Scandinavii stiu DC... (108)
Raspunsuri - Pagina 5
arboria spune:
quote:
Originally posted by iren
Io mult nu mai bintui p-aci, asha ca...
si ce vrea sa insemne asta?
vezi ca acush te-mpung cu scobitoarea
Veve spune:
In primul si-n primul rand,pen' ca de asta am intrat de fapt,vreau sa-mbratisez doo personaje ale poienitei foarte dragi mie,care-ntamplator isi sarbatoresc ziua astazi!Cuvinte nu-mi gasesc,pen' ceea ce vreau sa le urez,da' sper s-o faca www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&SID=74755&Show=Y" target="_blank">asta in locul meu!
La multi ani,Elena si Alin!Sa fiti fericiti!
Iancule,pare rau pen' tine,bre!Da' las' ca maine-o fi mai bine!....Aaaaa,auzi? io-s in sandale...
S-am plecat!
PS Aaaaa,tot io!L-am uitat pe IONUUUUUUUUU!
La multi ani,
la mai multi bani,sa fii sanatos,
din cale-afar' de iumbit,
si foarte norocos!
Si-nca www.sassycats.com/hmdb1.jpg" target="_blank">ceva.....
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Sabina spune:
La multi ani fetele!!!!!!!!!!!
mey, ziua lu Xeno e maine, asa ca mai asteptati:)
La multi asni Ionu!!!!!! vai de capu tau ce te-asteapta din iunie cu 3 fete acasa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
'neatza!
www.markingoccasions.pwp.blueyonder.co.uk/large%20shoe%20die%20happy%20birthday.jpg" target="_blank"> La multi ani! rayu!
xeno, atunci mai asteptam pana maine!
ion de papadie, La multi ani!
www.tkinter.smig.net/Romania/Gallery/images/8Martie-5.jpg" target="_blank">hai sa traim!
tineti pumnii la ora 14.00 puteti incepe ceva mai devreme ca am emotii :-) ora Suediei si a forumului :-)
iileana spune:
Cu muuuuuuult drag, pentru Rayuela:
1. La multi ani, sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
2. Sa ramineti neschimbati 1000 de ani!!!!!!!!
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
Draga mea Rayu, sper sa-ti placa:
un zbor
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pegasis spune:
La Multi Ani , Elena! Tot binele din lume iti doresc si pupici multi lui Amelie! Sper sa ne dai un semn de viata.
La Multi Ani, Alixeno! Sa fii sanatos si fericit alaturi de familion! Cum e barbatu' la treij de ani?
La Multi Ani si noua fetelor! Sa sarbatorim...
Papa, sa-ti traiasca jumatatea si sa fiti sanatosi si fericiti!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
xenocid spune:
Doamnelor, LA MULTI ANI si domniilor voastre si va multumesc pentru urari.
Calde salutari de asemenea si comunitatii ihtiologice din poienita (eu nu cred domne in zodii)
yank facem chestia aia cu Franta cand vrei tu. Numa' sa o astepta m si pe doruletz ca se intoarce in cateva zile
Alin++;
*segmentation fault*