Scandinavii stiu DC... (108)
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
Bonsoir
Ajunsei si io acasa, aseara tirziu, asta ca ne prinse iarna pe drumuri...buhahha, am vazut o furtunica de zapada pe linga Hamburg, de se circula pe autostrada cu nemapiomenita viteza de croaziera de 40 de kilometri la ora!!!
Dimineata tocmai ce ma prezentai la scoala, asa ca nu-s intreaga si nici complet articulata dupa sezutu'-n fund ore-n sir.
Iren, am inteles ca daca ajungeam in Zürich, asa cum ne propusesem, pe-acolo ramineam din cauza ca se inchise aeroportu'!!!
Booon....ca impresii: Amsterdamul e, dupa mine, un oras muy-muy interesant tocmai pentru amstecul de de toate...cel mai tare, ca sightseeing adicatelea, mi-au placut turul pe canale si...Districtul Rosu A doua zi m-am dres cu Rembrandt si van Gogh
Duminica fusei in Delft unde, pe-o vreme de tot , liris si sotul ne-au aratat stoic, frumusete de oras fermecator (ma rog, asa mi l-am inchipuit vara). Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, am esuat la "Vaca Baltata" (lena stie ), unde nici macar n-am simtit cum s-au scurs vreo trei ceasuri....a fost, realmente, o placere
Noah...cam atit pe scurt :-)) Am si niscai pozici, insa am sa le postez dupa ce imi mai revin o tira
mihaela, bun si derdelusul in luna martie ...si daca tot ninge, incercati si schiurile!!! Bre, se intoarce polu'n sus (al pamintului)!!!
iren, voi cum petrecurati de ziua fumeii??? Sper ca extrema are inca ccc capu' pe umeri, ca n-a dat nici un semn de viata de prin Holandika...
Va pupez pe toti...
(si nu mai dati vina pe mine cu mucii aia, ca io-s bine, acu' )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
neatza
lilutz, dar ce curajosi s'tezti voi! auzi, sa pleci pe vremea asta haihui prin europa.
lena, dormi? mai vino pe aici
mai vin ()
vikinga spune:
Buna seara scandinavi inzapeziti!Lil' bun venit acasa, ati fost cu masina pina in amsterdam de ai nimerit pe zapezi la hamburg? Asteptam pozeleIren mai da ce frumoasa si aranjata esti si cum te prinde scaunul ala:) Cum a fost party-ul?Ati fost numa' ziua de ai luat fata cu tine? Sau cum ca n-am inteles. Ca eu stiam ca se lasa cu petreceri de 8 martie absolut spectaculoase acolo la elevtience, cu cipandei , disco si tot ce trebuie:)Sabinel sa ne compui ceva frumos, asa in voie fara grija:)N-am vazut festivitatea de Oscar aseara, acu' o sa fie reluarea. Eu v-am zis de acum vreo 2 luni ca a fost super film interesant Crash, ma rog aici l-au botezat L.A Crash. Din celelalte titluri nu am mai vazut nici unul din filme, cu toate ca e psobil totusi, ca astia cum sucesc denumirile te zapacesc total.Am o greata de mor, nu nu sunt, isteata de mine si-a facut singura un biftek(nu stiu cum se scrie numele original, aici asa-i zice) si-am luat carnea proaspata, rosie si frumoasa, ouale sper ca nu erau gripate ca nah le-ma pus crude, am pus acolo ceapa, sare piper, Kapern si-am uitat taman cogniacul. Eu simteam ca-i lipsteste ceva, am mai pus un rind de sare unul de piper, dar tot degeaba si nici chip sa-mi amintesc ce lipseste. Abia la urma dupa ce-am mincat mi-a venit si mie memoria. Bleah ce gust de carne vie am..sa nu faceti ca mine Si miine vine maaaamaaaaa! Anul asta o aduc de tot aici, m-am interesat si de asigurare de sanatate permanenta, si de vize, ne descurcam, ok usor nu e. pup you all PS: Yank te-ai inzapezit de tot in ro?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
iren spune:
Ah, Viku, cit te invidiez c-o potzi aduce pe mama ta permanent! Itzi urez mult noroc shi rabdare, da e super c-o potzi face!
Mah, io am fost numa la resto cu Juli, p-orma am venit acasa shi i-am culcat pe plozi, shi dupa ce-au adormit am taiat-o la disco Asha am facut cam de fiecare data, da de la anu gata, nu-l mai menajez pe consort, ca anu asta mi-a pus capac zgitia, mi-a ramas mielu in git- ca miel am halit In total, seara a fost mijto, pacat de zapada asta, ca m-am cam inzapezit
Restu lumii pup shi concentratzie maxima celor care au nevoie de ea, care nu, soamne ushurele shi adinci
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
vikinga spune:
Irenule deci fu ca de obicei 8 martie la elvetienceLil' mai ce ziceai tu mai sus? ia baga un ochi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70613"În orice caz, putem avea în fața noastră evidența profeției celebrului Edgar Cayce despre inversarea polilor. În anii 1930, el a afirmat că va avea loc o inversare a polilor și un nou ciclu va începe odată cu intrarea în noul mileniu, ce poate culmina cu evenimente catastrofice pe întreaga planetă." Nu ma pricep ei da stiu sigur ca-mi plac chestiile constante in treburi asa grozave ca asta.Eu-s pe forum in pauzele de publicitate, care-s tare multe..am vazut si cinderella man acum l-am recunoscut, care a fost ok, insa mai bun LA Crash. Cine a vazut King Kong? Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
bombi spune:
S-au terminat reluarile de la Oscar.
vikinga, eu am vazut King Kong si Narnia si cam atit; anul asta stau f. prost la vizionarea filmelor de Oscar
Eu ma duc acum sa insir rufele (nu va suna cunoscuta situatia asta?)
lilanda spune:
'Neatza
Va pupez pe fuga inainte de a o taia la scoala...vik, felicitari pentru mamanu' tau!! Adica o sa ai colega la germana!!! Noi da, cu masina furam in Olanda si, daca n-ar fi fost nenorocita asta de vreme, drumul ar fi fost OK si timpul acceptabil (cam 5 ore jumate-6 se fac in mod normal de-acilea, de la mine din ograda si pina in Amsterdam!!)
Cit despre asta cu polii, vaz ca-i treaba serioasa...nu ne ramine decit sa ne rugam, sa se-ntoarca mai la vara, ca sa urmeze, apoi, tot vara Noah sa-l mai auzim pe Base, atunci, ca zice ca "iarna nu-i ca vara!!!Ž"
Vazui si io aseara festivitatile la Oscar si n-am putut sa nu remarc, modul penibil in care actori de clasa, citesc prezentarile alea de pe prompter...astia chiar nu fac nici o repetitie inainte??? Cel putin J.Lo o fost falsa rau de tot!!! :-((
Cupilasi, facem incalzirea pentru miine???
Plec amu'...vin mai incolo
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Mama sta acum doar 3 saptamini, dar sper cu toata inima ca pina la sfirsitul anului sa punem toate detaliile la punct pt venire. Un mare "detaliu"e ciinele meu din Ro, tre sa-l aduc aici pt ca ea sa poata veni. Si problema e ca amstafii au interdictie p'aici in germania. Nu poti decit sa calatoresti cu el, sa vina in vizita adik, da' il luam ilegal de tot:)) Partea asta e mai complicata decit viza si asigurarile la un locEu n-am vazut Brokeback Mountain, marele film favorit dar LA Crash mi-a fost pe plac. Lil' eee.. iti dai seama ca daca ar fi prezicerile cu inversarea polilor asa dupa dointele noastre, ce bine ar fi sa se faca Sylt asa un fel de caraibe, la Adelutz un Hawai ehei sa ne facem pielea ca abanosul si sa defilam prin costume de baie, cu flori d'alea la git:))) Niste exotice ne facemVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lena spune:
lilutz bine v-ati intors intregi si sanatosi...cupii io inca sunt terminata cu capu cred ca e sinuzita asta e pe terminate, inca respir cu ajutorul pictaurilor de nas, dar altfel sunt doar dizzy si de baut n-am baut nimikutza
viku super ca vine mama ta si inca de tot, wow!!!
arborelu ce zici ca ai gasit tu pe jos, ca inimioare, inscrisuri cu "love" si alte d-astea au ectasy, dar sper ca la tine sa fie bombonele "cip"
pe toti!!!steril sa nu va dau gripoasa!!!
t-rex
Sabina spune:
eu am intrat doar f scurt sa va informez c-am terminat a doua piesa din suita de 5 si ma duc la fosta profa sa-i arat.asta pt ca m-a alungat de pe net tatic de Toma:))
ma pregatesc de petrecere;)
Lena, sanatate.
Lilutza, frumoase aventuri, si uite aicisia poza cu golden section si punct de fuga
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo116678.htm
Vik, ma bucur tare ca vine mama.Si mie mi-e dor de mama:(
pupez si revin poe seara sa-mi culeg laudele, LOL
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.