Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by kim222

Papa..in caz de sinuzita...mai ales cronica ..numai antibioticele pot eventual ajuta...restul frectie la picior de lemn

ceea ce am si primit:)))

Andreea poate-i iese vreun dintisor?!
-----------------------------------------
deci m-am dus la spital in kinuri. mi-a bagat nejte fieratanii pe nas cu apa sarata si acum respir lumeee. da am nijte dureri de-mi iasa okii.
oricum dr era sud americanca si nu vb engl da intelegea asa ca io vb engl , ea rasp in germana:D ne-am inteles ca cucu-n gura dar a tresarit fericita cand ne-a auzit vb romaneste ...la inceput a avut senzatia ca vb in spaniola:)))))))))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cum se mai simte Mielu..ca am uitat sa te intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Papadie, vai, prin ce-ai trecut fata mea uff ... iti doresc multa sanatate, sa-ti treaca repede..

Lumeeeeeeeeee, lumeeeeeeeeeeeee, la Cluj ninjeeeeeeeee frateeeeee si io maine plec la Budapesta, kare stie cum e vremea pe acolo si cat mai tine iarna la noi? Firar mama ei de treabaaaaaaa!!!

Carmenp, citii mai devreme de problema always...da-mi voie te rog sa-ti recomand cu caldura varianta always sensitive...nici nu se compara cu varianta clasica care e din plastic...

Kim, pupam duracelul si-i uram multa sanatate, cum stati?

Sa va zic de Serbanica...a facut ieri o faza simpatica...statea pe olita si papa o para...si la un moment dat rupe din para si-i da si lui "bebe Oac" care sedea langa el, sa manance...fratilor, ne-am prapadit ...de unde i-o fi venit ideea, nu stiu...

va las deocamdata, ma duc sa dau o raita, dar revin...v-am zis ca maine dupaamiaza plec si 3 zile nu mai pup net...

Roxa

Mergi la inceput

Fata verde....intr- ora avem programarea...revin cu amanunte..
Drum bun..fara zapada ....frumosss....la Budapesta! Ce mi-a placut orasul!
Si Uka hraneste cu lapte pe baby Tad....si plescaie...in semn ca-i da lapte :))))

Mani unde-ai disparut?
Felicia impachetezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara,am intrat numai sa va salut si sa urez sanatate puilor bolnaviori.De ceva vreme mi-am cam lasat casa de izbeliste si asa ca nu mai intru asa des pe forum.Nu de alta dar munti de haine necalcate si praf de un deget nu sunt punctele mele forte,asa ca mi-am reintrat in ritm insa am lasat mai moale forumul,calculatorul nu insa pentru ca vorbesc mult cu pui mare,mai nou facem si lectii pe mess!Sper sa-mi gasesc timp macar putin sa va mai salut citeodata!Pupici de la noi.

Mergi la inceput

Nu am vesti bune..avem otita dreapta, conjunctivita dreapta si suspiciune de astm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna dimineata ! Din pacate nu am timp mai deloc ca intru mai des pe la voi . Am ajuns la concluzia ca vrem sa fim proprii nonstri stapini nu sa lucram pentru altii si in consecinta muncim ca doi nebuni.

In rest ma laud dar ma si pling , prefect nu e nimic. Ma laud cu Iza ca ne bucura fiecare moment cind suntem impreuna , putine dar e bine , am mare noroc ca e sanatoasa si ca maninca, cu somnul cam avem pb dar asta e se razbuna ca daca ziua nu stam cu ea noaptea ea face regulile.

Ma pling ca din pacate am ceva pb cu sanatatea care nu se mai termina se pare si colac peste pupaza , exact acum in perioada cind datorita unui tratament nu am voie sub nici o forma sa ramin insarcinata ( aprox 6 luni mi s-a spus ) mie mi-a intirziat cu vreo 5 zile ; am facut aseara testul si mi-a iesit negativ ; pb e ca eu am ciclul f regulat si acum cam stau pe ginduri si astept .

Imi para rau sa citesc cu copilasii bolnaviori dar lasa ca vine ea caldura si trec toate racelile.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
ufff Olivia imi pare rau! ce tratament aveti? sanatate muuulta! (mama lor de imbecili trebuia sa il sperii pe medic ca sa obtii programare???)
Oana sper sa fie ok si sa nu fii insarcinata. succes in afacere!
Tizo drum bun la Budapesta, nu mergeti cu avionul? ca pe drumuri cred ca e mai greu.
am reusit aseara sa vad tzucureii si pe Botoshica si cantarul-prietenul ei....super cool!
Carmen esti ok acum?
aici ninge ca la nebuni...macar e cald - rezulta flescaiala majora.....nebuna primavara asta!!!!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
olivia, ofofof, cum le-ati adunat pe toate?! imi pare tare rau, uka sa se faca repejor bine. urmeaza si alte investigatii?
madam spil, , mi-era dor de tine din pacate saptamina asta nu am messenger iar acasa timpu` e prea scurt.
oana, si tie muulta sanatate

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

merci, da, am dat-o pe sensitive

quote:
Originally posted by roxanaz

Carmen esti ok acum?
aici ninge ca la nebuni...macar e cald - rezulta flescaiala majora.....nebuna primavara asta!!!!
o zi buna tuturor!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput