imi va revarsa de peste tot si voi continua.I`m f.ing idiot sometimes.
In rest,fetelor va pupez pe toate,ma bucur ca aveti good time.Xeno,hai in franta 4-5 zile sa ne racorim creierele.

Life`s a bitch and then you die

Yank-ule, a fost baba mea, poate d-aia! Sorry!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by yank

Yank-ule, a fost baba mea, poate d-aia! Sorry!

Cred ca sandalele tale m-ar baga intr-un mood bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Poate te multumesti si cu niste bocanci soldatesti ca la ce frig e afara, si la cat de mult sta mashinutza mea internata in spital, numa' sandalele nu-mi lipsesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir...si tot pe fuga
Nu stiu miine cind apuc sa intru pe la computator, asa ca spun amu' ce am de zis:
La Multi Ani, fericiti lui Rayu, de care mi-e dor si pe care, sper, ca n-o s-o lase inima sa treaca ziua femeii fara sa dea de beut in poienita!!!
De asemenea si fara legatura cu ziua fumeii, urez din inima, camardereste (nah, ca mi se impletici tastatura), un La Multi Ani la fel de calduros lui xeno, pe care il somez sa ne ne spuna care-i treaba cu polii astia
Cam atit am avut de zis (ah, ba nu...Sabina, e superba poza aia...iar Golden Section, cu babutele alea doua, nu fac decit sa puna in evidenta si mai serios perspectiva ingusta si nemarginita a lumii!!!! Esti meseriasa ).

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehhe, Lilutzule, alea 2 babute sunt 2 nenea, unu are si burta:))da, pe situ ala tre sa la incarc de 200 kilo, la mine acasa se vad mai clar:)
Multam fain de tot!

Pt ca aici a inceput deja, Ii urez Elenei La multi ani din toata inima, o imbratisez si o astept.
La multi ani fetelor!!!!

s-avem o zi!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io mult nu mai bintui p-aci, asha ca zic: LA MULTZI ANI, RAYU, SA FII SANATOASA SHI IUBITA!!

Edit ca uitai de noi
Deci: SA TRAIM SHI SA NE VESELIM, LA MULTZI ANI, DRAGELOR!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Rayu, LA MULTI ANI!!! multa sanatate si o viata fericita si implinita alaturi de cei dragi!

si un Merry 8 Martie va doresc!

Mergi la inceput