Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, m-am tavalit de ras, iaca pe pasarika o mananca pasarika, ptiu, a dracului tampoane, schimba-le, ce sa-ti zic, poate faci alergie la ceva componente. oricum, mi-ai inveselit saptamana!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
am intrat doar un moment sa va spun ca ne-am intors in tara astazi. totul a fost excelent, de sambata incoace tot primesc felicitari (iar seful meu este invidiat de toata lumea ca ma are langa el). oricum satisfactia cea mai mare a fost sa fiu felicitata chiar de catre omul pe care l-am alergat si l-am stresat cel mai tare , general managerul resortului, care mi-a propus sa vin sa lucrez pentru el. daca ar fi fost acum cativa ani cred ca nu as fi ezitat nici o secunda.
suntem franti de oboseala, eu mi-am luat concediu pana luni sa ma refac. incerc sa intru zilele astea sa pun pozici.
pupici si o seara frumoasa tuturor! o zi buna schimbului trei!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
hahahha Cristal faine pose! suuper!
Olivia imi pare rau ca nu sunteti deloc mai bine....cred ca inr-adevar ar trebui sa pui nitel picioru in prag!
Monique zi maica tot ce ai pe suflet....ca vorba ceea daca nici aci nu le zicem...apai unde! imi pare bine ca Bogdanel e bine mersi...ca asta conteaza cel mai mult!
mai mandrelor sa stiti ca e ceva in aer, si super grasu si umflatu si mancaciosu Pat a facut fitze duminica (da io oricum nu ma agit) - adica: dimineatza lapte, paine cu unt, o imbucatura de omleta. la 10 la plaja jumatate de biscuit, acasa la pranz 3 lingurite de supa apoi somn. dupa-amiaza nu peste, nu legume, nu supa, doar 2 bucati de placinta cu mere si lapte seara. si apa intre, of corz - ca aia e de baza.
Andreea-philip pai asa maica te repezi la nu jtu cate gimnastici din prima? normal ca te doboara. inghite 2 aspirine si trece mai repede.
pupi evribadi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am reusit sa-l speri pe dr..mai ales cind i-am povestit de infectia oculara..asa ca in 3 ore am programare...
Sa ma laud si eu cu un baiat mareeeee....ne anunta cind face kk...evident dupa..dar ce conteaza...este un pas inainte..si sa-l vedeti ce suparat este!!!
Monica imi pare ca nu esti mai optimista...rabdare..este mai greu la virsta asta..avem alte asteptari...
Cristalinule..vad ca Maria este preocupata rau de silueta ei!
Vazut si pe Tudor..un dulce!
Carmen...eu ma asteptam la ceva rezultate...
Roxi..Pat ..mofturi? Nu-mi vine sa cred! Cu copii astia niciodata nu stii ce o sa fie miine!
Marcela bine ai venit..si felicitari! Aseara am vazut filmul recomnadat de tine...in fine documentarul! Super! Mi-a schimbat perceptia despre viata....sintem ceea ce gindim....Asa ca ne-am hotarit si eu si tati...sa gindim altfel..sper sa si reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Of, of, Papadie si Olivia, cu puiuti bolnavi! Pupacim si sa va faceti bine repede. Papadie, pentru sinuzita si eu stiu reteta Dariei (inhalatii cu musetel si sare mare, fara ceapa) sau, daca suporti, comprese cu hrean ras (dar ustura tare rau de tot, dar iti si da drumul la nas). Oricum, eu recomanad tot inhalatiile.
Lia, parerea mea este ca Danut a crescut foarte bine in greutate (mie mi se pare ca chiar a depasit maximum) si acum organismul lui cere mai putin. Sau patesti cum patesc eu cu Stefi, ea mananca numai ce cunoastea (bors, almette, sunca pui, iaurt, legume congelate cu ou/carne/peste si tocanita de ficatel). Nu vrea nimic altceva. Am facut aseara lapte cu gris - nu, in seara aceasta papanasi -nu, ciulama -nu, budinci de orice fel - nu si asa mai departe.
Vazut poze cu botosica frumusica si Tudor serios. Niste scumpi!
Monica, cum spui, poate nu a venit momentul. Chiar azi am citit intr-o carte ca atunci cand iti doresti cu disperare sa cunosti pe cineva nu se intampla. Asa ca, rabdare si tutun si incearca orice posibilitate.
Andreea, bravo tie ca faci miscare, mie tare imi lipseste (caratul Stefaniei in brate nu se pune). Cum spunea Roxana, aspirina, o baie mai calda si mai esti ca noua.
Gabriela, petrecere frumoasa de 8 martie, drum bun si te asteptam joi. A si bine a venit acasa piticei!
Miradi, bine ai venit si te asteptam sa povestesti despre minunea ta!
Marcela, felicitari pentru organizare, asteptam pozele! Lia pui cum s-a simtit fara voi? S-a bucurat cand v-a vazut? Sau face ca Stefaniei? Ea ne trateaza citeva minute cu "hai sictir" si abia apoi vine la noi si se bucura.
Carmen, la fel am patit si eu. Le-am schimbat cu cele sensitive (tot de la Always) si cu Libresse.
Daria, cred ca ghetus ne asteapta si pe noi la ce mocirla este pe jos Of, nu mai vine primavara de-a binelea!

Si acum problema mea! Azi Stefania a avut 5 scaune moi! Starea generala este foarte buna, nu pare sa o doara nimic, a dormit bine, a mancat bine (adica lapte, paine cu almette, sunca de pui, bors, banana si grisine), a baut ceai de menta (cam 300 ml) si un pliculet de Smecta (pus in ceai). Nu pot sa-i dau mancare de regim pentru ca orez nu mananca, branza de vaci nu mananca. Maine ii fac supa de legume cu mult morcov si piept de pui sau galbenus (are voie galbenus?) Dar cartoful ce efect are? Maine o sun pe dr., eu cred ca este de la dinti mai ales ca s-a si iritat un pic la fundulet. Sa ma ingrijorez? Nu de alta, dar febra nu are, nu vomita, deci eu sunt foarte calma. Mai dati-mi idei de mancare de regim va rog!

In rest suntem foarte bine, am observat ca incep sa ma inteleg cu ea, este un copil energic, vesel, pot spune chiar cuminte si ascultator. Iar nu vrea sa mearga pe jos pe afara, drept urmare spatele meu este facut flenduri, dar tot sper ca pe masura ce scapam de haine se va schimba situatia. Azi dimineata era treaza cand am plecat, drept urmare cand am inceput sa ma imbrac si-a luat si ea haina din cui si vroia sa se imbrace si cand a vazut ca o las acasa cu bunica a inceput sa planga. Din fericire ii trece repede. A, si inca rezistam fara tati, dar au fost parintii mei in week-end si in seara aceasta a venit sora mea sa ma ajute la baie. Deci nu suntem complet singure.

M-am intins o gramada. Noapte/zi buna si nu ma uitati cu problema mea.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, nu rideti, ca-i nasol sa te manince, tura asta am scapat usor, da` prima data pina ma prinsei io ce se-ntimpla, vai de mama mea... da-atunci devenii fan bella, da` mai aveam un olueiz in dulap si-am zis sa nu-l arunc, ptiu ca ma gasi economia cind nu trebuia
olivia, nu mai zic nica, da` parca un pic, un pic, se vede luminita... imi pare rau de uka, sanatate maxima si felicitam ptr progrese.
cristal, vazut una bucata marie, hehehe, vaz ca tine serios la silueta ei
dna bibi, las` ca vine soarele si pe strada ta, pe mine una nu ma plictisesti.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Amironeanu, eu cand ii dau kiwi la Marie se cufureste des...Ultima oara a fost un picutz mai rau (scaune moi si dese, ca la voi, in rest era speedy gonzales ca de obicei) si i-am facut laptele cu mucilagiu de orez, amestecat, si in supa de legume am pus si orez (nici ea nu mananca decat ce stie...are 3 feluri mari si late, aceleasi in fiecare zi...plus lapte). Cand faceam piureul de legume nu simtea si orezul, ca ea mananca numai pasat.
Iar dimineata in loc sa-i pun biscuiti in fructele pasate ii puneam o lingura de orez fiert...erau oricum bune de la banana.
A trecut...nu imediat, dar a trecut fara altceva...

Iaca si fetitza cu fustitza
http://community.webshots.com/photo/547203847/2638282670085448124jlDQXc
Noapte buna va dorim!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Andrea..poate a fost ceva temporar..poate a baut pre mult juice. Aici se recomanda in caz de diaree... BRAT diet (bananas, rice, applesauce si dry toast)....dar este si cartofii sint OK. In plus cica iaurtul cu lactobacillus ar ajuta . Sanatate! Cit mai sinteti singurele?

Papa..in caz de sinuzita...mai ales cronica ..numai antibioticele pot eventual ajuta...restul frectie la picior de lemn

Mergi la inceput

Carmen...daca se vede luminita...este tare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, as merge cu ceai si smecta si-as evita fructele, eventual doar banana...in ultima vreme am patit-o si noi asam, de la laptele nefiert (desi era dintr-ala care nu necesita fierbere). pupam stefi si tie sa treaca timpu` repede si usor pina va vine tati
era sa uit: felicitari, vrabiuto, pentru reusita ma bucur pentru tine. ce face lia?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput